"Σούπα" στα Πηγάδια, "κουλούρια" για Ξάνθη - Αστέρα

Ματς για... ύπνο στα Πηγάδια ανάμεσα σε Ξάνθη και Αστέρα (0-0). Λίγες οι φάσεις για τις δυο ομάδες, με τους Ακρίτες όμως να έχουν δοκάρι με τον Μπρίτο. Πολλές οι διακοπές και οι τραυματισμοί.

ΞΑΝΘΗ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ / SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΣΟΥΤΣΑΣ ΛΑΣΚΑΡΗΣ / EUROKINISSI)
asteras xanthi lucero pasalidis EUROKINISSI

Γρήγορα θα ξεχάσουν τη συγκεκριμένη αναμέτρηση όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο της Ξάνθης. Το πρώτο ημίχρονο έκρυβε εκπλήξεις για τον Αστέρα, αφού μέχρι το 21ο λεπτό αναγκάστηκε να προβεί σε δυο αλλαγές λόγω τραυματισμών!

Μοναδική φάση άξια αναφοράς ήταν ένα σουτ του Τριάρη, το οποίο όμως πέρασε άουτ. Στο δεύτερο μέρος η εικόνα δεν άλλαξε αρκετά, με τους Ακρίτες να αγγίζουν το γκολ στο 56ο λεπτό. Ο Μπρίτο εκτέλεσε τρομερό φάουλ, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και στη συνέχεια ο ίδιος παίκτης απέτυχε να σκοράρει από καλή θέση στην περιοχή.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τον Αστέρα να έχει κι αυτός μία καλή στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο με σουτ του Γιανούλη, που πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Ζίβκοβιτς.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΞΑΝΘΗ (Ράσταβατς):Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Λισγάρας, Κασάδο, Ντε Λούκας, Καμαρά, Λουσέρο (Ορφανίδης 62'), Τριάδης (Ρότσε 54'), Μπρίτο, Γέντρισεκ (Κάστρο 74')

ΑΣΤΕΡΑΣ (Παντελίδης):Αθανασιάδης, Ίγκορ (Κώτσιρας 15'), Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Μουνάφο, Τσουκαλάς, Ιγκλέσιας (Μαντιντά 21'), Κάλτσας, Ισνάλντο (Τσιλιανίδης 59'), Μανιάς.

Σκόρερ: --

News 24/7

24MEDIA NETWORK