Χαλαρά νίκη με 2-0 η Κέρκυρα επί της ΑΕΛ

Σε ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις, μία ουσιαστική Κέρκυρα. μία ανούσια ΑΕΛ και πολλά... κουνούπια (έκαναν επιδρομή στις κερκίδες) οι Φαίακες επικράτησαν με 2-0 των βυσσινί και πέτυχαν την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Χαλαρά νίκη με 2-0 η Κέρκυρα επί της ΑΕΛ
kerkira ael ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ποιότητα των Γεωργίου, Ζορμπά, Επστάιν και Ντουαλά έκαναν τη διαφορά στην Κέρκυρα. Οι Φαίακες δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα απέναντι στην "άδεια" επιθετικά ΑΕΛ, κερδίζοντας με δυο γκολ.

Το σκορ άνοιξε στο 24ο λεπτό ο Ντουαλά με διπλή προσπάθεια και σουτ λίγο πίσω από το ύψος του πέναλτι, μετά από πάσα του Τουράμ. Στο 39ο λεπτό οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματα τους, με τον Ζορμπά να βρίσκει με "μαγική" πάσα τον Επστάιν που με όμορφο τελείωμα διαμόρφωσε το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ ισορρόπησε κάπως το παιχνίδι, όμως δεν μπόρεσε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από την εστία του Κουτζαβασίλη.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Κέρκυρα: Κουτζαβασίλης, Ντιόγκο, Βενέτης, Ντιμιτρόφσκι, Γκόμες, Σιόντης, Ντουαλά, Επστάιν (Ζαραδούκας 78'), Ζορμπάς (Νίκιτς 62'), Γεωργίου (Ιωάννου 91'), Τουράμ.

ΑΕΛ: Καβουσάκης, Κόντορ, Φάρκας, Γιοβάνοβιτς (Κουτσιανικούλης 70') Ρέντζας (Γκόλιας 46'), Άντονι, Αναστασάκος, Αβραάμ, Βαρέλα, Ντέλετιτς (Λαμπρόπουλος 59'), Ναζλίδης.

Τα γκολ: 24' Ντουαλά, 39' Επστάιν

News 24/7

24MEDIA NETWORK