Χόρεψε... τάνγκο τον Ηρακλή ο Ατρόμητος!

Με γκολ των δύο Αργεντίνων, Χαβιέρ Ούμπιδες και Μάρτιν Τόνσο, ο Ατρόμητος του Γιώργου Κορακάκη έφυγε με το διπλό (2-1) από την έδρα του Ηρακλή και σκαρφάλωσε κι άλλο στον πίνακα της βαθμολογίας.

Χόρεψε... τάνγκο τον Ηρακλή ο Ατρόμητος!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δύο Αργεντίνοι έβγαλαν τα κάστανα από τη φωτιά για τον Ατρόμητο στο Καυτανζόγλειο. Ο Χαβιέρ Ούμπιδες και ο Μάρτιν Τόνσο. Οι δυο τους σκόραραν τα δύο τέρματα των Περιστεριωτών και η ομάδα του Γιώργου Κορακάκη κατάφερε να πάρει το πρώτο διπλό στη σεζόν με 2-1 κόντρα στον Ηρακλή.

Το ματς ήταν εντελώς διαφορετικό στο πρώτο ημίχρονο. Οι φάσεις ήταν ελάχιστες και το σκορ στο 0-0. Στην επανάληψη όμως τα πράγματα άλλαξαν. Και άλλαξαν κυρίως προς τα τελευταία λεπτά. Ο Στόιτσεφ που μπήκε αλλαγή στο 71ο λεπτό έδωσε άλλον αέρα στον Ατρόμητο.

Ο Σέρβος μάλιστα στο 79' κέρδισε πέναλτι που έκανε γκολ ο Ούμπιδες γράφοντας το 0-1. Δεν κράτησαν όμως πάνω από έξι λεπτά τα χαμόγελα των παικτών του Ατρομήτου. Στο 85' ο Λουκίνας από κοντά ισοφάρισε σε 1-1 για τον Ηρακλή.

Παρόλα αυτά και πάλι ο παθιασμένος Στόιτσεφ έκανε τη δουλειά του. Στο 88' 'έφυγε ταχύτατα στην αντεπίθεση, την κατάλληλη στιγμή γύρισε στον Τόνσο κι εκείνος με τρομερή ενέργεια, άδειασε άμυνα και τερματοφύλακα και μπήκε (σχεδόν) με τη μπάλα στα δίχτυα (2-1)! Με αυτή τη νίκη ο Ατρόμητος έφτασε τους 10 βαθμούς και βρέθηκε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, την ώρα που ο Ηρακλής έχει μείνει στους 2 στην τελευταία θέση του πίνακα.

Όσον αφορά τον Γιώργο Κορακάκη, μέχρι στιγμής μετράει τρεις νίκες και μία ισοπαλία σε τέσσερα ματς στον πάγκο της ομάδας του Περιστερίου.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Ηρακλής:Χουάντερσον, Κυριακίδης, Ζιαμπάρης, Μπαρτολίνι, Κούρος, Ρούσσος, Ιντζόγλου, Μοντέιρο (80' Αμαραντίδης), Λεοζίνιο, Λάμπρου (46' Πασάς), Λουκίνας

Ατρόμητος:Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπίτολο, Κεϊτά, Ουμπίδες, Λημνιός (82' Μπαγκά), Βασιλείου (71' Στόιτσεφ), Τόνσο, Δ. Παπαδόπουλος (74' Λε Ταλέκ)

Οι σκόρερ: 85' Λουκίνας - 79' Ούμπιδες (πεν.), 88' Τόνσο

News 24/7

24MEDIA NETWORK