Διπλό... τίτλου ο Ατρόμητος που τρελαίνει κόσμο!

Στα Πηγάδια Ολυμπιακός και ΑΕΚ άφησαν βαθμούς. Οχι όμως και ο Ατρόμητος. Ο πρωτοπόρος δεν ζαλίζεται στα ψηλά της βαθμολογίας και με το 2-0 επί της Ξάνθης συνεχίζει να ονειρεύεται.

SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο τρόπος με τον οποίο νίκησε ο Ατρόμητος στα Πηγάδια (για να μείνει στην κορυφή της βαθμολογίας για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα) φανερώνει ομάδα με μέταλλο και φλόγα. Μία, κοντολογίς, ΜΕΓΑΛΗ ομάδα.

Προσέξτε: Στο πρώτο μέρος, στο γήπεδο όπου η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός γκέλαραν, η ομάδα του Περιστερίου πρόσεξε πολύ την ανασταλτική του λειτουργία και άφησε τους ακρίτες χωρις καν τελική! Εν τω μεταξύ λίγο πριν βγει το ημίχρονο φρόντισε και να προηγηθεί με το φάουλ του Ουάρντα (40').

Επίσης, μία μεγάλη ομάδα ξεκινάει πάντα από τον τερματοφύλακα, τουλάχιστον αυτό λένε τα παλιά κιτάπια του ποδοσφαίρου. Ε, λοιπόν, ο Ατρόμητος έχει γκολκίπερ κλάσης. Ο Γιαννιώτης έδειξε για μία ακόμη φορά την κλάση του στη φάση του 47' όταν νίκησε με το πόδι τον Γέντρισεκ σε κρίσιμο-τετ-α-τετ!

Το DNA της...πρωταθληματικής ομάδας έκανε τέλος την εμφάνισή του στο 82' με τον Ατρόμητο να τελειώνει το ματς με συνοπτικές διαδικασίες. Ηταν ένα γκολ στο οποίο η άμυνα της Ξάνθης πιάστηκε...κορόιδο αφήνοντας ολομόναχο στο πρώτο δοκάρι τον Ντιγκινί σε χτύπημα κόρνερ. Γύρισε πανέμορφα ο Γάλλος και χαίρεται!

Κάπως έτσι γράφτηκε μία ακόμη χρυσή σελίδα περιστεριώτης ποδοσφαιρικής ιστορίας. Σεμνά, ταπεινά και...αποφασιστικά, ο Ατρόμητος παραμένει πρώτος. Και φοράει και μπλε, όπως και η Λέστερ...

Οι συνθέσεις

Ξάνθη: Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας (58’ Π.Ορφανίδης), Λουσέρο, Μεχία, Κίκε (65’ Ρότσε), Φλίσκας, Γέντρισεκ (58’ Τριάδης), Λισγάρας, Κασάδο, Μπρίτο.

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Μπουζούλαζιτς, Χατζηϊσαΐας, Ουάρντα (72’ Καρασαλίδης), Ντιγκινί, Μάντσον (86' Ούμπιδες), Βασιλακάκης, Κιβρακίδης, Ντάουντα (78' Μανούσος), Γιαννούλης, Ρισβάνης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK