Μικρή στο μάτι, μεγάλη στα αποτελέσματα η Κέρκυρα!

Μπορεί να μην γεμίζει το μάτι, μπορεί να μην έχει πολύ κόσμο και λαϊκό έρεισμα, ωστόσο η Κέρκυρα τη δουλειά την κάνει καλά. Τελευταίο θύμα της ο Παναιτωλικός στο νησί των Φαιάκων (1-0).

SUPERLEAGUE / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Τον λένε Φάμπιο Αλεσάντρε Σίλβα Νούνες. Για τη δική σας ευκολία κρατήστε το πρώτο και το τελευταίο όνομα.

Ο Φάμπιο Νούνες που λέτε είναι μακράν ο πιο εύστοχος παίκτης στην εφετινή Superleague ΣΟΥΡΩΤΗ. Ο 25χρονος από την Πορτογαλία, που δεν είναι κλασικός φορ, έχει βρει δίχτυα δύο φορές με μόλις...πέντε τελικές προσπάθειες. Τον ζηλεύουν όλοι οι καλοί στράικερ του πρωταθλήματος.

Κόντρα στον Παναιτωλικό, ο... λεγάμενος μπήκε αλλαγή στη θέση του Επστάιν στο 66'. Μόλις 13 λεπτά αργότερα μία κατά λάθος ασίστ του Βαγγέλη Μόρα τον έβγαλε τετ-α-τετ με τον Κυριακίδη, ευκαιρία που δεν άφησε ανεκμετάλλευτη. Σουτ του θανάτου στο απέναντι παράθυρο, 1-0, χαίρετε.

Συνολικά η Κέρκυρα άξιζε τη νίκη. Είχε και περισσότερες ευκαιρίες, έδειχνε σαφώς πιο επικίνδυνη ομάδα από το φλύαρο Παναιτωλικό. Μόνο στη φάση του 69' με το τετ-α-τετ του Κλέσιο πήγαν να έρθουν τα πάνω κάτω αλλά η επέμβαση του Γιαννακόπουλου το απέτρεψε. Εν συνεχεία, ήρθε ο Φάμπιο...

Οι συνθέσεις των ομάδων

Κέρκυρα: Γιαννακόπουλος, Γκομές, Ιωάννου, Γρομητσάρης, Ζ. Ντιόγκο, Αρτυματάς, Σιόντης, Σπίνουλας, Ζορμπάς (73' Μπαλάφας), Επστάιν (66' Νούνες), Παμλίδης (88' Μπάουμαν).

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Παρράς (49' Ρότσα), Μαρινάκης, Μόρας, Μιχάι, Μπράβο, Μαζουρέκ, Ρόσα, Μ. Πάουλο, Μοράρ, Ντίας (59' Κλέσιο).

News 24/7

24MEDIA NETWORK