Διπλό με γκολ βγαλμένο από το Playstation ο Πανιώνιος

Οι... YSM (Γεσίλ, Σπιριντόνοβιτς, Μασούντ) του Πανιώνιου μιμήθηκαν τους... MSN της Μπαρτσελόνα, με αποτέλεσμα ο Ιστορικός να πετύχει ένα φανταστικό γκολ που ήταν αρκετό για να φύγει με το διπλό από την Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα. Συγκλονιστική εμφάνιση από τον Κότνικ.

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
panionios asteras panigiriki masoud EUROKINISSI

Ωραίo παιχνίδι στην Τρίπολη ανάμεσα σε δυο ομάδες που παίζουν με τη μπάλα κάτω και μας προσφέρουν θέαμα. Μπορεί το ένα γκολ να μοιάζει φτωχό, όμως αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην αστοχία και τον φανταστικό Κότνικ.

Ο Σλοβένος τερματοφύλακας του Πανιώνιου πραγματοποίησε τρεις σπουδαίες αποκρούσεις και κράτησε ζωντανό τον Ιστορικό. Στο 32ο λεπτό είπε "όχι" σε σουτ του Μαντίντα από κοντά, στο 85' με το ένα χέρι έδιωξε το πλασέ του νεαρού Δουβίκα, ενώ στο 92ο λεπτό απέκρουσε το φάουλ του Τσιλιανίδη.

Νωρίτερα ο Πανιώνιος είχε ανοίξει το σκορ με συνεργασία αλά... Μπαρτσελόνα. Μασούντ - Γεσίλ - Σπιριντόνοβιτς έκρυψαν τη μπάλα στο ύψος της μεγάλης περιοχής, με τον τελευταίο να στρώνει τη μπάλα στον Ιρανό που με όμορφο τελείωμα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 1-0 υπέρ των "κυανέρυθρων".

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη του Πανιώνιου στην Τρίπολη επί του Αστέρα στο πρωτάθλημα από τη σεζόν 2008-2009 και το εντυπωσιακό 4-3!

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΑΣΤΕΡΑΣ (Παντελίδης): Αθανασιάδης, Γιαννούλης, Κώτσιρας, Τριανταφυλλόπουλος, Σελίν, Μουνάφο, Τσουκαλάς, Τσιλιανίδης, Ισνάλντο (74' Γκοντό), Μαντίντα (50' Τόνσο), Μανιάς (51' Δουβίκας).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Γρηγορίου): Κότνικ, Μπανανά, Βλάχος, Χατζισαφί, Οικονόμου, Κόρμπος, Σιώπης, Μασούντ, Γεσίλ (70' Ντουρμισάι), Σπιριντόνοβιτς (80' Παπαγεωργίου), Λάμπρου (46' Μασούρας).

Σκόρερ: 0-1 (47' Μασούντ).

News 24/7

24MEDIA NETWORK