Η Κέρκυρα "φρέναρε" την Ξάνθη

Η ομάδα του Λουτσέσκου έμεινε άσφαιρη στα Πηγάδια μετά από δύο διπλά και οι επικίνδυνοι Φαίακες πήραν το 0-0.

Η Κέρκυρα "φρέναρε" την Ξάνθη

Ξάνθη και Κέρκυρα έρχονταν από νίκες - οι "ακρίτες" μάλιστα δύο διπλά. Παρόλα αυτά τα ρίσκα που πήραν Λουτσέσκου και Γρηγορίου ήταν ελάχιστα. Δεν ήθελαν να χάσουν και φάνηκε ξεκάθαρα στη διάρκεια του 90λεπτου, με αμφότερες τις ομάδες να έχουν μαζί 13 τελικές (6 έναντι 7).

Η Ξάνθη δεν έχει συνηθίσει με την μπάλα στα πόδια και το 67% αποδείχθηκε... άχρηστο. Η Κέρκυρα, παίζοντας πίσω από την μπάλα, περίμενε για να "χτυπήσει" στην κόντρα. Το έκανε με αιχμή του δόρατος τον φονικό Τουράμ, ο οποίος ταλαιπώρησε το αμυντικό δίδυμο των γηπεδούχων και στο 38' είχε σουτ στο δοκάρι.

Ήταν η καλύτερη φάση του αγώνα. Καλύτερη από τη δική του στο δεύτερο ημίχρονο (κεφαλιά άουτ) και πολύ καλύτερη από αυτές που δημιούργησε μόνος ο Γιουνές στο 63' και στο 71'.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Ξάνθη: Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδηε, Λισγάρα, Φλίσκας Γουάλας, Ντε Λούκας (71' Ορφανίδης), Καμαρά, Λάζιτς, Λουσέρο, Νιέτο (55' Τριάδης), Γιουνές (80' Ράνος)

Κέρκυρα: Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Κόντος (92' Ανδρεόπουλος), Σπίνουλας, Ιωάννου, Σιόντης, Νίκιτς, Ζαραδούκας, Επστάιν (67' Γκομές), Ζορμπάς (80' Ντουαλά), Τουράμ

News 24/7

24MEDIA NETWORK