Αυτόχειρας Παναθηναϊκός στη Βέροια

Αφού ξόδεψε σωρεία ευκαιριών και σώθηκε από το... χέρι του Κουτρουμπή στη γραμμή (πέναλτι και κόκκινη), ο Παναθηναϊκός ισοφαρίστηκε 1-1 από τη Βέροια στο 88' με γκολ του Μπαλάφα και άφησε άλλους δύο βαθμούς στη μάχη της κορυφής. Στο -4 πλέον από τον Ολυμπιακό η ομάδα του Στραματσόνι.

Αυτόχειρας Παναθηναϊκός στη Βέροια
Lopez ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο... γνωστός Παναθηναϊκός εμφανίστηκε και στην Βέροια. Έκανε ένα σούπερ πρώτο ημίχρονο με φάσεις και γκολ, αλλά στην επανάληψη "έκατσε". Η "βασίλισσα" ισορρόπησε το ρυθμό και έφτασε στην ισοφάριση λίγο πριν το τέλος του αγώνα.

THE JONATHAN LOPEZ SHOW

Ο Ιμπάρμπο ήταν απολαυστικός στο πρώτο μέρος και έκανε ότι ήθελε τους ακραίους της Βέροιας, όμως έπεσε πάνω σε έναν εκπληκτικό Λόπεθ που τα έπιανε όλα! Τελικά το γκολ για τους πράσινους ήρθε στο 13ο λεπτό με τον Μπεργκ να κάνει το 1-0 με εξαιρετικό τελείωμα.

Οι πράσινοι πίεσαν και για δεύτερο τέρμα, όμως Μπεργκ, Λουντ και Ιμπάρμπο τα βρήκαν σκούρα απέναντι στον Ισπανό. Στην επανάληψη ο Παναθηναϊκός έδειξε σημάδια κούρασης, κάτι που συμβαίνει συνεχώς στα τελευταία παιχνίδια. Έτσι, η Βέροια ισορρόπησε και άρχισε να πατάει σιγά-σιγά την περιοχή του Στιλ.

Ο Άγγλος δεν απέφυγε την γκέλα ούτε και σε αυτό το παιχνίδι. Στο 53ο λεπτό μπερδεύτηκε με τον Μολέδο και έχασε τη μπάλα, με τον Βίτι να σουράρει. Ο Κουτρουμπής, ωστόσο, φαίνεται να διώχνει πάνω στη γραμμή με τον ώμο και το χέρι. Οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι και αποβολή, αλλά ο διαιτητής έδωσε "παίζεται".

Η Βέροια έφτασε τελικά στην ισοφάριση στο 88ο λεπτό με τον Μπαλάφα. Ο Έλληνας άσος έγινε κάτοχος της μπάλας έξω από τη μεγάλη περιοχή, σούταρε με τη μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι και να καταλήγει στα δίχτυα του Στιλ. Πρέπει να σημειώσουμε, πάντως, πως και στο "τριφύλλι" ζήτησαν πέναλτι στο 19ο λεπτό σε ένα μαρκάρισμα του Άρτσε στον Μπεργκ.

Οι ενδεκάδες των δυο ομάδων:

ΒΕΡΟΙΑ (Γράφας): Λόπεθ, Μαλόν, Μαραγκός (Σισοκό 58'), Καλό, Ναβαλόφσκι, Μπαλάφας, Άρτσε, Χαροντάκης (Σισίνιο 69'), Βασιλαντονόπουλος, Βίτι (Παπαστεργιανός), Καπετάνος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Στραματσόνι): Στιλ, Χουλτ, Ιβάνοφ, Μολέδο, Μέστο (Ρινάλντι 89'), Κουτρουμπής (Ρέις 80'), Λουντ, Βιγιαφάνιες, Γουακάσο, Ιμπάρμπο (Εμποκού 72'), Μπεργκ.

Σκόρερ: Μπεργκ (13' σουτ) -- Μπαλάφας (88' σουτ).

19:05
Φίλες και φίλοι καλησπέρα. Σε περίπου 25 λεπτά θα έχουμε σέντρα στο παιχνίδι μας. Οι πράσινοι θέλουν το τρίποντο για να πλησιάσουν στους 2 πόντους τον Ολυμπιακό, που βρίσκεται στην κορυφή. 
19:06
Οι ενδεκάδες των δυο ομάδων: 

ΒΕΡΟΙΑ (Γράφας): Λόπεθ, Μαλόν, Μαραγκός, Καλό, ΝΑβαλόφσκι, Μπαλάφας, Άρτσε, Χαροντάκης, Βασιλαντονόπουλος, Βίτι, Καπετάνος.
Αλλαγές: Καντιμοίρης, Σισοκό, Ασιγκμπά, Λινάρδος, Παπαστεργιανός, Μελικιώτης, Σισίνιο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Στραματσόνι): Στιλ, Χουλτ, Ιβάνοφ, Μολέδο, Μέστο, Κουτρουμπής, Λουντ, Βιγιαφάνιες, Γουακάσο, Ιμπάρμπο, Μπεργκ.
Αλλαγές: Οδ. Βλαχοδήμος, Ρέις, Μπουμάλ, Λέτο, Ρινάλντι, Κουλιμπαλί, Εμποκού.
19:08
Για όσους ποντάρουν στο 2.22 είναι το όβερ 5.5 κάρτες στο παιχνίδι στον Stoiximan.gr
19:08
μαντζουκιτς : Ενδεκάδα; πιστεύω να ενεργοποιηθεί ο μπουμαλ σιγά σιγά είναι πολύ καλός παίχτης
19:08
Είναι στον πάγκο φίλε μου. Μπορεί να πάρει χρόνο συμμετοχής κάποια στιγμή αν χρειαστεί. 
19:08

19:11
Σημαντικές απουσίες και για τις δυο ομάδες. Οι γηπεδούχοι της Βέροιας δεν έχουν τους: Τομάς, Κάλβο, Παπαδόπουλο και Μελλίση. Στα καλά η επιστροφή του Παπαστεργιανού.
19:13
Από την άλλη πλευρά, ο Παναθηναϊκός δεν έχει τους: Ζέκα, Σάμπα, Λεντέσμα, όπως και τους Τελάντερ, Βλαχοδήμο. 
19:16
Στο 1,75 είναι επίσης και το όβερ 4.5 κόρνερ στο πρώτο μέρος. Καλή απόδοση στον Stoiximan.gr.
19:18
Ο Δημήτρης Σαραβάκος κάτι σκέφτεται πριν τη σέντρα
19:22
Η Βέροια δεν έχει κακό ρόστερ και ας ξεκίνησε άσχημα. Διαθέτει κάποιες μονάδες με ποιότητα που μπορούν να κάνουν την ζημιά. Παίκτες όπως ο Άρτσε και ο Βίτι, ενώ ο Καπετάνος είναι έμπειρος ποδοσφαιριστής. 
19:22
Σουτσος : καλησπερα καλη επιτυχία στη βεροια.
19:23
Καλό ματσάκι να δούμε καταρχάς και μετά ας κερδίσει ο καλύτερος. 
19:28
Έτσι θα παραταχθούν οι δυο ομάδες
19:30
Σέντρα στο παιχνίδι μας! 
19:31
Ο Γουακάσο είναι φαβορί για καρτούλα και απόψε... Έχει παράδοση εξάλλου. 
19:32
Πρώτη καλή στιγμή για τον Παναθηναϊκό. Ο Βιγιαφάνιες βρήκε χώρο και σούταρε, όμως η μπάλα έφυγε άστοχα άουτ. 
19:33
Με το καλημέρα ο Παναθηναϊκός έχει επιβάλλει το ρυθμό του στο παιχνίδι με την Βέροια να περιμένει πίσω. Είναι "φωτιά" όμως στην κόντρα. 
19:33
Προμηθέας : Πριν το ματς η πρόβλεψη μου είναι δύσκολη και ανγχωτική νίκη για τον ΠΑΟ...
19:33
Κι εγώ έτσι πιστεύω φίλε μου. Αν και ο Παναθηναϊκός έχει αρκετή ποιότητα. 
19:35
Στο γήπεδο και ο Νίκος Νταμπίζας που βλέπει παίκτες για την Ομόνοια ενόψει του Ιανουαρίου. Ο Άρτσε είναι ένας από αυτούς. 
19:35
Συμπληρώσαμε πέντε λεπτά αγώνα.
19:37
Στα χαφ ο Γουακάσο στα πρώτα λεπτά. Είναι γρήγορος και μαρκάρει αρκετά, οπότε μπορεί να καλύψει τα τρεξίματα του Ζέκα. 
19:39
Ο Μάρκους Μπεργκ πάτησε ωραία για τον Ιμπάρμπο, ο οποίος βρέθηκε φάτσα με τον Λόπεθ, όμως πλάσαρε άουτ! Τρομερό με αυτό το παιδί... 
19:39
Προμηθέας : με μακρινές μπαλιές... καλά ξεκίνησε ο Παναθηναϊκός..
19:40
Ωραίες παρουσίες στο γήπεδο της Βέροιας
19:41
Σουτσος : ποιος σφυριζει σημερα
19:41
Ο Βάτσιος σφυρίζει σήμερα με τους Δημητριάδη και Λάζαρη. 
19:42
Δεύτερη μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό! Ο Λουντ δεν θα μπορέσει να νικήσει τον Λόπεθ από κοντά! 
19:42
Panos : Εγω πιστευω πως το διπλο θα το κανει αν βαλει το γρηγορο γκολ και καθαρισει το ματς γιατι αμα γινει οτι εγινε με ξανθη το χασαν
19:42
AKIS : POSO DINEI NA KERDISEI O PAO APO HMIXRONO?
19:42
Στο 1.50 να βάλει πρώτος γκολ δίνει φίλε μου. Το άλλο δεν το βλέπω κάπου. 
19:43
ΓΚΟΛ (Μπεργκ 13'): Ο Παναθηναϊκός ανοίγει το σκορ με τον Σουηδό. Ο Βιγιαφάνιες βρήκε τον Λουντ, αυτός τον Ιμπάρμπο που πάσαρε στον Μπεργκ, ο οποίος με σουτ άνοιξε το σκορ. 
19:44
αντωνης : Ο παο καλυτερος απο αεκ παοκ ??
19:44
Και οι τρεις έχουν δείξει αδυναμίες. ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός δείχνουν να έχουν περισσότερες λύσεις από την ΑΕΚ. 
19:45
Πρώτη φάση για την Βέροια. Ο Καπετάνος έκανε δυνατό σουτ, η μπάλα έφυγε άουτ. 
19:45
AKIS : FTOU DEN TO PROLAVAME FILE..H MERA ME THN NYXTA PAIZEI
19:45
Panos : Ο μπεργκ γιατι ελειπε με την στανταρ λιεγης
19:45
Ο Μπεργκ ήταν άρρωστος για αυτό έμεινε εκτός. 
19:45
Συμπληρώσαμε 15 λεπτά αγώνα.
19:46
Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό! Ο Μέστο με ωραία ενέργεια μπήκε από τα δεξιά και γύρισε στον Ιμπάρμπο με τον Κολομβιανό να πιάνει αμέσως το σουτ και τον Λόπεθ να διώχνει σε κόρνερ. 
19:47
Πανικός στην άμυνα της Βέροιας που δεν μπορεί να κρατήσει καθόλου μπάλα. 
19:47
γιωργος : Ποιοι για σενα διεκδηκουν το πρωταθλημα ??
19:48
Ο ΠΑΟΚ έμεινε πίσω. Μέχρι στιγμής οι τρεις της Αθήνας δείχνουν να παλεύουν. 
19:48
Προμηθέας : πέσαμε έξω στην πρόβλεψη πριν την σέντρα, το περίμενα πολύ ποιο κλειστό και επικίνδυνο παιχνίδι.. αλλά τελικά βλέπω να έχουμε παναθηναϊκό θρίαμβο σήμερα.
19:48
Η Βέροια παίζει τραγικά στο ξεκίνημα, ενώ ο Χαροντάκης λογικά θα αποτελέσει την πρώτη αλλαγή. 
19:50
Αντεπίθεση για τον Παναθηναϊκό. Ο Ιμπάρμπο θα κλέψει, αλλά η πάσα του στον Μπεργκ ήταν πιο δυνατή απ' ότι έπρεπε. Ο Σουηδός ήταν ολομόναχος. 
19:50
Ζαχος : Η νίκη σήμερα είναι μονόδρομος!
19:50
ΒΑΛΑΡ : αν περασουν απο τουμπα οι αθηναιοι χωρις να χασουν ....τοτε θα βγει εκτος πρωταθληματος ο Παοκ. αν τους παρει ....ολα παιζονται
19:51
Με πάσα το δεύτερο κόρνερ των πράσινων. Κακή απόφαση. Με δέκα η Βέροια για λίγο, καθώς ο Καλί αντιμετωπίζει πρόβλημα. 
19:51
MANOS : O IBARBO EINAI PAIXTARA MEGALHS POIOTHTAS PAIDIA AN EIXE KAI TO GOAL THA MPOPROUSE EYKOLA NA EINAI SE KAPOIA MEGALH OMADA AGGLIAS-ISPANIAS
19:52
Γιώργος : Καλησπέρα εγώ πιστεύω πως θα κερδίσει ο παναθηναϊκός 4-0
19:53
παο ολε : ποσα λετε θα βαλει ο παο μεχρι το τελος του 1ου ημιχρονου
19:53
Παυλος : Ποια η γνωμη σου για τον στιλ;
19:53
Δεν μπορείς να του έχεις εμπιστοσύνη. Χρειάζεται έναν ακόμα καλό τερματοφύλακα για να υπάρχει ανταγωνισμός. Πάντα κάνει καλό. 
19:54
Καλή στιγμή για την Βέροια, όμως ο Χαροντάκης έπιασε... αέρα. 
19:54
Συμπληρώσαμε 25 λεπτά αγώνα. 
19:55
38-62% η κατοχή της μπάλας υπέρ του Παναθηναϊκού.
19:55
Ορεστης 13 : Ψυχραιμία παιδιά ειναι νωρίς ακομα ... Θα αλλάξουν πολλά κυρίως έξω αγωνιστικά .. Τίποτα δεν θα ειναι ίδιο το Μάιο .,. Ο Παναθηναϊκός μακραν το καλύτερο υλικό φέτος με βάθος σε όλες τις θέσεις
19:55
Γιωργοσ : Πιστεύω πως οι παικτες του παναθηναικου πρεπει να δουν ψυχολογο αφου καθε φορα που δεχονται γκολ πευτει η ψυχολογια τους εξαλλου το ειδαμε και στην ευρωπη.
19:57
Έχει πέσει ο ρυθμός εδώ και 2-3 λεπτά. Οι πράσινοι βέβαια έχουν τον απόλυτο έλεγχο. 
19:57
Κι άλλο κόρνερ για τον Παναθηναϊκό. Το τρίτο. Όσοι ακολούθησαν το όβερ 5.5 λογικά θα πάνε ταμείο. 
19:58
Γιώργος Λ. : Ιμπαρμπο, Εμποκου, Μπουμαλ, Λετο Κατα ποια σειρα ειναι καλυτεροι.. ποιους θα προτιμουσες παρτενερ του Μπεργκ και γιατι; Φτανει μονο ο Βιγιαφανιες για επιτελικος χαφ;
19:58
Το θέμα είναι ποιος ταιριάζει στο πλάνο του Στραματσόνι. Εγώ θα διάλεγα τον Λέτο λόγω ποιότητας, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν παίζει με δυο κλασικά φορ. 
19:58
γιαννης : γιωργάρα καλησπέρα,θεωρείς ότι ο οσφπ θα χάσει βαθμούς;η ΑΕΚ είναι ακόμα μέσα στο κόλπο ή η διαφορά με οσφπ δεν καλύπτεται.τέλος θεωρείς ότι ο μάνταλος είναι 8αρι η 10αρι;
20:00
Μεγάλη κουβέντα ο Μάνταλος και η ΑΕΚ. Ουσιαστικά διαθέτει 3-4 παίκτες με τα ίδια χαρακτηριστικά για μία θέση. Μάνταλος, Μπακασέτας, Πατίτο, Βάργκας, ακόμα και ο Λάζαρος είναι ποδοσφαιριστές που θέλουν να κουβαλήσουν τη μπάλα. Να έχουν τον τελευταίο λόγο.

Ο Μάνταλος έχει πολλά καλά χαρακτηριστικά. Απέναντι στον Πανιώνιο είδαμε πως προς τα αριστερά ακόμα τους περνούσε σαν σταματημένους. Είναι θέμα τι θα παίξει ο Μοράις. Να δούμε τι σύστημα θέλει πρώτα. 
20:00
Προμηθέας : Αυτό με τις βαθιές μπαλιές από την άμυνα απευθείας στην επίθεση δεν το αντέχουν τα μάτια μου.. χρόνια βαστάει αυτή η κολόνια για τον Παναθηναϊκο... έλεος ας τους διδάξει κάποιος πως παίζεται το παιχνίδι με την μπάλα κάτω..
20:01
Τρομερός Λόπεθ! Ο Ισπανός θα πεταχθεί στη γωνία του και θα διώξει σε κόρνερ το σουτ του Λουντ. Μπορεί να έχει κάποια κιλάκια, αλλά ο Ισπανός είναι σταθερός τερματοφύλακας. 
20:01
Στέφανος : Χτες ο Ολυμπιακός και χωρίς καπινο (τερματοφυλακα) να έπαιζε γκολ ο παοκ δεν έβαζε
20:01
Δριβας Γ. : Ορεστης13 οταν λες για βαθος αστειευεσαι ετσι? Τερματοφυλακας, αρ. μπακ, εξαρι, να μη συνεχισω, που ειναι το βαθος εκει? με 13-14 παιχτες δε βγαινει χρονια
20:01
γιαννης : στο πρωτάθλημα πιστεύεις είναι ακόμα μέσα;καλύπτεται η διαφορά με οσφπ
20:02
Και ο Ολυμπιακός όπως είδες χθες έχει προβλήματα. Είναι νωρίς ακόμα, πολύ νωρίς. Αλλά σε 2-3 αγωνιστικές πιστεύω θα ξεκαθαρίσει αρκετά το πράγμα. 
20:02
Fotbill13 : Αληθεια ο Μπουμαλ γιατι εχει παραγκωνιστει ετσι?? Νομιζω ειναι πολυ καλος παιχτης. Ουτε αλλαγή? Δεν νομιζω να ειναι χειροτερος του Εμποκου με οσα εχει δειξει μεχρι στιγμης
20:02
Είναι στον πάγκο ο Μπουμάλ. Τώρα γύρισε γιατί ήταν τραυματίας. 
20:02
styfer : καλύτερη ομάδα ο ΠΑΟΚ φέτος,φάνηκε και χτές καθαρά.Δυστυχώς όμως έχει την δυστοκία και φυσικά το -3 που δεν μπορεί να ελπίζει σε πολλά.Με 2 3 μεταγραφές ουσίας γενάρη έλα μετα να μου πείς για ΠΑΟ,ΑΕΚ,Οσφπ
20:03
Εχθές έκανε κάποιες μεγάλες ευκαιρίες, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο γύρισε πολύ πίσω φίλε μου. Επίσης "έγκλημα" του Ίβιτς που δεν πέρασε τον Γκάρι στην πλευρά του Βιάνα.  
20:04
Κόρνερ για την Βέροια, το πρώτο στο παιχνίδι για την "βασίλισσα". 
20:04
Ταμείο από το 33' σας στείλαμε. Τι άλλο θέλετε! Πέντε τα κόρνερ. 
20:05
γιαννης : συμφωνώ απόλυτα.μετά τα ντέρμπι στις 27 του νοέμβρη που θα έχουν τελειώσει όλα,θα ξέρουμε αν θα γίνει μάχη μέχρι τέλους και πόσοι θα είναι σε αυτή τη μάχη.
20:05
Ο Ολυμπιακός με μέτρια μπάλα έχει πάρει ήδη δυο ντέρμπι. Μετράει πολύ αυτό και ξέρουμε πως σιγά σιγά θα γίνεται όλο και καλύτερος. 
20:06
Μαλόν και Βιγιαφάνιες μονομαχούν
20:06
Ορεστης 13 : ΔΡΙΒΑΣ έχεις παίκτες διπλοθεσιτες που καλύπτουν κενά .. Σήμερα για παράδειγμα η μισή ομάδα νοσοκομείο και έχεις ενδεκάδα πρώτης γραμμής (και πάγκο ).
20:07
Έχει πέσει ο ρυθμός στο παιχνίδι με τους πράσινους να μην απειλούν αρκετά. 
20:09
Συμπληρώσαμε 40 λεπτά αγώνα.
20:09
Η Βέροια κερδίζει μέτρα σιγά-σιγά και κάποιες στημένες μπάλες. 
20:12
Ο Ναβαλόφσκι είδε το ματς της Λας Πάλμας με την Βιγιαρεάλ χθες μάλλον και πήγε να κάνει πάσα-τακουνάκι. Αλλά αυτά μία φορά συμβαίνουν.
20:12
xristos : Τοσες ευκαιριες ενα γκολ!μην την πατησουμε στο τελος!
20:12
tsevas : πολλές χαμένες ευκαιρίες, έπρεπε να το είχαν τελειώσει. Ο Βίγια μου φαίνεται λίγο μπερδεμένος....
20:13
Ο Βιγιαφάνιες στον Παναιτωλικό έπαιζε δεύτερος επιθετικός και δεξιός εξτρέμ τις περισσότερες φορές. Απλά στον Παναθηναϊκό υπάρχει ανάγκη για ένα δεκάρι. 
20:13
Δριβας Γ. : Οχι φιλε μου. Εχεις ποσοτητα αλλα οχι ποιοτητα, δε μπορεις να λες οτι εχεις βαθος πχ στον ασο και ο αναπληρωματικος σου να ειναι ο Βλαχοδημος. Τεσπα, καλη συνεχεια
20:13
Προμηθέας : ο ολυμπιακός έχει όλα τα ντέρμπι εντός στον πρώτο γύρο, αυτό είναι τεράστιο ψυχολογικό και βαθμολογικό πλεονέκτημα έναντι των διεκδικητών... αν δεν τους επηρεάσει ψυχολογικά στο δεύτερο γύρο θα λειτουργήσει ανάποδα... και ο ολυμπιακός θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση με συνεχόμενες βαθμολογικές απώλειες..
20:14
Καταπληκτική ενέργεια του Μπεργκ που έκανε περιστροφή και ξέφυγε από τον Καλί. Το σουτ του όμως έδιωξε ο Λόπεθ. Τρομερό ματς από τον Ισπανό της Βέροιας. 
20:14
tsevas : με κάλυψες, σε ευχαριστώ
20:14
Γιώργος Λ. : 6αρι η δημιουργικο μεσο χρειαζεται η ομαδα περισσοτερο;
20:14
ELIAS PS : ΜΕ ΤΟΝ ΡΙΝΑΛΝΤΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΠΟΤΕ Η ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙ ΓΕΝΙΚΑ
20:16
Νομίζω έναν παίκτη να μπορεί να τσουλήσει τη μπάλα μπροστά. Ο Ζέκα για εμένα πρέπει να παίζει σαν κόφτης. Τρέχει ασταμάτητα, αλλά μπροστά δεν βοηθάει. Τον Γενάρη έχει μεγαλύτερη ανάγκη από έναν δημιουργό στον άξονα και φυσικά τερματοφύλακα. 
20:16
Τρομερή ενέργεια του Ιμπάρμπο από τα αριστερά που ξεπέρασε τον αντίπαλο του πετώντας τη μπάλα μπροστά. Κόρνερ τελευταία στιγμή. 
20:17
Ημίχρονο στο παιχνίδι μας. Ο Παναθηναϊκός προηγείται με 1-0 και σίγουρα το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο υπέρ των πρασίνων. 
20:17
spyridonas : εγώ νομίζω ότι ο οσφπ θα χάσει βαθμούς με κομπλέ διαιτησία.δε γίνεται μία ομάδα με τόσο κακή άμυνα να μη χάσει βαθμούς,ακόμα κι αν το πάρει,δε γίνεται να μην κάνει γκέλες.τι λες;
20:18
Όλοι θα χάσουν βαθμούς. Στο τέλος θα μετρήσει το βάθος και η ποιότητα στον πάγκο. Χθες για παράδειγμα ο Ολυμπιακός είχε για αλλαγές τους Τσόρι, Καμπιάσο και Ομάρ. Θα έπαιζαν βασικοί σε οποιαδήποτε ομάδα της Super League. 
20:18
tsevas : Κονέ ή Ταχτσίδης, ψηφίζεις Κονέ?
20:19
Ούτε ο Κονέ είναι δεκάρι. Ούτε ο Ταχτσίδης. Κανέναν από τους δυο. Θα πήγαινε Λατινική Αμερική φίλε, από εκεί ψωνίζουν τα μεγάλα κλαμπ. 
20:19
NIKPAN : Η ομάδα για να δέσει θέλει ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ . Από εκεί ξεκινούν όλα .
20:20
Ιμπάρμπο και Μπεργκ πανηγυρίζουν το 1-0 του Παναθηναϊκού
20:21
Και η Ζοζεφίν Μπεργκ πανηγυρίζει το γκολ του άντρα της
20:21
ALEXIS : O IBARBO DEN EINAI PAIXTHS GIA TO ELLHNIKO PRWTATHLIMA
20:24
MVP του πρώτου μέρους ο Λόπεθ της Βέροιας. Έχει πιάσει τα άπιαστα. Μετά ο Ιμπάρμπο. 
20:25
Προμηθέας : γράφεις... ο ολυμπιακός είχε για αλλαγές , τσορι, καμπιάσο και ομαρ... ο ένας 35, ο άλλος 36, ο ομαρ κάτι μήνες στο νοσοκομείο .. και βασικός αριστερός μπακ ο Βιάνα.. φοβερό βάθος... να το χαίρεστε!
20:25
Γιώργος Λ. : Δειχνει ο Στραματσονι παντως να φοβαταιτα παιχνιδια στην Ελλάδα και με το ροστερ αυτο... Υπερβολη τα 3 στοπερ; ενα 4-2-3-1 η 4-3-3 δεν θα ηταν πιο καλο για τα εντος συνορων παιχνιδια τουλαχιστον;;
20:25
Έχει καλούς ακραίους ο Παναθηναϊκός. Κουλιμπαλί και Χουλτ είναι επιθετικά μπακ, οπότε τον βοηθάει αρκετά σε αυτό που έχει στο μυαλό του. Το 3-5-2 δεν σημαίνει αναγκαστικά άμυνα. 
20:26
panos : kiriakidis pistevw polu kalos gia pao.apo tous pio statherous termatofilakes
20:26
Δεν νομίζω πως είναι για το επίπεδο του Παναθηναϊκού. Αξιόπιστος τερματοφύλακας αλλά μέχρι εκεί. Θυμίζω την περίπτωση Βελλίδη. Στον ΠΑΣ έκανε... παπάδες, αλλά στον ΠΑΟΚ πολλές γκέλες. 
20:27
Τεο13 : Φιλε γιωργο ψυχρα να το δουμε...πες οτι κερδιζει σημερα ο παο και χανει στο ντερμπυ..-5 με οσφπ να εχει 3 ντερμπυ δευτερο γυρο εκτος..παλι μεσα για τιτλο ειναι!
20:27
gkomozias : η αεκ θ'ανέβει,ανεξάρτητα τι θέση θα τερματίσει.είναι εντελώς αδούλευτη,μόνο περιθώρια βελτίωσης έχει.το παοκ-αεκ πώς το βλέπεις;
20:28
Στην ΑΕΚ έχουν υπερεκτιμήσει κάποιους παίκτες και έχουν αδικήσει κάποιους άλλους. Φυσικά και είναι στο κόλπο η Ένωση, αλλά να δούμε και τι περίπτωση είναι αυτός ο Μοράις. 
20:29
Χουλτ και Βίτι σε μία εντυπωσιακή μονομαχία
20:30
Σε άλλα νέα, ο Κλωναρίδης πέτυχε το πρώτο του γκολ στην Γαλλία. Γκολάρα έτσι
20:30
gkomozias : ποιούς έχουν υπερεκτιμήσει και ποιούς αδικήσει στην ΑΕΚ;τον Μπακασέτα μόνο έχουν υπερεκτιμήσει κι έχουν αδικήσει ίσως τον ντίας και τον αραβίδη.μιλάς και για άλλους;
20:32
Πιστεύω πως ο Χριστοδουλόπουλος είναι γενικότερα ένας υπερεκτιμημένος παίκτης. Για τον Μπακασέτα, όποιος είδε Πανιώνιο πέρσι, ξέρει πως είναι ένα παιδί με πολλά νεκρά διαστήματα. Είναι ποδοσφαιριστής που πρέπει να χτίσεις γύρω από αυτόν. Η ΑΕΚ όμως δεν είναι Πανιώνιος. 
20:32
Τεο13 : Νομιζω με τερματοφυλακα και ενα καλο αμυντικο χαφ επιπεδου ζεκα τον ιανουαριο ο παο ακομα πιο ανταγωνιστικος θα ειναι
20:33
Σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο! 
20:33
Χωρίς αλλαγές οι δυο ομάδες με την έναρξη του δευτέρου μέρους. 
20:33
cstefanou : Καλύτερος ο ΠΑΟ αλλά στο Β' μπορεί να τα κάνει μαντάρα ο Στραματσόνι.
20:34
Μετά το 65-70' ο Παναθηναϊκός βγάζει κούραση στα τελευταία παιχνίδια. 
20:34
Βάτραχος : Ο χειρότερος Ολυμπιακος από τότε που τερμάτισε έκτος είναι πρώτος στο πρωτάθλημα... Απόλαυση το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος.. Ολυμπιακος και ξενερωμενος
20:35
Σημεία της εποχής φίλε μου. Δεν υπάρχουν χρήματα πλέον πολλά, ενώ το Champions League όπως καταλαβαίνεις θα είναι δύσκολη υπόθεση από εδώ και πέρα. 
20:36
Το έπιασε το νόημα ο φίλος!
20:36
gkomozias : ο λάζαρος ήταν 4ος παίκτης σε καθαρή ντρίμπλα στο μουντιάλ,στην Ελλάδα έχει πάρει ντέρμπι μόνος του.Προσωπικά θεωρώ ότι αν ανέβει,είναι κλειδί για να διεκδικήσει η ΑΕΚ πρωτάθλημα
20:36
Θεωρώ πως δεν είναι σταθερός παίκτης. Μπορεί να πάρει ένα ματς μόνος, αλλά είναι φλύαρος. Γνώμη μου έτσι, δεν χρειάζεται να συμφωνούμε. 
20:37
fotis : σχολιο για Χαροντακη θελω...
20:37
Ψαγμένος ο Φώτης... πρώτη αλλαγή πιστεύω φίλε μου. 
20:38
Στο 1,48 να πετύχει και δεύτερο γκολ ο Παναθηναϊκός στον Stoiximan.gr
20:38
Συμπληρώσαμε 50 λεπτά αγώνα κι ο Παναθηναϊκός προηγείται με 1-0.
20:39
Νέα καλή στιγμή! Σουτ του Χουλτ, ο Λόπεθ σε κόρνερ. 
20:39
Manos : Ο ΠΑΟ μπορεί φέτος πολλά πράγματα, έχει το υλικό
20:40
Ο Ιμπάρμπο πήρε τις κόντρες και έφτασε κοντά στο δοκάρι, αλλά... δεν ήξερε τι να κάνει! Κόρνερ από τον Λόπεθ που κάνει τεράστιο παιχνίδι. 
20:40
gkomozias : συμφωνώ σε αυτό.αν δείξει σταθερότητα θα μιλάμε για άλλη ομάδα.4-3-3 με μάνταλο-λάζαρο εσωτερικούς θα μπορούσε να δώσει πολλά.αδικημένους ποιους θεωρείς;
20:40
Ermiz : Γίωργο, σε τι επίπεδο θα εβαζες το ελληνικό πρωταθλημα?? σαν ποιας χωρας??
20:41
Όλοι λένε πως είμαστε χάλια, δεν βλεπόμαστε και άλλα τέτοια. Για τα δεδομένα της εποχής καλά τα πάμε. Θα μπορούσαμε και καλύτερα. 
20:41
Τρομερή ευκαιρία για την Βέροια! Πάνω στη γραμμή ο Κουτσουμπής! 
20:42
Ο Κουτρουμπής βέβαια την έδιωξε με το χέρι και έπρεπε να δοθεί πέναλτι και αποβολή. 
20:42
mitsos13 : Ηταν χερι??
20:43
Νέο χέρι του Ιβάνοφ έξω από τη μεγάλη περιοχή. Φάουλ για την Βέροια. Ρεσιτάλ ανοησίας στα τελευταία λεπτά από τους πράσινους.
20:43
Κίτρινη κάρτα στον Βιγιαφάνιες.
20:43
Nikos : Γιατί ρε παιδιά ο Στιλ στις πάσες του είναι τόσο χαλαρός; γιατι βγάζει μια σιγουριά που δεν την έχει;;;
20:43
Προμηθέας : όχι χέρι βρε φίλε.. όμως ήταν... έλεος δηλαδη.. αν ήταν χέρι δεν θα έφευγε με τόση δύναμη.. ..
20:44
Ο Κουτρουμπής άνοιξε το χέρι, δεν το κόλλησε στο σώμα. Πρέπει να το ξαναδούμε σε ριπλέι βέβαια. 
20:45
mitsos13 : Ηταν δεν ηταν χερι το λαθος ο στιλ το εκανε..
20:46
Μαραγκός έξω, μέσα ο Σισοκό. Αναγκαστική αυτή η αλλαγή για την Βέροια. 
20:47
Νικος : Ειναι μονο θεμα φυσικής καταστασης η καθιζηση που βλεπουμε μετα το 60 σε καθε αγωνα?
20:47
Geosis : Έλεος στον ώμο βρίσκει καθαρα
20:47
Manos : Η ομαδα θελει σιγουρα εναν καλυτερο τερματοφυλακα. Κατα τ αλλα ειναι φανερο οτι δεν μπορει να διαχειριστει τις πολλες χαμενες ευκαιριες
20:47
Η Βέροια έχει αρχίσει να ανεβαίνει στα τελευταία λεπτά. Καμία σχέση με την εικόνα του πρώτου μέρους. 
20:47
Προμηθέας : όταν η μπάλα χτυπήσει χέρι η ανάκρουση που κάνει χάνει αρκετή δύναμη.. έτσι όπως έφυγε η μπάλα δεν γίνετε να χτύπησε χέρι, ήταν πολύ δυνατή απόκρουση.
20:48
Θα το ξαναδούμε φίλε μου. Το είδα σε ένα ριπλέι μόνο, αλλά είδα που έκανε κίνηση και σήκωσε τον ώμο του. 
20:49
Συμπληρώσαμε 60 λεπτά αγώνα. 
20:49
kostas : Στον αγκώνα βρίσκει για αυτό φεύγει με δύναμη
20:49
Manos : Δεν ειναι παιδες μονο θεμα φυσικής καταστασης, ειναι και ψυχολογιας
20:49
Nikos : Παίρνουμε πολλές τσάμπα κίτρινες φέτος..πολλές διαμαρτυρίες,φωνές και αντιδραστικά φάουλ...θέλει προσοχή
20:49
Grafikos777 : Ολοφάνερο πρόβλημα φυσικής κατάστασης ο παο
20:50
Το είπαμε και νωρίτερα πως ο Παναθηναϊκός μετά το 65'-70' έχει πρόβλημα. 
20:50
Ο Βιγιαφάνιες πρέπει να προσέξει γιατί έχει κάρτα. Ξέρουμε πως και ο Αργεντινός είναι νευρικός ποδοσφαιριστής. 
20:51
Γιώργος : παιδιά αφήστε την φυσική.... χέρι ήταν... τέλος... τι να κάνουμε?
20:51
Συνεχίζει να πιέζει η Βέροια στο παιχνίδι, αλλά δεν φτιάχνει φάσεις. 
20:51
Nikos : Δεν είναι μόνο αυτός νευρικός...
20:52
Κόρνερ για τον Παναθηναϊκό που σπατάλησε μία καλή στιγμή. Μέσα στη μικρή περιοχή δεν σούταρε κανείς. 
20:52
Manos : Ας νικανε λοιπον με τρια γκολ διαφορα μεχρι το 65-70 για να ειναι υπο ελεγχο ...
20:53
Συμπληρώσαμε 65 λεπτά αγώνα.
20:55
Ο Κουτρουμπής στην επίμαχη φάση με το χέρι. Αντί να το κολλήσει στο σώμα, κάνει κίνηση προς τα πάνω.
20:55
Κίτρινη κάρτα στον Σισοκό. Μην ξεχνάμε το όβερ 5.5 κάρτες που προτείναμε στην αρχή. 
20:56
Nikos : Ο Βίγια έχει ήδη 2 φάουλ μετά την κίτρινη...
20:56
Σουτσος : σε λιγο ισοφαρηση
20:56
Προμηθέας : @Γιώργος χέρι ήταν μόνο στην φαντασία σου, τέλος... από εκεί και πέρα, ο παναθηναϊκός δεν έχει έναν παίκτη να βαρέσει ένα κόρνερ της προκοπής... αυτό είναι λυπηρό..
20:57
Σισίνιο μέσα, έξω ο Χαροντάκης. 
20:57
paopatra13 : αλλαγες γιατι δεν κανει ο κοουτς; να βγαλει βιγια να τον προστατεψει απο καρτες τουλαχιστον
20:58
Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να μην απειλεί και η Βέροια να πιέζει. Πρέπει να κάνει αλλαγές ο Ιταλός για να φρεσκάρει την ομάδα του. 
20:59
Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ιμπάρμπο έξω, μέσα ο Εμποκού. Ο Κολομβιανός είχε καλές στιγμές στο πρώτο μέρος, αλλά δεν απέφυγε τα λάθη. 
21:00
Grafikos777 : 1-1 τελικό
21:00
Coftaras : Θεωρώ την απόκτηση τερματοφυλακα τον Ιανουάριο επιβεβλημενη. Ο Στιλ παίζει χωρίς αντίπαλο και αυτό δεν τον βοηθά να βελτιωθεί.
21:00
makis : o stramatsoni apla koimatai
21:00
Chris : ο Κουτρουμπης θυμιζει Μανιατη τοτε στον τελικο κυπελλου με Αστερα Τριπολης
21:00
Nas21 : Να μπαινει φωτο με το καθαρο χερι απτο κοντρα κ απο κατω να σχολιαζουν οτι δεν ειναι..ανεκτιμητο απλα
21:00
Προμηθέας : Ο παναθηναϊκός έχει θέματα ψυχολογίας.. σε αυτό το κομμάτι πρέπει να δουλέψει η ομάδα, να πάρουν κάποιον ειδικό ή κάτι.. το θέμα δεν είναι η φυσική κατάσταση, αλλά η ψυχική τους... Δεν είναι αστείο, πρέπει να δουλευτεί αυτό το κομμάτι και πολύ μάλιστα.
21:01
Έχει χάσει την οργάνωση του ο Παναθηναϊκός. Ο Βέροια πλέον έχει ισορροπήσει το παιχνίδι. 
21:01
Κόρνερ για την Βέροια μετά από σουτ του Καπετάνου! 
21:02
Συμπληρώσαμε 75 λεπτά αγώνα.
21:02
Ωραία ενέργεια του Εμποκού από τα αριστερά, όμως η σέντρα του στο τέλος ήταν κακή στο πίσω δοκάρι. Θα μπορούσε να σουτάρει. 
21:03
mitsos13 : Ευχαριστουμε Γιωργο για τη φωτογραφια!!
21:03
Κεφαλιά του Καπετάνου, η μπάλα άουτ!
21:04
Φίλε Μήτσο αν δινόταν η αποβολή και το πέναλτι θα βλέπαμε άλλο ματς. Χωρίς να θεωρούμε δεδομένο πως θα σκόραρε η Βέροια. 
21:04
mastgio : Ο Παναθηναικος του ιταλου δεν μπορει να διαχειριστει ματς με το σκορ μπροστα ουτε με μικρες ομαδες...καθαρα λαθος νοοτροπια προπονητικη κατ εμε...
21:04
Ζήτησε αλλαγή ο Κουτρουμπής, που πονάει. 
21:05
Νικος : Ποιοι εχουν μείνει στον παγκο για αλλαγή θέλουμε ενα ζαφ ακομα
21:06
Λέτο, Ρινάλντι, Ρέις, Κουλιμπαλί, Μπουμάλ, Οδ. Βλαχοδήμος και ο Εμποκού που μπήκε μέσα. 
21:06
mastgio : Οσες φορες ο Παναθηναικος βρισκεται μπροστα στο σκορ,μετα δεν μπορει να το διαχειριστει...καθαρα ευθυνη του ιταλου κατ εμε...
21:06
Η κατοχή είναι στην Βέροια με τους πράσινους να μην βρίσκουν κουράγιο για να πιάσουν το ρυθμό του πρώτου μέρους. 
21:07
Μία ομάδα με μεγαλύτερη ποιότητα θα μπορούσε να κάνει τη ζημιά στον Παναθηναϊκό στο δεύτερο μέρος. 
21:07
Νέα αλλαγή για τους πράσινους. Κουτρουμπής έξω, μέσα ο Ρέις. 
21:09
Μπάρμπας : Όσο καλα και αν έπαιξε στο Α ημιχρονο ο Παο, το πέναλτι του Κουτρουμπη τα σβήνει ολα... Αλλοιώνει σε μεγάλο βαθμό το τελικό αποτελεσμα
21:09
Προμηθέας : φωτογραφία από μπροστά έχεις; ή κάποιο stop καρέ; η φωτογραφία που ανέβασες καλή μεν, αλλά είναι υπό γωνία, από πίσω και δεν είναι ξεκάθαρη. Το βράδυ θα δούμε αναλυτικά την φάση, αλλά αν όντως είναι χέρι, τότε ο Παναθηναϊκός πρέπει να βγει και να το καταγγείλει.. όχι μόνο όταν είναι εναντίων τους, αλλά όταν είναι και υπέρ τους.
21:10
Περιμένουμε να δούμε ένα ακόμα ριπλέι. Από μπροστά φάνηκε ώμος, πίσω όμως ώμος και χέρι. Το θέμα είναι πως κάνει κίνηση ο Κούτρουμπής. Περιμένουμε μετά να δούμε ξανά τις φάσεις. 
21:10
Γιώργος : Το βλέπουμε σε ριπλει το βλέπουμε σε φωτογραφία και ο καθένας λέει ότι θέλει... τι να σου κάνουν και οι διαιτητές?
21:10
Παίζουν με την φωτιά οι πράσινοι στα τελευταία λεπτά...
21:11
Συμπληρώσαμε 83 λεπτά αγώνα. 
21:11
Coftaras : Συμφωνώ με τον προμηθεα. Βέβαια μην ξεχνάμε ότι δεν έχουν δώσει 2 πέναλτι στην παναθα που σημαίνει ότι ο διαιτητής είναι για τα μπάζα
21:14
Εξακολουθεί να πιέζει η Βέροια.
21:15
Πίσω ο Παναθηναϊκός περιμένει την Βέροια. 
21:15
Και ο Ρινάλντι σε λίγο στο ματς. Στο τέλος βέβαια τι να κάνει. 
21:16
ΓΚΟΛ (Μπαλάφας 88'): Η Βέροια ισοφάρισε με σουτ του Μπαλάφα έξω από τη μεγάλη περιοχή. 
21:16
Γιώργος Λ. : Παει ο Στραματσονι..
21:17
Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Έξω ο Μέστο, μέσα ο Ρινάλντι. 
21:17
Η Βέροια συνεχίζει να πιέζει και ψάχνει την ανατροπή! 
21:18
Συμπληρώσαμε 90 λεπτά αγώνα.
21:18
Αλλαγή για την Βέροια. Βίτι έξω, μέσα ο Παπαστεργιανός. 
21:18
Σπυρος : Προσέξτε μην ξυπνήσει κανένας τον Στραματσονι
21:18
Τρία τα λεπτά των καθυστερήσεων.
21:19
Μανος : Παει και η σεζον 16-17
21:19
Κίτρινη κάρτα στον Ναβαλόφσκι. 
21:20
Ενάμισι λεπτό ακόμα. 
21:20
Κόρνερ για τον Παναθηναϊκό! 
21:21
Δεν μπορούν να κάνουν φάση οι πράσινοι. 
21:22
Τέλος! Σπουδαίος βαθμός για την Βέροια που όπως είπαμε και στην αρχή, έχει καλή ομάδα. 
21:22
Καλή συνέχεια σε όλους. 

News 24/7

24MEDIA NETWORK