Τα copy-paste γκολ έφεραν... ισοπαλία στη Λιβαδειά

Με δύο τέρματα που έμοιαζαν αρκετά το ένα με το άλλο ο Λεβαδειακός και η ΑΕΛ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1. Είχαν ευκαιρίες και οι δύο για τη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Τα copy-paste γκολ έφεραν... ισοπαλία στη Λιβαδειά

Η ισοπαλία δεν αδικεί Λεβαδειακό και ΑΕΛ, το τελικό 1-1 ναι. Διότι, μετά από ένα νωθρό πρώτο ημίχρονο έπαιξαν... μπάλα, σκόραραν από μία φορά και κυνήγησαν με αξιώσεις τις πιθανότητες να διπλασιάσουν τις νίκες τους στη σεζόν.

Δεν ξέρουμε τι ακριβώς ειπώθηκε στ' αποδυτήρια. Οι δυο ομάδες πάντως εμφανίστηκαν μεταμορφωμένες σε τέτοιο βαθμό που η εικόνα ενός αγώνα που προκαλούσε... υπνηλία άλλαξε άρδην.

Βοιωτοί και Θεσσαλοί ανέπτυξαν επιθετική δράση σε σημείο μάλιστα που πέτυχαν παρόμοια γκολ. Σέντρα από αριστερά, αδράνεια αμυνόμενων στη μικρή περιοχή και γκολ προς το δεύτερο δοκάρι.

Πρώτα σκόραρε ο Τόνι Σίλβα μετά την μπαλιά του Ζεζίνιο στο 55'. Μετά, στο 66', ήταν η σειρά του Ντοντό, ο οποίος κέρδισε τον Μοσχονά στον αέρα ύστερα από την εκτέλεση φάουλ του Βαρέλα.

Το σκορ θα μπορούσε ν' αλλάξει, αλλά Μάντζιος - Μπελγκαζουανί (Λεβαδειακός) και Αβραάμ - Ντέλετιτς δεν ξόδευαν τις ευκαιρίες τους. Δεν άλλαξε όμως και το 1-1 έδωσε ένα βαθμό στις δυο ομάδες.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Λεβαδειακός: Μοσχονάς, Μουλόπουλος, Ουόν, Μεντί, Μιλιάζες, Κουλιμπαλί (71' Μπελγκαζουανί), Μαχαίρας, Γιακουμάκης (80' Καραμπουέ), Ζεζίνιο, Τόνι Σίλβα, Μάντζιος

ΑΕΛ: Καβουσάκης, Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς, Φάρκας, Κόντορ, Αναστασόπουλος (61' Βαρέλα), Φατιόν (80' Λαμπρόπουλος), Γκόλιας, Ντονό, Αβραάμ, Ναζλίδης (88' Ντέλετιτς)

ΤΑ ΓΚΟΛ: 55' T.Σίλβα - 66' Ντοντό

News 24/7

24MEDIA NETWORK