Τεσσάρα ο Παναιτωλικός στην Κέρκυρα

Με "εκρηκτικό" ξεκίνημα και τους Λεντέσμα, Μάρκος Πάουλο σε μεγάλο μέρα, ο Παναιτωλικός διέλυσε 4-0 την Κέρκυρα που... βυθίζεται βαθμολογικά. Τέταρτο σερί παιχνίδι αήττητα τα "καναρίνια" του Ματζουράκη.

Τεσσάρα ο Παναιτωλικός στην Κέρκυρα
Panaitolikos psnhgurikh ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για δεύτερη μία αγωνιστική η άμυνα της Κέρκυρας πιάστηκε στον... ύπνο, αφού κατάφερε να δεχθεί γκολ πριν καν συμπληρωθούν 20 λεπτά αγώνα!

Αυτή τη φορά ήταν από τον Παναιτωλικό που άνοιξε το σκορ στο 5ο λεπτό με τον Τομανέ (μετά από σέντρα του Λεντέσμα), ενώ δυο λεπτά αργότερα έγινε το 2-0 με τον Πορτογάλο σε ρόλο δημιουργού να στρώνει στον Μάρκος Πάουλο που με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος η Κέρκυρα ανέβασε στροφές, όμως οι γηπεδούχοι καθάρισαν με τον Λεντέσμα να ξανά να φτιάχνει και τον Μάρκος Πάουλο να τελειώνει. Η Κέρκυρα είχε μία μεγάλη στιγμή με το δοκάρι του Ζορμπά στο 68', όμως στο τέλος δέχθηκε και τέταρτο τέρμα από τον Φαρλεϊ.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΚΕΡΚΥΡΑ (Γρηγορίου): Αραμπατζής, Ντιμιτρόφσκι, Γεωργίου, Ζορμπάς, Σπίνουλας, Ανδρεόπουλος, Σιόντης, Ιωάννου, Επστάιν (Κόντος 46'), Ντιόγκο (Ζαραδούκας 62'), Τουράμ (Παμλίδης 46').

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Ματζουράκης): Κυριακίδης, Μιγκέλ Ροντρίγκες, Κούσας, Τομανέ, Κλέσιο, Φερέιρα (Καμαβουακά 64'), Μάκος, Μάρκος Πάουλο, Τσοκάνης, Λεντέσμα (Φαρλεϊ 67'), Ουάρντα (Μουνίος 76').

Σκόρερ: Τομάνε (5' σουτ), Μάρκους Πάουλο (7', 56' σουτ), Φαρλεϊ (82').

News 24/7

24MEDIA NETWORK