Ο Φορτούνης... υπέγραψε το θρίλερ στη Ν. Σμύρνη!

Σ' ένα "τρελό" ματς στη Νέα Σμύρνη ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες, αφού πρώτα πέρασε από... σαράντα κύματα, καθώς βρέθηκε να κερδίζει στο πρώτο ημίχρονο με 3-1, αλλά στο 84' ο Πανιώνιος έφερε το ματς στα ίσα 3-3 με τον Ντουρμισάι. Ο Φορτούνης, ο κορυφαίος των "ερυθρόλευκων"... καθάρισε το παιχνίδι για την ομάδα του με πέναλτι στο 87' διαμορφώνοντας το τελικό 4-3.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPERLEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPERLEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ ICON

Φοβερά πράγματα στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο και τον Ολυμπιακό να παίζουν ένα ματς... αγγλικών προδιαγραφών με ελληνικές "πινελιές". Φοβερό το παιχνίδι με ανατροπές και συναισθηματικές διακυμάνσεις μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, ο διαιτητής Ευαγγέλου χρειάστηκε να διακόψει την αναμέτρηση εξαιτίας των έντονων διαμαρτυριών από πλευράς οπαδών Πανιώνιου, ωστόσο το παιχνίδι ολοκληρώθηκε ομαλά και θα ήταν κρίμα για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών να αμαυρωθεί από εξωγενείς παράγοντες.

ΚΑΡΙΜ Ο... ΛΥΤΡΩΤΗΣ!

Ο Τάκης Λεμονής επανέφερε τον Καρίμ Ανσαριφάρντ στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού και δικαιώθηκε! Ο Ιρανός το πήρε πάνω όταν οι πρωταθλητές βρέθηκαν να χάνουν με 1-0 χάρη σε γκολ του Σπιριντόνοβιτς μόλις στο 3'.

Αρχικά ο Σισέ ισοφάρισε με σούπερ κεφαλιά, κι έπειτα ο πρώην άσος του Πανιώνιου "πλήγωσε" δύο φορές την παλιά του ομάδα για το 3-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο.

ΣΒΗΣΑΝΕ ΟΙ "ΜΗΧΑΝΕΣ" ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΦΟΡΤΟΥΝΗ

Στο δεύτερο ημίχρονο οι "ερυθρόλευκοι"... κουράστηκαν κυρίως από το 65' και έπειτα, ενώ οι γηπεδούχοι ανέβαζαν στροφές βρίσκοντας πρόσφορο έδαφος χάρη στα λάθη των παικτών του Ολυμπιακού που δρούσαν επιπόλαια και έχαναν τη μπάλα.

Η "προειδοποίηση" από τον Πανιώνιο ήρθε διά του αρχηγού Μασούντ στο 83' που έγινε το 3-2 με πέναλτι και ένα λεπτό αργότερα ο Ντουρμισάι στο 84' έκανε το 3-3 με ιδανικό πλάσε εκμεταλλευόμενος την άστοχη εκτίμηση του Νικολάου στη συγκεκριμένη φάση.

Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των Νεοσμυρνιωτών και συγκεκριμένα στο 87', ο κορυφαίος του Ολυμπιακού Κώστας Φορτούνης πάτησε περιοχή και κέρδισε το πέναλτι από τον Οικονόμου. Ο Έλληνας άσος ανέλαβε ο ίδιος την εκτέλεση, ευστόχησε και έγραψε το τελικό 4-3 που έβγαλε από το τέλμα των τεσσάρων ανεπιτυχών αποτελεσμάτων την ομάδα του.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Βλάχος (71' Παπαγεωργίου), Μπανανά, Οικονόμου, Χατζισαφί, Κόρμπος (81' Ντουρμισάι), Σιώπης, Μασούντ, Σπιριντόνοβιτς, Μασούρας (60' Λάμπρου), Γεσίλ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τάκης Λεμονής): Προτό, Φιγκέιρας, Σισέ, Νικολάου, Κούτρης, Ρομαό, Οτζίτζα Οφόε (64' Ταχτσίδης), Φορτούνης (88' Μποτία), Πάρντο, Σεμπά, Ανσαριφάρντ (75' Τζούρτζεβιτς).

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK