Η απόδραση των έντεκα του Πλατανιά από τη Ριζούπολη

Ο Απόλλων Σμύρνης είχε δύο δοκάρια, φωνάζει για ένα πέναλτι, όμως ο Πλατανιάς βρήκε τρόπο να πετύχει γκολ με τον Ενσικουλού και να φύγει με το πρώτο τρίποντο της σεζόν από τη Ριζούπολη (1-0). Με 10 παίκτες ολοκλήρωσαν το ματς οι γηπεδούχοι.

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Την πρώτη του νίκη στην Super League Σουρωτή πανηγύρισε ο Πλατανιάς που επικράτησε του Απόλλωνα Σμύρνης με 1-0 στη Ριζούπολη χάρη σε γκολ του Ενσικουλού στο 22ο λεπτό. Αυτή ήταν και η τρίτη φετινή ήττα της ομάδας του Άκη Μάντζιου στα πρώτα πέντε ματς και σίγουρα προκαλεί προβληματισμό.

Παρόλα αυτά ο Απόλλων δεν ήταν κακός. Μπήκε δυνατά στο ματς και θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ στο πρώτο δεκάλεπτο, αντ' αυτού ο Πλατανιάς τον... κοίμισε και στο 22 έκανε το 0-1. Στο 40' οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι, όταν η μπάλα βρήκε το μπράτσο του Πλιάτσικα, όμως ο ρέφερι δεν το έδωσε και "κιτρίνισε" και τον Ντάσιο για διαμαρτυρία. Ο ίδιος παίκτης μάλιστα στο δεύτερο ημίχρονο είδε και δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα και αποβλήθηκε αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου πίεσε την άμυνα του Πλατανιά και μέσα σε πέντε λεπτά είχε δύο δοκάρια αρχικά με τον Βάντερσον στο 49' και στο 54' με τον Παπάζογλου. Στάθηκαν όμως άτυχοι. Το τελευταίο 20λεπτο ο ρυθμός έπεσε, ο γηπεδούχοι με 10 παίκτες δεν μπορούσαν να απειλήσουν την εστία του Κοκκαλά κι έτσι ο Γιώργος Παράσχος έσφιξε τις γροθιές του για πρώτη φορά φέτος στη Super League Σουρωτή.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ:Τσόβιτς, Ντάσιος, Κύργιας (57' Μενδρινός), Μπιζμίν, Βαλλιάνος, Κονέ, Κοντοές, Παπάζογλου, Σιατραβάνης (82' Μάατσι), Αλμπάνης (58' Μάατσεν), Καστιγέχος.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ:Κοκκαλάς, Κρος (61' Στάμου), Στανισάβλιεβιτς, Κοροβέσης (Πατράλης), Στάθης, Σκαρντοβέλι, Πλιάτσικας, Πριντέτα, Ενσικουλού, Ντεβέσα (70' Δημούτσος), Μπούντνικ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK