"Έγκλημα" από Στόιτσεφ και... τιμωρία από Ιντέγε

Ο Φορτούνης σέρβιρε και ο Ιντέγε σκόραρε για το πολύτιμο 1-0 του Ολυμπιακού στο Περιστέρι. Με... διαφορά τουλάχιστον τεσσάρων βαθμών στο μεγάλο ντέρμπι οι Πρωταθλητές. Φωνές για τη διαιτησία από τον πολύ πιο επικίνδυνο Ατρόμητο που είχε μοιραίο τον Στόιτσεφ.

"Έγκλημα" από Στόιτσεφ και... τιμωρία από Ιντέγε

Αποστολή... εξετελέσθη! Ο Ολυμπιακός, αν και τα "βρήκε μπαστούνια" για ένα 45λεπτο από τον ψυχωμένο και εξαιρετικό τακτικά Ατρόμητο, κατάφερε να "αποδράσει" με το χρυσό τρίποντο από την σκληρή έδρα του Περιστερίου επικρατώντας 1-0 και πλέον έχει μπροστά του το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" όπου ξέρει πως με νίκη σε τρίτο διαδοχικό εντός έδρας ντέρμπι θα κάνει σημαντικό βήμα για τον τίτλο.

Το παιχνίδι είχε ουσιαστικά δύο διαφορετικές εικόνες, με το πρώτο 45λεπτο να ανήκει σε μεγάλο ποσοστό στους γηπεδούχους και τους φιλοξενούμενους να βρίσκονται σε... τρικυμία στην άμυνα και να είναι μπλοκαρισμένοι στην επίθεση. Σε αυτό το διάστημα ο Ατρόμητος έτρεξε, πίεσε, μάρκαρε και προκάλεσε... ασφυξία στον Ολυμπιακό (τον έκοψε στα... δύο και η μπάλα έφτανε με δυσκολία στην περιοχή των γηπεδούχων), ενώ εκείνος όχι μόνο ήταν απειλητικός αλλά θα πρέπει να τα βάζει και με την τύχη του για το γεγονός ότι δεν έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

"Έγκλημα" από Στόιτσεφ και... τιμωρία από Ιντέγε
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ή για να είμαστε πιο ακριβείς με την αστοχία του, αφού ο Στόιτσεφ είχε δύο τεράστιες ευκαιρίες να κάνει το 1-0 (19', 25') και να γίνει ήρωας για την ομάδα του Περιστερίου βγαίνοντας απέναντι στον Καπίνο, όμως σε αμφότερες τις φάσεις έστειλε τη μπάλα έξω από το δεξί δοκάρι, κάνοντας σουτ με το αριστερό.

Πέρα από αυτές τις δύο κραυγαλές ευκαιρίες, οι γηπεδούχοι "φώναξαν" στο 7' και για πέναλτι που δεν έδωσε ο Δελφάκης σε χέρι του Ντα Κόστα μέσα στην περιοχή (υπήρχε παράβαση αλλά στο ξεκίνημα της φάσης φαίνεται να υπάρχει και οφσάιντ που επίσης δεν δόθηκε), για οφσάιντ που κακώς σφυρίχτηκε ο Λε Ταλέκ στο 27' (έστειλε κατόπιν τη μπάλα στα δίχτυα) και για πέσιμο του Κεϊτά μέσα στην περιοχή μετά από μαρκάρισμα του Καπίνο (φαίνεται να πέφτει πολύ εύκολα για να κερδίσει το πέναλτι).

"Έγκλημα" από Στόιτσεφ και... τιμωρία από Ιντέγε
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στο δεύτερο μέρος τα πάντα άλλαξαν, με τον πολύ γρήγορο ρυθμό να αποτελεί παρελθόν και τον Ατρόμητο να μένει σταδιακά από δυνάμεις (αναμενόμενο μετά την υπερπροσπάθεια του 45λεπτου), γεγονός που εκμεταλλεύτηκε ο ποιοτικός και έμπειρος Ολυμπιακός για να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα του.

Η φάση που έκρινε το παιχνίδι ήρθε στο 54' με την ομάδα του Πάουλο Μπέντο να φτάνει στο γκολ μέσα από μία ομαδική προσπάθεια. Ο Φορτούνης ελίχτηκε ωραία από τα δεξιά και έβγαλε συστημένη σέντρα στην καρδιά της άμυνας του Ατρομήτου, με τον Ιντέγε να σηκώνεται ανενόχλητος και με εκπληκτική κεφαλιά να στέλνει τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Μοργκούνοφ (0-1).

"Έγκλημα" από Στόιτσεφ και... τιμωρία από Ιντέγε
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αυτό ήταν. Το γκολ αυτό δημιούργησε νέα δεδομένα, ο Ολυμπιακός άρχισε να παίρνει σταδιακά τα ηνία και τον έλεγχο, ο Ατρόμητος άδειασε όχι μόνο σωματικά αλλά και ψυχολογικά και η συνέχεια βρήκε τους Πειραιώτες να κρατούν χωρίς δυσκολία το αποτέλεσμα και να έχουν και 1-2 καλές φάσεις για δεύτερο γκολ.

Οι Μιλιβόγεβιτς και Ιντέγε δεν μπόρεσαν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα, με τον Μπέντο να θωρακίζει στη συνέχεια την άμυνά του και τον Ατρόμητο να έχει τη μία και μοναδική καλή στιγμή του στο δεύτερο μέρος στο 81'. Ο Λε Ταλέκ μπήκε στην περιοχή αλλά νικήθηκε από τον Καπίνο που απέκρουσε με τα πόδια και κάπως έτσι σφραγίστηκε η 4η σερί νίκη του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα (όλες μέσα στον Οκτώβριο) που τον κρατάει σε απόσταση ασφαλείας πριν από τον Παναθηναϊκό ενόψει του ντέρμπι.

TO LIVE

19:22
Καλησπέρα σας. Σε περίπου 10 λεπτά από τώρα έχουμε την πρώτη σέντρα στο Περιστέρι, με τον Ατρόμητο να υποδέχεται στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.
19:25
Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Ατρόμητος (Κορακάκης): Γκορμπούνοφ, Κατράνης, Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Ουμπίντες, Στόιτσεφ, Κεϊτά, Μπάγκα, Βασιλείου, Λε Ταλέκ

Ολυμπιακός (Μπέντο): Καπίνο, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Ρέτσος, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Μάρτινς, Σεμπά, Ελιουνούσι, Ιντέγε
19:26
Οι αναπληρωματικοί των δύο ομάδων:

Ατρόμητος: Ν. Παπαδόπουλος, Δ. Παπαδόπουλος, Μπρίτο, Κοντοέ, Μπίτολο, Λημνιός.

Ολυμπιακός: Λεάλι, Μπουχαλάκης, Καρντόσο, Τσόρι, Ρομαό, Ελαμπντελαουί, Πάρντο.
19:26
Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Ιωάννης Δελφάκης του συνδέσμου Αρκαδίας.
19:27
Μεταξύ των θεατών στις κερκίδες του δημοτικού γηπέδου Περιστερίου είναι ο τεχνικός του Ηρακλή, Γιάννης Αμανατίδης, και παλαίμαχος άσος Άγγελος Μπασινάς.
19:29
Ο Ολυμπιακός είναι στην κορυφή της βαθμολογίας με 15 βαθμούς έχοντας 5 νίκες και 1 ήττα (από την ΑΕΛ εκτός έδρας) στα πρώτα έξι ματς που έχει δώσει ενώ ο Ατρόμητος έχει 10 πόντους, όσους και οι Πανιώνιος και ΠΑΣ Γιάννινα.
19:30
Αλλαγή της τελευταίας στιγμής για τον Ατρόμητο καθώς ο Τόνσο που προοριζόταν για την ενδεκάδα έμεινε εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού (ένιωσε ενοχλήσεις στη γάμπα) και τη θέση του πήρε ο Μπάγκα.
19:31
Γιαννης : ειμαι φιλαθλος του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ πιστευετε οτι μπορουμε να παρουμε τιποτα απο το σημερινο ματς;
19:32
Ναι, ο Ατρόμητος είναι βελτιωμένος με τον Κορακάκη στον πάγκο του ενώ είναι μία από τις ομάδες που παραδοσιακά δυσκολεύει τον Ολυμπιακό εδώ και μία δεκαετία, ειδικά στο Περιστέρι. Σπάνια περνάει εύκολα από την έδρα του Ατρομήτου ο Ολυμπιακός.
19:32
Arkoudaki : Niki tou olympiacou me 3 goal
19:32
ΓιαννηςFerrari7 : Καλησπερα στο live. Ευχομαι ενα ηρεμο βραδυ για το ΘΡΥΛΟ!!!
19:33
Όλα έτοιμα για τη σέντρα. Οι παίκτες του Ατρομήτου κατέθεσαν στεφάνια μπροστά στις εξέδρες, στη μνήμη κάποιου οπαδού της ομάδας που έφυγε από τη ζωή.
19:34
Ξεκίνησε ο αγώνας.
19:34

19:34
ΓιαννηςFerrari7 : Παλι αμυντικο διδυμο Ντα Κοστα-Μποτια;;;
19:35
Θεωρητικά αυτοί είναι οι βασικοί στο κέντρο της άμυνας οπότε ο Μπέντο τους επέλεξε καθώς θεωρεί πολύ δύσκολο το ματς στο Περιστέρι.
19:35
Πρώτο κόρνερ στο ματς για τον Ατρόμητο στο 2ο λεπτό.
19:36

19:36
daffy7 : Καλησπερα σας θα μπει γκολ στο 9o λεπτο
19:36
Προμηθέας : Καλησπέρα και από μένα, σήμερα θα δούμε πόσο βελτιωμένος είναι τελικά ο ολυμπιακός, ο οποίος προς το παρών υποφέρει εκτός Καραΐσκάκη. Ας ελπίσουμε να ανεβάσει στροφές για να πάρει ένα εύκολο τριποντάκι.
19:36
Κρίσιμο ματς για τον Ολυμπιακό αφού αν νικήσει θα πάει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με διαφορά 4 πόντων στην χειρότερη περίπτωση.
19:37
ΓιαννηςFerrari7 : Δηλαδη, ο Σιόβας τι πρεπει να κανει για να παιξει; Δεν αξιζει μια ευκαιρια;
19:37
Ο Σιόβας έδειξε αρκετά καλά δείγματα γραφής στο ματς Κυπέλλου με τον Πλατανιά και όλοι πίστευαν πως θα ήταν στην 18άδα. Ο Μπέντο όμως τον άφησε εκτός.
19:38
Συμπληρώθηκε το πρώτο πεντάλεπτο. Πιο δραστήριος ο Ατρόμητος σε αυτό το διάστημα.
19:39
H ενδεκάδα και η διάταξη του Ολυμπιακού κόντρα στον Ατρόμητο.
19:39
Προμηθέας : άμα βάλει τον Σιόβα θα πρέπει να αφήσει τον Βιάνα.. και ο Βιάνα είναι το δικό του παιδί.. δεν νομίζω να τον αφήσει έξω.
19:39
Έτσι όπως έχουν τώρα τα πράγματα, ο Σιόβας είναι έσχατη λύση για το κέντρο της άμυνας.
19:40
Ζητούν πέναλτι οι γηπεδούχοι στο 7ο λεπτό.
19:42
Ο Ντα Κόστα βρήκε με τη μπάλα στο χέρι μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή Δελφάκη να δείχνει "παίζεται" αλλά η απόφασή του να είναι λανθασμένη καθώς ο σέντερ μπακ του Ολυμπιακού σταμάτησε αντικανονικά τη μπάλα.
19:42
Όταν πήρε τη μπάλα ο παίκτης του Ατρομήτου φαίνεται πως είναι οριακά οφσάιντ.
19:42
Nikos : O Siovas tha paiksei vasikos stin Astana. 3-1 o thrylos simera
19:42
Δημητρης : Δύσκολο ματσάκι σήμερα
19:42
Προμηθέας : δεν έχει μπει καλά ο θρύλος, θέλει προσοχή!
19:43
ΓιαννηςFerrari7 : Το 1ο 10λεπτο δεν εχουμε κανει τιποτα.
19:44
10': Άφαντος ο Ολυμπιακός επιθετικά στο πρώτο 10λεπτο, χάνει όμως καλή ευκαιρία να προηγηθεί. Αντεπίθεση για τους Πειραιώτες με τέσσερις παίκτες, ο Ελιουνούσι έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Ιντέγε πήρε την σκαστή κεφαλιά και αυτή κατέληξε στην αγκαλιά του Μοργκούνοφ.
19:44
Ο Σαλονικιος : Αν το έδινε θα είχα εκπλαγεί...
19:44
Δημητρης : Ήταν πέναλτι
19:44
Σουτσος : καλησπερα σε ολους ο Σιοβας βγαζει συνεχως τραυματισμους ετσι δεν ειναι
19:44
GEORGE : Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΥΟ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ
19:45
Στη φάση του 7ου λεπτού έγινε διπλό λάθος. Αρχικά ο βοηθός διαιτητής δεν υπέδειξε οφσάιντ τον Στόιτσεφ (οριακά εκτεθειμένος) ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Ντα Κόστα σταμάτησε τη μπάλα με το χέρι αλλά δεν δόθηκε πέναλτι κακώς.
19:46
13': Σουτ του Ελιουνούσι λίγο έξω από την περιοχή με το αριστερό, η μπάλα έξω από το δεξί δοκάρι του Μοργκούνοφ.
19:47
ΓιαννηςFerrari7 : Ναι πεναλντι, αλλα ο Στοιτσεφ ξεκιναει απο θεση οφσαιντ...
19:47
Ναι, καταθέσαμε την άποψή μας.
19:48
Σακης : Πεναλντι..,.
19:48
δθμμυ : Το ριπλεί έδειξε πως δεν υπάρχει παράβαση αφού το χέρι του Ντα Κόστα δεν ήταν προτεταμένο
19:48
Δεν ήταν κολλημένο το χέρι, σταματάει την πορεία της μπάλας ο μπακ των Πειραιωτών.
19:50
Αρκετός κόσμος στο γήπεδο του Περιστερίου.
19:50
χρηστος : με νεαρο γκολκιπερ θες τουλαχιστον 1-2 σεντερ μπακ απο το πανω ραφι,με ντα κοστα-μποτια η και σιοβα δεν πας πουθενα
19:50
Kwstas : Ara K me ton paok htan ofsaint
19:51
Ακριβώς. Το γκολ της ισοφάρισης του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ ξεκινάει από οριακό οφσάιντ του Ιντέγε.
19:51
ΖΗΣΗΣ : και το γκολ με παοκ ηταν οριακα οφσαιωτ.αρα μονα ζυγα μονοζυγα
19:51
Πανθεσσαλονικιος : Μπεεεεεενν ηταν πεναλτι .........
19:52
19': Η ευκαιρία του ματς μέχρι στιγμής από τον Ατρόμητο!
19:53
Ο Ολυμπιακός έχασε τη μπάλα έξω από την περιοχή του, ο Στόιτσεφ μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά και έκανε το δυνατό σουτ απέναντι στον Καπίνο, η μπάλα έφυγε άουτ!
19:53
Vasil : Καραμπινάτο πέναλτι το έπνιξε
19:53
sv1bkt : Aκουσιο
19:53
AGGELOS : KALA TO PENALTY GIATI DEN TO EDWSE RE PAIDIA?MALLON KAPIOIA PRAGMATA DEN THA ALLAKSOUN POTE SE AYTON TON TOPO
19:53
Vasil : Πέναλτι μαρς αλλάζει την πορεία της μπάλας
19:54
Θα συμφωνήσουμε σε αυτό. Η μπάλα αλλάζει πορεία. Ο διαιτητής και ο βοηθός τα έκαναν... σαλάτα και έδωσαν το δικαίωμα στους οπαδούς και των δύο ομάδων να φωνάζουν.
19:54
Σουτσος : βρε παιδια πολυ το ψαχνετε ετσι κιαλιως ο καθε ενας θα το δει αναλογα με το χρωμα των γιαλιων που φοραει
19:54
daffy7 : Πάλι γκρίνια μόνο για μπάλα δεν λέμε αυτούς έχει μ αυτούς πάει αν μπορεί ας κερδίσει λοιπον
19:54
Προμηθέας : εγώ πάντως δεν είδα κανένα οριακό οφσάιντ, στην ίδια ευθεία ήσαν οπότε σωστά δεν δόθηκε το οφσάιντ, τώρα για το χέρι... πρέπει να τα σέντερ μπακ μας να είναι ποιο σοβαρά και να μην δίνουν χαζές αφορμές..!
19:55
Fiore : μετα το παιχνιδι αν ληξει 0-1 για τον Ολυμπιακο μετα παλι απο αποφασεις μη ορθες, θα κανουμε αθλητικη αναλυση?
19:56
Επειδή είμαστε στην Ελλάδα, εννοείται ότι αν το ματς λήξει ισόπαλο ή με νίκη με ένα γκολ διαφορά του Ολυμπιακού θα υπάρχει γκρίνια από την απέναντι πλευρά.
19:56
daffy7 : Στα δυο πλάγια δεν δίνει πεναλτυ;
19:56
ΓιαννηςFerrari7 : Ναι Vasil... γαργαρα ομως οτι ολη η φαση ξεκιναει απο οφσαιντ του Στοιτσεφ...
19:56
GERONYMO : ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ ΕΙΠΑΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΑΛΤΥ..
19:56
Το Contra.gr έγραψε στο Live Chat πως ήταν πέναλτι. Δεν ξέρω αν διάβασες άλλο σάιτ.
19:57
daffy7 : Χωρίς Πλάκα ο ατρόμητος παίζει καλύτερά αλλά θα σκάσει γρηγορα
19:57
ΓιαννηςFerrari7 : Οτι αναλυση καναμε και στο χερι του Κουτρουμπη πανω στη γραμμη αγαπητε Fiore...
19:57
GEORGE : ΟΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ!!!!!!!!! ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ?
19:57
leonidas : mono me podosfairo den asxoloymaste kai pali!!!!
19:57
Έχει πέσει ο ρυθμός του αγώνα στο τελευταίο πεντάλεπτο μετά την μεγάλη ευκαιρία του Στόιτσεφ.
19:57
Προμηθέας : το οφσάιντ που το είδατε βρε παιδιά αφού είναι στην ίδια ευθεία, έχει αλλάξει ο κανονισμός; δεν είναι υπέρ του επιτιθέμενου πλέον;
19:58
GERONYMO : ΑΝ ΕΙΠΑΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΑΛΤΥ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΛΑΘΟΣ
19:58
25': Νέα τρομερή ευκαιρία από τον Στόιτσετφ να κάνει το 1-0!
19:59
Ο Στόιτσεφ βρέθηκε σε ένα τρομερό τετ α τετ απέναντι στον Καπίνο, τον πέρασε, αλλά από πλάγια θέση έστειλε τη μπάλα έξω από το αριστερό δοκάρι. Απίστευτη χαμένη ευκαιρία!
19:59
AGGELOS : EMEIS OI OPADOI TOU ATROMITOU KAI GENIKA TWN LEGOMENON MIKROMESAIWN OMADWN NIWTHOUME SAN PAIDIA ENOS KATWTROU THEOU STO ELLHNIKO PODOSFAIRO.RE DEN TO KLEINETE LEW EGW NA TELIWNEI AYTO TO PARAMYTHI
20:00
Προμηθέας : η άμυνα μας σήμερα είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ... έλεος ρε μπέντο κάνε κάτι επιτέλους...
20:00
rethymnios : δεν ειδα να γινετε τοσο χαμος με το πεναλτακι υπερ ΗΡΑΚΛΗ στο 90 λεπτο με ΠΑΟΚ στην Τουμπα????
20:01
Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα αλλά και ο Ρέστος από τα αριστερά.
20:01
sv1bkt : Ρε παιδιά γράφεται με Ελληνικους χαρακτήρες και ας ειναι και ανορθόγραφα
20:01
ΓιαννηςFerrari7 : Θαλασσα παλι η αμυνα του Ολυμπιακου... και ο Σιοβας δεν ειναι καν στην αποστολη...
20:02
Φτάσαμε στο 29ο λεπτό, με το παιχνίδι να είναι γρήγορο και με αρκετές φάσεις. Ο Ατρόμητος έχει βρεθεί πιο κοντά στο γκολ μέχρι στιγμής.
20:03
Νέα λανθασμένη απόφαση από το βοηθό. Υπέδειξε σε θέση οφσάιντ τον Λε Ταλέκ, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα αλλά ήταν εκτεθειμένοι δύο συμπαίκτες του και όχι ο σκόρερ.
20:03
daffy7 : Μια του κλέφτη δυο του κλέφτη η το άλλο χάνω ένα χάνω δυο χάνω τρία Τρώα ένα Τρώα δυο. ....κλπ
20:03
GERONYMO : ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ, Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ Β' Η' Γ' ΕΘΝΙΚΗ. ΧΑΡΙΝ ΜΙΑΣ ΣΥΝΟΙΚΙΑΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΑΙΖΕΤΕ Α' ΕΘΝΙΚΗ.
20:03
GEORGE : ΣΙΟΒΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ! ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΥΠΟΥ ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ
20:03
AGGELOS : GIATI PANTA OLA TA DIAITHTIKA LATHOI GINONTE YPER TOU OLYMPIAKOU SE AYTO TO ERMO TO PRWTATHLIMA?
20:05
Συμπληρώθηκε το ημίωρο. Με αρκετά καλό ρυθμό το ματς και με τον Ατρόμητο να δυσκολεύει σημαντικά τον Ολυμπιακό με πίεση στο κέντρο.
20:05
Προμηθέας : σήμερα δεν χάνουμε.. χεχε, θα το πάρουμε το ματσάκι όπως και να έχει... αρκεί λίγο να σοβαρευτούμε!
20:05
ΓιαννηςFerrari7 : Οταν ευνοειται ο Ολυμπιακος προκειται για σκοπιμη αλλοιωση αποτελεσματος, οταν ευνοουνται οι αλλοι προκειται για ανθρωπινο λαθος.
20:05
Panos7 : Ποια άμυνα με μποτία και ντα Κόστα... Ούτε για football league....!!!
20:05
GEORGE : ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ!!!!!!!!!!
20:05
Η πίεση του Ατρομήτου ψηλά στην άμυνα του Ολυμπιακού όχι μόνο, έχει χαλάσει τον ρυθμό των "ερυθρολεύκων", αλλά έχει οδηγήσει και σε πολλά λάθη τους "ερυθρόλευκους" αμυντικούς. Γενικά δεν πατάει καλά απόψε ο Ολυμπιακός κι έχει αιφνιδιαστεί από την ορμή των γηπεδούχων. Η πίεση που ασκεί πολύ ψηλά η ομάδα του Κορακάκη σίγουρα θα αφήσει κενούς χώρους στα μετόπισθεν...
20:08
Πολύ καλά στημένος μέχρι στιγμής ο Ατρόμητος, θα χρειαστεί να ανεβάσει στροφές ο Ολυμπιακός αν θέλει να φύγει με τη νίκη από το Περιστέρι. Το θέμα με τον Ολυμπιακό είναι πως εξακολουθεί να είναι ευάλωτος στην άμυνα και δεν εμπνέει εμπιστοσύνη.
20:08
Manos : ΑΗΔΙΑΑΑΑΑ. ΤΟ ΘΡΥΛΙΣΤΑΝ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ
20:08
Giannis : giati re paidia se mia kakh mera oloi na xanoun bathous alla o olumpiakos na prepei na kerdisei o kosmos na xalasei??? 4 bathous pisw pao kai aek kai pali na prepei na moufa offside kai na mhn dinonte penalti oute me aitish.... krimas akoma ola idia
20:08
George4 : Τα αισχη υπέρ του ΟΣΦΠ ... συνεχίζονται !!!
20:09
Charalampos : Δεν πρόκειται να διορθωθεί ποτέ αυτή η κατάσταση
20:09
AGGELOS : MAKARI NA EFARMOSTOUN OI NOMOI TIS DIKAIWSHNHS KAI NA PESETE STO PERIFERIAKO GIA KAMIA PENTAETIA NA KSEVROMISEI O TOPOS KAI NA PAEI O KOSMOS STA GHPEDA NA XAREI TO PRWTATHLIMA..NTROPH KAI AISXOS AYTO POU GINETE ME TON OLYMPIAKO KAI THN DIAITHSIA
20:10
GERONYMO : ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ Ο ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ.. ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΕΝΑΝ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟ ΞΕΝΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.. ΑΝΕΡΓΟ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ..
20:10
κωστας : ρε Προμηθεα ασχολησου με την ομαδα σου κ μην μας το παιζεις ολυμπιακος
20:10
GEORGE : Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΦΙΛΕ ΣΤΑΥΡΟ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ ΚΑΛΑ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΨΕ!
20:11
37': Πρώτη κίτρινη κάρτα στο ματς, την αντικρίζει ο Κατράνης.
20:11
chris1982 : AGGELE to xeri penalty kai apovoli tou kountroumpi itan uper tou olympiakou?
20:11
daffy7 : Σταυρό καλησπέρα νομίζεις ότι θα πρεσαρουν έτσι και στο δευτερο ημίχρονο
20:11
Departis : το αστειο ειναι οτι θα μας πουν για αθλητικη αναλυση μετα απο το παιχνιδι με αυτη τη διαιτησια.
20:12
thespindoctor : Μπήκε δυνατά ο Ατρόμητος και η άμυνα του Ολυμπιακού δεν τα πάει καλά. Μάλλον θα κάνει αλλαγές στο Β' ο Μπέντο.
20:12
ΖΗΣΗΣ : τι διαιτησια εναι αυτη.οτι να ναι.οφσαιτ που δεν ειναι.πεναλτι δεν δινει.ΔΩΣΤΕ Κ ΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΤΟΝ ΟΣΦΠ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Κ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΤΣ
20:12
ΒΑΓΓΕΛΗΣ : Κ.ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΝΑΛΝΤΥ ΠΟΥ ΕΠΝΙΞΕ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ??ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
20:12
παντελης : γιατι δεν ασχολουσαστε με την ομαδα σας.
20:13
παντελης\ : γιατι δεν ασχολουσαστε με την ομαδα σας.
20:14
George4 : Και το επόμενο "ανθρώπινο λάθος" παλι υπέρ του ΟΣΦΠ ... Θα είναι ...
20:14
Χρηστος Καρδιτσα : Ποσο ειναι το σκορ γιατι μπηκα τωρα.
20:14
Mixaletzo7 : Ολοι οι αηδιασμενοι που περιμενετε πανω απο την τηλεοραση παρακαλώντας να γινει κατι υπερ του Ολυμπιακου για να ευχαριστηθειτε,κοιταξτε τα χαλια των ομαδων σας και ποσα παιχνιδια εχουν ευνοηθει.Εχετε παθει ψυχωση! Ελεος
20:15
Ήταν πέναλτι-χέρι του Ντα Κόστα, αλλά είχε προηγηθεί οφσάιντ. Έχουν γίνει δύο λάθη ένα σε βάρος κάθε ομάδας στη συγκεκριμένη φάση. 
20:15
Θρυλος7 : Ναι παντα... οπως η κοκκινη του Πατιτο, η κοκκινη-πεναλντι του Κουτρουμπη, το οφσαιντ-φαντασμα μισο γκολ στον Καμπιασο, το πεναλντι πανω στον Μπουλουτ απο τον Μυστακιδη... ποιον κοροιδευεται αντικειμενικά trollακια του πληκτρολογιου;;; να δω την αντικειμενικοτητα σας οταν ευνοειστε!!! εκει ομως εξαφανιζεστε!!!
20:16
Antikeimenikos : Σταματήστε επιτέλους με τη διαιτησία. Όλοι στο ίδιο καζανα βραζουν. Αμάν πια. Δείτε λίγο στο εξωτερικό τι λάθη γίνονται και μετά μιληστε
20:16
Η άμυνα του Ολυμπιακού βρίσκεται σε τρικυμία και θα πρέπει να αισθάνεται τυχερός που το σκορ είναι ακόμα ισόπαλο.
20:16
Sokratis : ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΛΛΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΤΟΥ 1ου..ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
20:17
Georgeeee : Me tin omadas mas asxoloumaste atromitos eimaste oloi
20:17
ΣΑΛΟΝΙΚΑ : ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
20:17
alek7 : O ολυμπιακος δεν εχει αναγκη καμμια διαιτησια για αυτο να τον αφησουν ησυχο
20:17
leonidas : ενα ανταγωνιστικο πρωταθλημα χωρις διαιτητες οπαδους πρεπει
20:17
ΖΗΣΗΣ : ΨΥΧΩΣΗ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ 30% ΓΙΑ ΑΤΡΟΜΗΤΟ Κ 70% ΓΙΑ ΟΣΦΠ.
20:17
George4 : Με 2 κόκκινες έπρεπε να παίζει ο οσφπ εναντίον του ΠΑΟΚ ... και τολμάς να μιλάς κιόλας ...
20:20
45': "Χαμός" στην περιοχή του Ολυμπιακού, με τον Ατρόμητο να ζητάει πέναλτι σε μαρκάρισμα του Καπίνο στον Κεϊτά και τον Δελφάκη να δείχνει κίτρινη κάρτα στον παίκτη του Ατρομήτου για "θέατρο". Από το ριπλέι φαίνεται πως ο άσος των γηπεδούχων πέφτει πολύ εύκολα και μάλλον πήρε τη σωστή απόφαση ο διαιτητής.
20:20
GEORGE : ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!!!!!! 3 ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ
20:20
manos : ntroph ntroph ntroph..den aksizei ton kopo na asxoleite kapios me to ellhniko podosfairo
20:20
Departis : Το θεμα δεν ειναι μονο τα λαθη. το αστειο ειναι που κανουν οι δημοσιογραφοι αναλυση σε εναν αγωνα με τοσα διαιτητικα λαθη
20:20
Chris7 : Που ειναι τα γήπεδα ρε τόσα χρονια που ακούμε που ειναι πι μεταγραφές ρε που ειναι οι πορείες σας στην Ευρώπη ρε;που ρε τζάμπα μάγκες ρε
20:20
Makis : Δεν προκειτε να σταματησει αυτο το δραμα.δωστε το στον ολυμπιακο κ ας παιζουν οι αλλοι μεταξυ τους να δουμε λιγη μπαλα. Σκετη εμετιλα
20:20
chris1982 : h parhgoria tou arwstou kakomoiri se ola ta prwtathlimata einai h karamela tis diaitisias, klapste ligo akoma kai oi dioikisis sas tha exoun petixei to skopo tous
20:21
Τέλος ημιχρόνου: Ατρόμητος - Ολυμπιακός 0-0
20:21
antonis : παμε ρε ατρομητε
20:21
Τασος : Εφοσον ο Ολυμπιακος ξοδευδει τα περισσοτερα χρηματα και φερνει τους καλυτερους παικτες θα πρεπει να κερδιζει ολα τα παιχνιδια καο οταν δεν μπορει θα βοηθαει η διαιτησια. Αυτο λεγεται αξιοκρατια.
20:22
Manos : λάθη γίνονται κ στο εξωτερικό αλλά όχι κατ΄ εξακολούθηση, 20 χρόνια και για την ίδια ομάδα
20:22
Οι τελικές προσπάθειες είναι 4 (1 εντός εστίας) για τον Ατρόμητο και 4 (3 εντός εστίας) για τον Ολυμπιακό.
20:23
Dejan : Δώστε στο γαύρο τα πρωταθλήματα για 100 χρόνια και οι υπόλοιπες ομάδες να παίζουν εξ αρχής σε "υγιές" πρωτάθλημα χωρίς τα κοράκια
20:23
Σαλονικιος : ο Ολυμπιακος δεν ευννοειτε ποτε και κερδιζει παντα καθαρα...το ακουσαμε και αυτο.. κ εμεις που ευνοουμαστε 2 και αδικουμαστε 6 δεν εχουμε το δικαιωμα να μιλαμε να ξερετε..
20:24
Αμέτρητα τα σχόλια για τη διαιτησία για ένα ακόμα παιχνίδι της Super League. Το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό, είχε ρυθμό, ένταση, πολλές μονομαχίες όμως όπως συμβαίνει συνήθως τα σφυρίγματα του διαιτητή έχουν δώσει αφορμή για αντιδικίες. Ελπίζουμε στο δεύτερο μέρος να ηρεμήσουν τα πράγματα. Σχόλια που είναι υβριστικά ή προσβλητικά δεν περνούν, να το ξεκαθαρίσουμε.
20:24
Άρχοντας : Φοβερή διαιτησία για ένα ακόμα παιχνίδι, τα συγχαρητήρια μας στην μεγάλη ομάδα του Λιμανιού... τοπικό και επειγόντως σας πρέπει..
20:25
MANOLIS 4444 : TO GOAL OFF-SIDE POU MAS ISOFARISATE KAI THN KOKKINH TOU MILIVOGIEVITS DEN THN EIDE KAPIOS APO ESAS RE MAGKES STO KARAISKAKI?MHPWS YPARXEI ALIWSH TOU VATHMOLOGIKOU PINAKA?
20:25
Mixaletzo7 : Γιατι μονο δυο κοκκινες φιλε βαλε 4-5 βαλε και 6-7 οφσαιντ και μειον πενηντα βαθμους για το Γκριφιντορ
20:25
νικος : στημενος ο διαιτητης αυτο δεν υπαρχει
20:25
George4 : Χορηγός του ΟΣΦΠ ... Οι ΠΥΞ ΛΑΞ ... τα κλοτσομπουνια... Ούτε κίτρινες ούτε κόκκινες !!! Μόνο αγάπη για τα παιδιά του πειραια
20:25
daffy7 : Σταυρο αυτό τι ήταν δηλαδη επιτέλους οποία αδικημένοι και καταφρονεμενοι σαν την μαρθα βουρτση κλαινε
20:26
Ποντιος-4- : Γελαμε με την μεγαλη ομαδα του Ολυμπιακου!
20:26
Xenos : H Super League san diorganwtira arxi prepei na kanei to proioon tis antagwnistiko. Dn ginetai gia 10 lepta na ginontai diakopes. Peftoun paiktes katw. eleo pia! pio argo paixnidi kai apo to skaki!
20:26
Αν μια ομάδα άξιζε κάτι περισσότερο στο πρώτο ημίχρονο ήταν ο Ατρόμητος, κόντρα σε έναν νωθρό, άνευρο, κοιμισμένο Ολυμπιακό. Η ομάδα του Κορακάκη έχει επιβληθεί σε όλους τους τομείς και αν ήταν λίγο πιο ικανή στην τελική προσπάθεια θα μπορούσε να έχει ανοίξει το σκορ.
20:26
GEORGE : George4 Αντικειμενικα ,θα ηθελα να μου πεις αν ο Τζαβελας πρεπει να βγαζει 90 λεπτα αγωνα και ειδικα στην τουμπα
20:26
Βασιλης : κυριε Γεωργακοπουλε για πειτε για το πεναλτι μαρς που εκανε ο Καπινο στον Κειτα!!!!!!
20:26
Γιαννης : Θα επρεπε να υπαρχει και επιλογη αποκρυψη σχολιων και για υπολογιστη!!!!!! Ελεος!! (Εκτος αν υπαρχει και δεν το βλεπω εγω...)
20:26
kostas : Κοιτάξτε τα χάλια σας βρε που σας έχουν παραμυθιάσει οι πρόεδροί σας και μετά μιλήστε για τον Ολυμπιακό. Δείτε τα χάλια σας και την κατάντια σας πρώτα και μετά ελάτε να πάρετε το πρωτάθλημα...
20:26
chris1982 : kati rwtisa gia ton kountroumpi kai kaneis apo tous antikeimenikous den exei apantisei akoma tipota... krimas...
20:27
Βασιλης : Δλδ σταυρο αυτο του κετια δεν ειναι πεναλτυ ετσι ουτε σφυριζει ολυμπιακο.?
20:27
Σιμοσ4 : Τωρα που μας βολευει ο παικτης του ατρομητου ειναι offside ,την προηγουμενη βδομαδα ο ιντεγε κατα τουσ γαυρους δεν ηταν !ε βρε συμφεροντολογοι!
20:27
TSGa : ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΡΕ ΣΕΙΣ, ΒΓΕΙΤΕ ΕΞΩ ΚΑΝΤΕ ΕΡΩΤΑ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ.ΗΜΑΡΤΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.ΟΥΤΕ ΑΠΟΨΗ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΕ.
20:27
ραγιας λιγκ : Ολα τα ανθρωπινα λαθη κατα των αντιπαλων του ολυμπιακου για σερι χρονια.....κοιτα να δεις συμπτωσεις
20:27
Ζωη! : Να ποιος ειναι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
20:27
Σουτσος : συγνωμη ρε παιδια πολλοι πικραμενοι εχετε μαζευτει αποπσε.ηρεμιστε απο την αλλη εβδομαδα θα εχετε ρεφερυ 50 50
20:27
sv1bkt : Η ζήλια ειναι κακο πράγμα
20:28
thespindoctor : Όσο οι φίλαθλοι δίνουν το ψευτο-άλλοθι της διαιτησίας στις ομάδες τους και στους προέδρους που δεν ξοδεύουν αρκετά τόσο θα είναι πρώτος ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΌΣ. ο Ολυμπιακός πρέπει να τρέμει την ομάδα που θα πεί ο Ολυπιακός είναι καλύτερος και εμείς θα ξοδέψουμε πολλά για να τον φτάσουμε.
20:28
Βασιλης : contra ειναι του ολυμπιακου το σαιτ σας και μας απαγορευεις να μην κριτικαρουμε;
20:28
Προσπαθούμε να περνάμε όσο το δυνατόν περισσότερα σχόλια. Αρκεί να μην είναι ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ. Νομίζω είναι κατανοητό αυτό που γράφουμε.
20:29
leonidas : υπαρχουν ολυμπιακοι που ξενερωνουν καθε χρονο με την κατασταση υπερ τους!! την αληθινη κατασταση την βλεπουν στην ευρωπη που οι σφαλιαρες πανε και ερχονται !!!
20:29
Chris7 : Είμαστε εδω μεσα 4 γαύροι που γράφουμε ολοι ειναι βάζελοι χανουμάκια και ΠΑΟΚ...ρε με την ομάδα σας δεν ασχολείστε το έχετε καταλαβει που σας κοροϊδεύουν
20:29
takis : προς παναθηναικους τον μπαρτζωκα το εκτιμω πολυ ως προπονητη, αλλα οταν αρχιζε να διαμαρτυρεται προς τους διαιτητες ηξερα πως θα χασουμε, ειναι λαθος νοοτροπια που κανει κακο σε καθε ομαδα, ακομα και αν αδικειτε θα πρεπει πρωτα να κοιταει τα δικα της λαθη για να παει μπροστα αυτο ισχυει και για ομαδες και για ανθρωπους.
20:29
George4 : Εγώ λέω να μην παίζουμε καθόλου παιχνίδια .. να κλειστούν οι πρόεδροι σε μία αίθουσα όπως έγινε με τις άδειες της TV Να δώσουν προσφορές. Λογική γαυρωειδων
20:29
Mixaletzo7 : Εχετε πολυ πλακα!Βγαλτε το αχτι σας με το θρυλο δεν υπαρχει θεμα,ξεσπαθωστε βρε αδερφε,ισως αυτη ειναι κ η μοναδικη σας ευχαριστηση,γιατι να τη στερηθειτε;
20:29
Angelos : Φαντάζομαι ότι Ο Ιντέγε θα κληθεί σε απολογία και θα χάσει δυο τρία ματσάκια όπως έγινε και με τον Πατίτο κ. Σταύρο... σωστά;
20:29
μπριζολακιας13 : να την χαιρεστε την σουπερ λιγδα και τον μαρινακη!!!
20:30
Αγγελος : Δε βρίζω ουτε προσβάλλω αλλα δεν ειναι γενικα λαθη της διαιτησίας.ειναι λαθη υπερ του ολυμπιακου.να περασει παρακαλώ.
20:30
Βασιλης : Δλδ κανεις ενα σχολιο οτι ο ατρομητος ειναι καλυτερος πες μας για της φασεις πεσε μια φορα την αληθεια
20:30
Δημητρης : Θρυλε γερά και πάρτο στα χαρτια
20:30
Παοκαρας : καντε ομαδα να νικαει και τους διαιτητες που θελετε και πρωταθλημα...ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ!!
20:30
ΖΗΣΗΣ : Κ.ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΕ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΥΠΕΡ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΤΗ ΣΟΥΜΑ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
20:30
George4 : Αν μου πεις εσύ για τον Μποτια και όλους τους υπόλοιπους !!! Ναι ρε συ φιλέ μου George Ο ΠΑΟΚ ευνοείται καταφορα τα τελευταία χρόνια γιαυτό έχει γεμίσει τιτλους
20:30
Δημητρης : Σήμερα ήταν οφσάιντ αλλά την προηγούμενη εβδομάδα του ιντεγε κοκοκο
20:31
Xenos : Re oloi milate gia diatisia! ok pairnei sfyrigmata o osfp, gia tin mpala pou vlepoume tipota? euxarestieste eseis me auto to theama? egw neuriazo filoi mou olympiakoi kai mh!
20:31
chris1982 : ναι , του ολυμπιακου ειναι το κοντρα, εισαι μεγάλος γνωστης!!!!!
20:31
ραγιας λιγκ : Δωστε το να τελειωνουμε ....δε θα μας τρελανει κανεις ελεος με τα κορακια
20:31
antiferrarikos : διακοψτε το πρωταθλημα να μπει μια ταξη δε γινεται 20 χρονια τα ιδια και τα ιδια ακομη και ιδιοι οι ολυμπιακοι εχουν ξενερωσει
20:31
daffy7 : Το ειπα και στην αρχη αν μπορουμε να κερδισουμε ενταξει αν μπορει ο ατρομητος παλι ενταξει αλλα αυτη η καραμελα καθε φορα του κσθε πικραμενου
20:31
daffy7 : Το ειπα και στην αρχη αν μπορουμε να κερδισουμε ενταξει αν μπορει ο ατρομητος παλι ενταξει αλλα αυτη η καραμελα καθε φορα του κσθε πικραμενου
20:31
Mixaletzo7 : Το μονο που σκεφτομαι ειναι το παιδι που εχουν βαλει να γραφει και να περναει τα σχολια..πρεπει να ειναι πολυ απογοητευμενος απο το ανθρωπινο ειδος..ελπιζω να το διασκεδαζεις τουλαχιστον αδερφε!
20:32
bati7 : Τί έγινε παιδιά, μόλις πέρασε ο γαύρος μπροστά βρώμικο πάλι το πρωτάθλημα;!! Τελειώσανε τα ψέματα, ούτε μεταξύ σας δεν ψήνεστε πιά.
20:32
Σιμοσ4 : Αυτη η πιπίλα οτι ταχα μου δηθεν,οι υπολοιπες ομαδες δε βαζουν λεφτα να σταματησει.Ο ΠΑΟΚ βαζει λεφτα και αυτο φανηκε στο καραισκακι που ολοι οι αγνοι ποδοσφαιροφιλοι ειδαν την πραγματικα καλυτερη ομαδα ,τον ΠΑΟΚ να χανει το ματς μεσα απο τα χερια του
20:32
Δημητρης : Φίλε spindoctor ποιο αλλοθι? ??σοβαρά μιλάμε? ,σε κάθε παιχνίδι του ολυμπιακού μιλάμε για διαιτησία! !τα ίδια με ΠΑΟΚ τα ίδια με Πανιώνιο τα ίδια σημερα
20:32
Char : Σαπίλα
20:32
Αντωνης : σωστος ο φιλος ο Ιντεγε θα τιμωρηθει οπως ο Πατιτο της ΑΕΚ ή κοκοκο;
20:32
Makis : Το κολπο παιδια ειναι το εξης βαλτε στις αλλες ομαδες μεταξυ τους να παιζει ο σιδηροπουλος αλλα οταν παιζει ο ολυμπιακος ο διαιτητης να ειναι της παραγκας
20:32
Nikos : O Thrylos tha nikisei simera me 1-0 me anyparkto penalty !! Etsi gia na skasoun oloi !!!
20:33
κωστας : Σταυρο μπορεις να μας πεις απο το ρεπορταζ γτ αυτη η εμμονη με ντα κοστα?
20:33
Αντωνης : Κοκκινη στον Κειτα για την μπουνια στο φαουλ στο 45. Δευτερη κιτρινη ηταν.
20:33
Αντωνης : σιχαθηκαμε κυριε Μαρινακη το ποδοσφαιρο σας
20:33
Ανδρέας : Ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδάνε να ούμε...
20:33
ΕΛΛΑΔΑ 2016 : οχι ειναι νορμαλ το πρωταθλημα που στην Ελλαδα το ευχαριστιεστε μονο εσεις απο τις 16 ομαδες....μονο στην Ελλαδα παγκοσμιως γινεται αυτο...
20:34
Tάσος : Καλύτερη ομάδα κάνατε από την αβάντα των 20μυρίων του Τσου Λου.Μία φορά δεν περάσατε κατευθείαν και τα είδαμε τα αποτελέσματα σας.
20:34
Σταυρος : θρηνε γερα παρτο στα χαρτια
20:34
GEORGE : ναι ο παοκ επαιξε καλυτερα στο καραισκακη αλλα αν δεν εβαλε τυα γκολ δεν φταιει ο ολυμπιακοσ
20:34
daffy7 : Φιλε σιμο στο καραισκακη δεν ειδα καμια ομαδα να μπορει να κερδισει εναν μετριο θρυλο
20:34
Chris7 : Ακου τι λεει το αλλο το θύμα ο ΠΑΟΚ βάζει λεφτά...πες μια μεταγραφή που να πλήρωσε ο σαββιδης να αποκτήσει παίχτη;μια πανω απο δυο εκκατομυρια...μια πες ρε ΠΑΟΚ
20:34
thespindoctor : Δημήτρη, για αλλοθι μιλάω μιάς και είναι προφανές ότι σε μπάτζετ ο Ολυμπιακός είναι πολύ μπροστά. Ο ΠΑΟΚ ξοδεύει τώρα. Που σημαίνει ότι θα είναι έτοιμος σε 2-3 χρόνια.
20:34
αντωνης/μεγαρα : ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΤΟΝ ΚΕΙΤΑ!!
20:35
Λίγο πριν την έναρξη του δευτέρου μέρους φτάσαμε στο τέλος των μηνυμάτων μέχρι αυτή τη στιγμή!
20:35
Char : Εμείς φταίμε που δεν κάνουμε και στο ποδόσφαιρο τιποτα
20:35
Departis : στην Ελλαδα το προβλημα ειναι η διαιτησια, οι παραγοντες και οι δημοσιογραφοι. θελει καθαρισμα και στα 3 θεματα αυτα
20:35
πετρος 7 : και εγω πεναλτι στον κειτα φιλε!
20:38
Ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης του Ατρομήτου Γιώργος Σπανός όρμησε στο χώρο του παρατηρητή  για μία από τις φάσεις που δόθηκε οφσάιντ κατά του Ατρομήτου καθώς ήταν έξαλλος και ήθελε να ξαναδεί το ριπλέι.
20:38
Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο. Δεν έχει γίνει κάποια αλλαγή.
20:38
bati7 : Έχουμε ξενερώσει που δε φτιάχνετε ομάδες να δούμε λίγο μπαλίτσα φίλε antiferrarikos
20:39
46': Κίτρινη κάρτα στον Κιβρακίδη.
20:39
dimitris : δηλαδη εσυ μπορεσες και ειδες ότι βρηκε τα ποδια του κειτά
20:39
chris1982 : ο παοκ φετος επαιξε καλυτερα ,τα προηγουμενα χρονια που κερδιζε στο καραισκακη με μιση φαση γιατι δεν βγηκες να πεις οτι δεν εχεις ομαδα και οτι κερδισες με τυχη? οπως σας εχουν βαλει τα γυαλια βλεπετε και οπως στρωνετε κοιμαστε...
20:39
ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ : με ΠΑΟΚ ο ολυμπιακός με 3-4 ανάποδα παπούτσια πήρε το μάτς. Σήμερα ήδη έχουμε 7-8 ανάποδα παπούτσια υπέρ του. Για να δούεμ πόσα θα χρειαστούν για να κερδίσει.
20:39
leonidas : απαγορεύεται να σκοράρεις κόντρα στον Ολυμπιακό!
20:40
Διακοπή στο ματς λόγω ενός μπουκαλιού που πετάχτηκε από την εξέδρα από τους οπαδούς του Ατρομήτου προς τον βοηθό διαιτητή (έπεσε στα πόδια του). Τώρα γίνονται συστάσεις.
20:40
Μιχαλης : εδω στο ΑΠολλων-ΟΦΗ δεν δοθηκε ξεκαθαρο πεναλτι για τραβηγμα φανελας και αντι αυτου εδωσε κιτρινη στον παικτη που τραβηχτηκε απο πισω!!!!
20:41
Thanasis : Akoma paraponieste Kai otan perni ta protatlimata me 20 vatmous diafora ean eine dinaton o osfp eine makran I kaliteri omada stin ellada ksekolate
20:41
Κώστας : Ποτε θα τελειώσει αυτη η φαρσοκωμοδια? Στειλτε τους επιτέλους στα τοπικά και να διαλυθούν μπας και δούμε λιγο μπάλα
20:41
Αντωνης : Ανεβαζω μια παρασταση. Ο Κειτα μου κανει
20:41
Άρχοντας : όσο και να φωνάζουν οι γαύροι όποιος έχει μάτια βλέπει... η μόνη γιατρειά είναι να ρίξουν τον ολυμπιακό στο τοπικό... δεν υπάρχει άλλη θεραπεία, θα πρέπει να τους τελειώσουν όσους δημιουργούν παράγκες και εξαγοράζουν συνειδήσεις..
20:41
Δημητρης : Spindoctor είναι κρίμα κάθε φορά να ασχολούμαστε με την διαιτησία στα παιχνίδια του οσφπ! !φτάνει πια!δεν υπάρχει κανένα αλλοθι!είναι η μαύρη αλήθεια! Είμαστε η
20:41
Σιμοσ4 : τσιμιροτ περσυ 1.6,λεοβατς 1.2,βαρελα 1.1 μεγαλα συμβολαια ο καμπος, ο κλαους με 800 χιλιαρικα..περσυ ο μπερμπατοφ πηρε 2 μυρια για μια χρονια..ο ολυμπιακος με τα λεφτα του τσλ ποσες μεταγραφες ανω των 2 μυριων εκανε?στο γηπεδο μονο ο αοματος δεν ειδε την ανωτεροτητα του ΠΑΟΚ
20:41
Λεωνιδας : Θρυνε γερααα παρτο στα χαρτια
20:42
daffy7 : Ξεχασαμε σε ολα αυτα να πουμε μπραβο στον κορακακη εναν ελληνα προπονητη που εχει κανει δυσκολη την ζωη στον ολυμπιακο βλεπουμε τωρα για δευτερο και λεμε
20:42
Departis : Εισαι απαραδεκτος τσεκαδορε μηνυματων περνας ολα των ολυμπιακων και κανενα εμας του ατρομητου. απαραδεκτος και αυτος που περιγραφει
20:42
Nick : Παιδιά δεν έχω tv.. ολυμπιακος είμαι.μπορεί κάποιος να μου πει όταν λέτε ότι αδικειται ο ατρόμητος εννοείτε όπως αδικηθηκε ο παοκ ας πούμε;
20:42
Δημητρης : Έκανα και εγώ πέναλτι στον κειτα
20:43
Σιμοσ4 : φιλε νταφφυ τα προηγουμενα χρονια που σου επαιρνα διπλα στο καραισκακι ειχες καλυτερη ομαδα απο τωρα
20:43
γιωργος : Που ειναι οι σιοβας,ομαρ,παρντο μη πω και μαριν???τι τον χαλασε τον Μπεντο απο πρχθες τα γκολ που βαλανε?επεισης αυτο το 2 παιχτες στο κρνερ ποιανου ιδεα ειναι??
20:43
Zizou : Ανθρώπινα λάθη θα ήταν σίγουρα από τον κόρακα, όπως τα τελευταία 20 χρόνια υπέρ της ίδιας ομάδας!!
20:43
Μιχαλης : ελα ρε πολυ μακρια κατεληξε το μπουκαλι πωωωωωω
20:43
MANOLIS 4444 : MHN PIANETE STO STOMA SAS TON P.A.O.K RE TON LERWNETE..KAI MHN MILATE GIA DIAITHSIA GIATI GELENE KAI OI PETRES H EGKLHMATIKH ORGANOSH TOU PODOSFAIROU DIKIA SAS EINAI KAI ESEIS THA LOGODOTHSETE STHN DIKAIOSHNH GIA STHMENOUS DIAITHTES KAI PRWTATHLIMATA
20:44
Συμπληρώθηκε το πεντάλεπτο χωρίς να έχουμε ακόμα καποια αξιόλογη φάση.
20:44
Departis : ε βεβαια οταν ειναι σε αλλο γηπεδο, πρεπει να ειναι αυστηροι οι βοηθοι. αν ειναι στο καραισκακη δεν τρεχει τιποτα. δεν θα εφευγε βοηθος στο καραισκακη
20:44
Ανδρέας : Πάντως δε νομίζω να έγινε πέναλτι στον Κειτά
20:44
daffy7 : Εχουμε καλες ομαδες στην ελλαδα πανιωνιος ατρομητος λαρισσα γιαννενα που θα μπορουσαν να ειναι και πιο ψηλα το γιατι ψαξτε το οταν επαιζαν με τις ομαδες σας
20:44
ΒΑΛΑΡ : προβλεπω να αποβαλει ο διαιτητης 1 η 2 παικτες του ατρομητου η θα δωση πεναλτυ με την πρωτη ευκαιρια στον Ολυμπιακο....Σημερα η διαιτησια ειναι 70/40 υπερ του Πειραια....εσεις τι λετε?
20:45
Chris7 : καλα ρε ΠΑΟΚ το Καραϊσκάκη τι έγραψες λαθος θες και live Chat τρομάρα σου!
20:45
Ανδρέας : Συγνώμη αλλά με τόσα μηνύματα ποιος βλέπει τελικά το ματς?
20:46
Λίγα πράγματα το ματς στο δεύτερο ημίχρονο. Τα μηνύματα όμως δεν σταματούν!
20:46
54': ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό!
20:47
Εξαιρετική σέντρα από τον Φορτούνη από τα αριστερά, ο Ιντέγε πήρε φοβερή κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Μοργκούνοφ!
20:48
Πανέμορφο γκολ σε δημιουργία και εκτέλεση στην πρώτη καλή φάση του Ολυμπιακού στο δεύτερο μέρος. Ο Νιγηριανός φτάνει τα 6 γκολ στο πρωτάθλημα (πρώτος σκόρερ στη Super League).
20:48
Sotos-21- : Κύριε Μπίκα, αυτή η παράσταση τους στο Περιστέρι, πρέπει να είναι η τελευταία τους. Το κύκνειο άσμα της διαιτητικής εικοσαετίας! Να πάνε και να μην ξανάρθουν αυτά τα (διαιτητικά) χρόνια! ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!
20:49
56': Ο Μιλιβόγεβιτς έπρεπε να δεχτεί κίτρινη κάρτα γιατί σήκωσε ψηλά το πόδι μπροστά στον Κεϊτά όμως ο Δελφάκης δεν την έδωσε. Λανθασμένη απόφαση.
20:49
Μιχαλης : ναι ναι να το χαιρεστε το γκολ να το πανηγυρισετε με τον Δελφακη καλυτερα
20:50
πετρος 7 : ιντεγεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
20:50
Giannis007 : ποιος εγραψε το λιγα πραγματα στο β ημιχρονο? μολις το περασες να το γκολ
20:50
Κόντρα στη ροή του αγώνα λοιπόν το γκολ του Ιντέγε...
20:50
Giannis007 : 20:46 contra Λίγα πράγματα το ματς στο δεύτερο ημίχρονο. Τα μηνύματα όμως δεν σταματούν! - χεχε!
20:50
George4 : Αυτό είναι το βρωμοπρωταθλημα σας αντί να είναι 2-0 ... Είναι 0-1 ... Άντε βγειτε στους δρόμους για πανηγύρι τώρα
20:50
Προμηθέας : ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛ ετσσσιιι να κλεισουνννν τα στόματα από τα τρολλλλλλ!!!!!!!!!!!!!!!11 γκολάρα και αντε για, πάλι πρωτάθλημα στον Πειραιά!
20:51
Δημήτρης Σύρος : Αντε γειά τώρα...
20:51
Jimmy 7 : Πόσο λες να έρθει??
20:51
Να δούμε την αντίδραση του Ατρομήτου στο επόμενο 10λεπτο και θα σου πω.
20:51
kostas : Οφσαιντ το γκολ του Ιντέγε & επιθετικό φάουλ, πριν βγάλει την σέντρα ο Φορτούνης ήταν και αυτός οφσαίντ
20:52
Noor21 : Τι αξία έχει να μιλάμε για αγώνα με αυτά που γίνονται (contra θα περάσεις κανένα σχόλιο;;;)
20:52
Noor21 : Τι αξία έχει να μιλάμε για αγώνα με αυτά που γίνονται (contra θα περάσεις κανένα σχόλιο;;;)
20:52
ΖΗΣΗΣ : ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΡΤΑ.ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ
20:53
Stamatis : Μην ξεχνάμε το δύσκολο πρόγραμμα του Οσφπ που δικαιολογεί άσχημη απόδοση. Η διαφορά της ομάδας μας από τις λοιπές δευτεράντσες είναι ότι δεν έχει απώλειες σε ομάδες ταλιμπάν τύπου Ατρομήτου!
20:53
Noor21 : Ο Μιλιβόγεβιτς στα μισά παιχνίδια δεν έπρεπε να τελειώνει το ματς
20:53
dimitris : χωρις να εχεις παιξει ποτέ διαιτητής κάθεσαι και σχολιαζεις απόλαυσε το παιχνιδι ασε τα σχολια για τους ειδικούς
20:53
Spampa : Καλό παιχνίδι ο φουρτουνης ......? Η μόνο η ασίστ τον σώζει
20:54
Από τους δραστήριους παίκτες σήμερα. Με την υποσημείωση βέβαια πως ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα από την τρομερή πίεση των παικτών του Ατρομήτου.
20:54
Nick : Μπορεί κάποιος αντικειμενικά να μού πει αν ο ατρόμητος αδικειται όπως αδικηθηκε ο παοκ;;ολυμπιακος είμαι ευχαριστώ
20:55
Ο Ατρόμητος μπορεί κάλλιστα να "φωνάξει" για το χέρι του Ντα Κόστα που δεν δόθηκε πέναλτι στην αρχή και για 1-2 οφσάιντ που σφυρίχτηκαν λανθασμένα εις βάρος του. Όπως και για την κίτρινη που δεν είδε ο Μιλιβόγεβιτς. Το πέναλτι του Κειτά στο 45' πιστεύω πως δεν είναι και έπραξε σωστά ο διαιτητής.
20:56
Μαρινάκης : Ανθρώπινα τα λάθη (contra 3o μηνυμα αυτο)
20:56
Θρυλος7 : Καταλαβαινεις την αντκειμενικοτητα καποιων οταν ΟΛΟΙ οι καθηγητες διαιτησιας εχουν πει οτι η κιτρινη στον Μιλιβογιεβιτς ηταν ΟΛΟΣΩΣΤΗ και ακομα ζητανε κοκκινη ή οταν ΟΛΟΙ οι καθηγητες διαιτησιας εχουν πει οτι ηταν κοκκινη και πεναλτι του Κουτρουμπη και αυτοι ακομα λενε οτι η μπαλα βρηκε στον ωμο ή οταν ΟΛΟΙ λενε οτι ηταν κοκκινη για χτυπημα εκτος φασης του Πατιτο και αυτοι ακομα λενε οτι ηταν θεατρο!!! ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΝΤΕΓΙΕ ΚΑΙ ΤΕΖΑ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ!!!
20:57
Πατάει καλύτερα από το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Ολυμπιακός, ενώ ο Ατρόμητος δείχνει να μην έχει ανάλογες δυνάμεις με εκείνες του πρώτου μέρους. Σαφής η διάθεση του Μπέντο να δημιουργήσει ρήγματα η ομάδα του από την πλευρά του πιτσιρικά Κατράνη, ενώ κάτι αντίστοιχο επιχείρησε και ο Κορακάκης στο πρώτο μέρος στο χώρο ευθύνης του Ρέτσου.
20:57
64': Αλλαγή για τον Ατρόμητο, ο Μπρίτο στη θέση του Μπάγκα.
20:57
Ατρόμητος : Μπράβο στο διαιτητής 50-50 γελάνε και τα πουρναριαρ
20:57
Antikeimenikos : Επιμένω...... δείτε κανένα πρωτάθλημα άλλο εκτός από το δικό μας και θα δείτε τι λάθη γίνονται. Αλλά έτσι είναι...... Πονάει
20:58
antonis : αισχος καρτα ρεεεεεεεεεεεεεε
20:58
thespindoctor : Το φαουλ στον Μιλι σηκώνει κάρτα
20:58
65': Σουτ του Μιλιβόγεβιτς από το ύψος της μεγάλης περιοχής η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
20:58
Μαρινάκης : Noor 21 3 λιγα ήταν. Μετα το 1-0 παρα λιγο να φας αλλα 2. Και αν επαιζες με 10 πηγαινες για 5
20:58
Νικήτας Λας Βεγγας : Τελικά αντί να διαβάζουμε κατι για το παιχνίδι διαβάζουμε το κάθε άσχετο να κριτικάρει χωρίς να κατέχει. Contra μπορείτε να μας πείτε πως ειναι το παιχνίδι
20:59
Το δεύτερο ημίχρονο έχει εντελώς διαφορετική εικόνα από το πρώτο. Και σε ρυθμό και σε παραγωγή φάσεων και σε δυνατές μονομαχίες. Μετά το γκολ του Ολυμπιακού η ομάδα του Μπέντο κρατάει σχετικά άνετα το προβάδισμα. Ο Ατρόμητος δυσκολεύεται να απειλήσει.
21:00
Ατρόμητος : Γελάνε και η πέτρες με την διαιτησία αυτά μόνο με ολυμπιακό
21:00
chris1982 : καρτα στον μιλι επειδη σκονταψε και επεσε? ουτε φαουλ ζητησου ουτε τιποτα
21:00
Noor21 : Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα ο Ολυμπιακός θα έπρεπε να έχει πέσει στα τοπικά και να του έχουν αφαιρεθεί τα τρόπαια 20 χρόνων
21:00
Giannis007 : στο παιχνιδι με τον ΠΑΟΚ ο Μποτια επρεπε να εχει αποβληθει. Επισης εκοψε πολλες φασει με οφ σαιτ που δεν ηταν
21:00
IRON MAIDEN : ΦΟΡΤΟΥΝΗ ΚΑΙ ΙΝΤΕΓΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ.. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.. ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΣΟΡΙ- ΜΑΡΙΝ- ΠΑΡΝΤΟ- ΚΑΜΠΙΑΣΟ
21:01
AGGELOS : EISTE H PIO VROMIKIA OMADA SE OLA TA ATHLIMATA OLWN TWN EPOXWN PAGKOSMIOS
21:01
dimitris : το οτι προηγήθηκε χέρι του παικτη του ατρόμητου στο κοντρόλ δεν το ειδες
21:01
gioω : με τέτοια μπαλαρα που παίζει ο Ατρόμητος 3 γκολ έπρεπε να είχε βάλει!!! αλλα ας όψεται ο βοηθός που τους κόβει και ο καραπαπας που τους βρίζει!!
21:01
οπαδος : δεν βαριεστε να γραφετε...??? βρεξει, χιονισει 'η καλο καιρο θα κανει...ο ΘΡΗΝΟΣ ..θα βαζει κ οφσαιντ,θα παιρνει κ πεναλτυ,κανενας με κοκκινη...κ τα αντιθετα για τους αντιπαλους..ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ..για να ξεβρωμισει απο τα λαμογια το πρωταθλημα εχουμε μελλον...
21:01
nick21 : Καλύτερος ο ατρόμητος
21:02
Τατίλας : Είναι αίσχος αυτό το επαναλαμβανόμενο μοτίβο. Έχετε κι εσείς οι δημοσιογράφοι ευθύνη! Με αυτή την απαξίωση του ελληνικού ποδοσφαίρου θα χάσετε κι εσείς τη δουλειά σας. Κάντε κάτι!
21:02
AGGELOS : ANTIKEIMENIKE LATHOI GINONTE ALLA YPER KAI ENANTION OLWN ENW EDW PANTA YPER TOY OSFP KAI POTE ENANTION TOU AFTO EINAI TO THEMA EDW KAI 20 XRONIA FILE
21:03
70': Ευκαιρία για τον Ιντέγιε να σκοράρει για δεύτερη φορά και να δώσει προβάδισμα δύο γκολ στον Ολυμπιακό, απέκρουσε ο Γκορμπούνοφ πέφτοντας σωστά στην αριστερή γωνία του.
21:03
nick00021 : Μαύρα χάλια ο ολυμπιακός
21:03
pantelis : Ο άλλος λεει να δουμε ξενα πρωταθλήματα για να δουμε και εκει τα λαθη που κανουν. Εδώ όμως τα λαθη είναι υπερ του γαβρου συνεχεια. Ζουνε στον δικο τους κοσμο.
21:03
Θρυλος7 : George4 εισαι ο ορισμος του αντικειμενικου!!! Περισυ στην Τουμπα δε δοθηκαν 2 πεναλτι υπερ του Θρυλου, δεν αποβληθηκαν 2 παιχτες του Παοκ με απευθειας κοκκινη και η μοναδικη ευκαιρια του Παοκ στο Α ημιχρονο προηλθε απο δυο χερια των παιχτων του... που μεχρι και ο Βαρουχας ειχε πει οτι αν δεν νικαγε ο ΟΣΦΠ θα ηταν αλλοιωση αποτελεσματος!!! παω στοιχημα οτι ελεγες οτι η διαιτησια ηταν 50ρισια!!!
21:04
Ελεμές : Τι νόημα έχει να παρακολουθεί κανείς ελληνικό πρωτάθλημα? Σας ερωτώ κύριοι δημοσιογράφοι!
21:04
stavros4 : 50risia diaithsia kai pali shmera, sygxarhthria..
21:04
Πανος21 : Ενα έχω να πω ... Απλά αηδία ... Το πρωτάθλημα έχει ήδη κριθεί με νικητή τον οσφπ και πολυτιμότερο παίκτη τους διαιτητές
21:05
Αλιτρούιτος : Την καλησπέρα μου στους απανταχού Ολυμπιακούς και στους αξιέπαινους κύριο Καραπαππά και κύριο Μαρινάκη! Είναι άνθρωποι με ήθος και αρχές! Σεβαστείτε τους όπως σέβονται και αυτοί το ελληνικό ποδόσφαιρο!
21:05
Αλιτρούιτος : Πότε είναι η δίκη της εγκληματικής?
21:05
Αλιτρούιτος : Ευτυχώς που ο κύριος καναλάρχης μας δεν θα αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο! Τώρα που επήλθε η κάθαρσις!
21:05
Καπραντόντης : Που θα πάει, θα τα πληρώσετε όλα αυτά κύριοι Ολυμπιακοί! Εύχομαι η ομάδα σας να πέσει στη Γ' Εθνική.
21:05
Δημήτρης : Ρε μαρινακη μιας κ' εχουμε κριση,μην ταλαιπωρεις τις ομαδες με εξοδα,μετακινήσεις κλπ..πάρτω να τελειωνουμε.και ασε τις υπόλοιπες να φτιάξουν δικο τους πρτ/λημα
21:06
72': Αλλαγή για τον Ατρόμητο. Ο Λιμνιός στη θέση του Βασιλείου.
21:06
Nikos : Είμαι Ολυμπιακός αλλά ρε μάγκες ντρέπομαι για αυτά που γίνονται εις όφελος της ομάδας μου
21:07
nick00021 : Ολυμπιακός και παναθηναικός εδώ και αρκετά χρόνια λυμαίνονται το ποδόσφαιρο
21:07
Νικος : Οι άνθρωποι απλά κάνουν και επίδειξη δύναμης! Ρε καλά κάνει ο κόσμος που δεν ασχολείται καθόλου!
21:07
Ialysos 7 : Μήπως Πρέπει να μπει και δεύτερο γκολ να ηρεμήσετε λιγο;
21:08
Η κατοχή της μπάλας είναι 47% για τον Ατρόμητο και 53% για τον Ολυμπιακό. Φτάσαμε στο 75ο λεπτό με τον Ατρόμητο να έχει κάνει υπερπροσπάθεια στο πρώτο 45λεπτο και στο δεύτερο να είναι πεσμένος όσον αφορά σε δυνάμεις.
21:08
Ο Ολυμπιακός έβαλε το γκολ και τώρα παραχωρεί γήπεδο στον Ατρόμητο καθώς θέλει να κρατήσει το αποτέλεσμα.
21:08
Geo.Aek : ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ....ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΟΥΣ...ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ....ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΕΛΓΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ...ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ...ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΜΑΤΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ...ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ...ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΓΙΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ Α-ΠΟ-ΜΟ-ΝΩ-ΣΤΕ ΤΟΥΣ..!!
21:09
κοττες : μπραβο ρε νικος ν ενας λογικος ολυμπιακος
21:09
john : Για να τελειωνουμε: Ανυπαρκτο οφσαιντ του Ατρομητου στο 5',χερι-πεναλτυ του Ντακοστα στο 7', ακυρωθεν καθαρο γκολ του Ατρομητου στο 27', αγκωνια-κοκκινη του Ιντεγε στο 39΄, πεναλτυ στον Κειτα στο 45', κιτρινη στο Μιλιβογιεβιτς στο 56' που δε δοθηκε. Ο Γιανναδακης θα βαλει αριστα, βεβαια.....
21:09
Κεραμές : Τα πληρώσατε όλα αυτά φέτος που δεν μπήκατε CL. Σε λίγα χρόνια καμία ομάδα δεν θα μπαίνει ούτε καν Europa League. Αυτό είναι το έργο σας κύριε Μαρινάκη!
21:09
thespindoctor : Ο Ολυμπιακός έχει κυριαρχίσει εντελώς στο Β'. Ο Ατρόμητος κουράστηκε γρήγορα.
21:09
George4 : Θα το βάλει ο Δελφακης το δεύτερο αν χρειαστεί ...
21:10
Κάθετη πάσα του Φορτούνη, ο Ελιουνούσι βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Ατρομήτου αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στη μπάλα.
21:10
Δημήτρης : Η επικεφαλιδα μ'αρέσει. "Δοκιμαζεται" κ' "ντερμπι" Καντε το "περίπατο" κ' "σφαξιμο"..ετσι θα υπαρχει μεγαλύτερη ηληκρινια!! Ετσι απλα
21:11
οπαδος : οι αρρωστοι γαυροι(υπαρχουν κ λιγοι σοβαροι..)ειναι σαν τα παιδακια στο δημοτικο..ξερουν οτι δεν υπαρχει αγ.βασιλης,αλλα ο μπαμπας-μαρινακης θα τους παρει το δωρο-προταθλημα...
21:11
Γιαννακο : Είναι δυνατόν να φταίνε μόνο οι διαιτητές, οι παράγοντες, οι δανεικοί παίκτες, η κυβέρνηση και ποτέ η ανικανότητα των ομαδων σας??
21:11
Masado7 : Μέχρι και εγώ σιχάθηκα να βλέπω αυτή την κατάσταση υπέρ της ομάδας μου! Έχουμε καλύτερη ομάδα δε χρειάζονται αυτά τα καραγκιοζιλίκια!
21:11
giannis-g- : Πόσα χαίρομαι τα σχόλια σας.Το καλοκαίρι λέγατε 5ος ο Ολυμπιακός,άλλαξε η έπο,Ο Μαρινάκης παράτησε την ομάδα κλπ.Τώρα που καταλάβατε ότι δεν υπάρχει ελπίδα,πάλι στημένο έγινε το πρωτάθλημα;Χαχαχα είστε για γέλια..
21:12
AGGELOS : ARKETA GELASAME KAI SHMERA ME TON DIAITHTH TOU OSFP.ANTE DWSE KAI ENA KALPIKO PENALTY GIA KERASAKI STHN TOURTA NA GOUSTAROUME
21:12
Φτάσαμε στο 78ο λεπτό. Σε πολύ αργούς ρυθμούς το ματς. Μετά το γκολ του Ιντέγε, ο Ολυμπιακός έχει "κλειδώσει" το ματς, το έχει φέρει στα δικά του μέτρα και δεν απειλείται.
21:12
Μάλιστα έχει και δύο ευκαιρίες για να βάλει και δεύτερο γκολ.
21:13
Σουπερμαν : Λέμε εμείς οι Ολυμπιακοί για το χέρι του Κουτρουμπή αλλά σήμερα γίνονται τα απίστευτα όργια! Είναι ντροπή αυτό το 100-0 υπέρ του Ολυμπιακού μας!
21:14
81': Τεράστια ευκαιρία από τον Λε Ταλέκ για να ισοφαρίσει!
21:15
Μπήκε στη μεγάλη περιοχή και έκανε το συρτό σουτ με το αριστερό, σταμάτησε τη μπάλα με τα πόδια ο Καπίνο. Η καλύτερη φάση των γηπεδούχων στο δεύτερο μέρος.
21:15
βασιλης : απορω γιατι γινεται πρωταθλημα καθε χρονο αφου πρεπει παντα να το παιρνει ο οσφπ με το ζορι σε ολες τις χωρες ολες οι μεγαλες ομαδες χανουν εδω απαγορευεται να χασει ο οσφπ ελεος πια
21:15
Ο Πάρντο παίρνει οδηγίες από τον Μπέντο για να περάσει στο ματς.
21:16
GERONYMO : ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΠΕΡΝΑΣ.. ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΠΛΟΚ..ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΙΣ
21:16
skastos : εκλογεσ και εξορια στο φεγγαρι ο ολυμπιακος εχετε μ αυτό πιθανότητες πρωταθληματος 0,2323%
21:16
Stamatis : Παρακαλούνται οι "υπεύθυνοι" επικοινωνίας Παο, Παοκ και Αεκ να μην παριστάνουν τους οπαδούς του Ολυμπιακού! Πόσο χαμηλά πια θα πέσουν?
21:17
85': Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Πάρντο παίρνει τη θέση του Ελιουνούσι.
21:18
Μπήκαμε στο τελευταίο πεντάλεπτο.
21:19
85': Αλλαγή και για τον Ατρόμητο. Ο Παπαδόπουλος στη θέση του Στόιτσεφ.
21:19
Θρυλος7 : Οπως γελασαμε στο ΠΑΟΚ-ΗΡΑΚΛΗΣ για την αποβολη-φαντασμα και στο ΠΑΟ-ΒΕΡΟΙΑ με το χερι-κοκκινη-πεναλντι αγαπητε AGGELOS...
21:19
nik jr : apisteuta pragmata oi gayroi lene gia to xeri toy koytroympi ala shmera asta na pane
21:19
Καρδαμαινα : Έχω στείλει 3 μηνύματα και τα εφαγες...γιατί?
21:20
Τα μηνύματα είναι πάρα πολλά. Ζητάμε συγγνώμη, προσπαθούμε να περάσουμε τα περισσότερα και να γράφουμε και για το ματς.
21:20
Ο Ατρόμητος πιέζει στα τελευταία λεπτά. Παίζει με δύο επιθετικούς στην προσπάθεια για ισοφάριση.
21:21
Θρυλος7 : Επειγοντως δυο αμυντικους το Γεναρη.
21:21
NEOFYTOS : K.GEORGAKOPOULE KANTE MAS ENA GENIKO SXOLIO GIA THN SHMERINH DIAITHSIA KAI GENIKA GIA THN MEXRI SHMERA DIAITHSIA STO PRWTATHLIMA MAS..EYX KALHNYXTA
21:21
Ialysos 7 : Ρε παιδιά που είσασταν όταν Ολυμπιακός ήταν τρίτος; Α ναι το ξεχασα το πρωτάθλημα ηταν καθαρό.
21:22
89': Τρίτη αλλαή για τον Ολυμπιακό.Ο Ρομαό στη θέση του Φορτούνη.
21:22
γιωργος : Διαβάζω αυτά που γράφετε και απορώ.Είναι ικανός κανείς άλλος απο τις ομαδάρεςςς σας να πάρει το πρωτάθλημα..απορώ.Δέν χάσαμε στήν Λάρισα;
21:22
90': Σουτ του Πάρντο μέσα από την περιοχή, η μπάλα άουτ.
21:23
leonidas : opos o torosidhs pou epiane ton laimo toy diaititi kai zitouse o diaititis sygnomh oeo!!
21:23
Συμπληρώθηκε το 90λεπτο. Μπήκαμε στις καθυστερήσεις. Πέντε λεπτά θα είναι ο έξτρα χρόνος.
21:24
Sakis00000021 : Η αεκ πότε θα ευνοηθεί, μόνο οσφπ κ πάο θα μας κλέβουν, ντροπή
21:24
Από μία κίτρινη κάρτα σε Φιγκέιρας και Λε Ταλέκ από τον διαιτητή Δελφάκη.
21:25
Ο Φιγκέιρας έφτυσε τον Λε Ταλέκ και έπρεπε να δει την κόκκινη του διαιτητή. Το τηλεοπτικό ριπλέι το έδειξε καθαρά.
21:25
George4 : Επειγόντως 3 διαιτητές και 2 επόπτες μεταγραφή για τον γεναρι ο οσφπ
21:25
Geo.Aek : Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΑΣ ΡΕ ΟΠΑΔΟΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΙΧΑΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΔΩ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ, ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΟΠΟ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ...Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ολυμπιακος ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ...
21:26
tanassot : ρε παιδια!!! γιατι μπαινετε στη διαδικασια κουβεντας με τους γαυρους;;;;ψαχνουν αλλοθι για τα 20ετη οργια με το δηθεν χερι του κουτρουμπη κλπ!!!!!!
21:26
Μπήκαμε στο τέταρτο από τα πέντε λεπτά καθυστερήσεων.
21:26
Θρυλος7 : Εχετε τρελαθει με το πεναλντι του Ντα Κοστα αλλα κανετε γαργαρα οτι η φαση ξεκιναει απο οφσαιντ του Στοιτσεφ!!! Και μας λετε και απο πανω να μη μιλαμε για το πεναλντι-κοκκινη του Κουτρουμπη!!!
21:26
94': Κίτρινη κάρτα στον Μπρίτο για μαρκάρισμα στον Μιλιβόγεβιτιτς.
21:26
Βασίλης : Κι επειδή χάσατε στη Λάρισα σημαίνει ότι η διαιτησία είναι καθαρή;;;
21:27
Thessalonikios086 : Να σπάσει επιτέλους το κατεστημένο της αθήνας, κλεψιές μια ζωή εις βάρος μας
21:27
Παυλος Ηρακλειο : Απορω με τους Ολυμπιακους που τοσα χρονια πιστευουν στα ..ανθρωπινα λαθη. Οταν θελεις να πιστεψεις κατι παρα πολυ, τοτε... το πιστευεις
21:27
Κόρνερ για τον Ολυμπιακό. Είμαστε στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων.
21:27
AGGELOS : WRAIOS O DELFAKIS THN EKANE THN DOULEIA.....AKSIOS
21:28
Sotos-21- : Κύριε Μπίκα, μέχρι και τη σημερινή αγωνιστική όριζαν άλλοι το σκηνικό. Από απόψε, καθαρίστε το ελληνικό ποδόσφαιρο από τον κόπρο του Αυγεία...
21:28
Δια πυρός και σιδήρου νίκησε για δεύτερο στη σειρά παιχνίδι ο Ολυμπιακός. Όπως κόντρα στον ΠΑΟΚ έτσι και στο Περιστέρι οι πρωταθλητές πήραν το τρίποντο στα... σημεία επειδή ήταν πιο εύστοχοι, πιο ουσιαστικοί, αλλά και πιο τυχεροί. Έπαιξαν με τη φωτιά για μία ακόμη φορά, αλλά δεν κάηκαν. Ο Ατρόμητος έκανε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση και θα μπορούσε, σύμφωνα με τη συνολική εικόνα του ματς, όχι απλά να μη χάσει, αλλά ακόμη και να νικήσει...
21:28
Τέλος αγώνα. Ατρόμητος - Ολυμπιακός 0-1.
21:29
Κορακάκης: "Το αποτέλεσμα ήταν άδικο ξεκάθαρο. Εκτός από το γκολ ο Ολυμπιακός δεν έχει κάνει κάτι άλλο, ο Ατρόμητος ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο. Τα άλλα είναι ασχολίαστα".
21:31
Μπέντο: "Ο Ατρόμητος ήταν η ομάδα που μας δημιούργησε τις περισσότερες ευκαιρίες στο πρωτάθλημα. Στο δεύτερο ημίχρονο παρουσιαστήκαμε βελτιωμένοι στην άμυνα και πετύχαμε το γκολ".
21:32
Ευχαριστούμε που μείνατε μαζί μας για το Live Chat της αναμέτρησης. Καλό σας βράδυ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK