Ο Φυντάνης... σπάει και τα αήττητα!

Η ΑΕΛ άλλαξε προπονητές και προπονητές, αλλά τελικά ο... άνθρωπος της είναι ο Ηλίας Φυντάνης που πήρε το χρίσμα από τον Αλέξη Κούγια και εκτός ότι πέτυχε δεύτερη σερί νίκη, μετά τον Πλατανιά, επικράτησε του Λεβαδειακού, μίας ομάδας που δεν ήξερε τι σημαίνει ήττα μέχρι το γκολ του Ναζλίδη στο 94'.

Ο Φυντάνης... σπάει και τα αήττητα!

Σ' ένα ματς με μπόλικες φάσεις για γκολ, εντάσεις και αποβολές, η ΑΕΛ του Ηλία Φυντάνη κέρδισε τον αήττητο Λεβαδειακό με 1-0 χάρη σε γκολ του Ναζλίδη στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης πετυχαίνοντας το δύο στα δύο έπειτα από το "διπλό" στον Πλατανιά με το ίδιο σκορ.

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ

Ένα... κάρο προπονητές άλλαξε ο Αλέξης Κούγιας κι αφού τελικά κατέληξε στον δικό του άνθρωπο Ηλία Φυντάνη δείχνει να δικαιώνεται και οι "βυσσινί" βρίσκουν τα πατήματά τους με back to back νίκες!

Ο Φυντάνης έπειτα από την εξαιρετική εμφάνιση με τον ΠΑΟΚ, το καλό ματς στη "Λεωφόρο", κέρδισε στην Κρήτη με 1-0 τον Πλατανιά και συνέχισε με νίκη και κόντρα στον αήττητο μέχρι την επίσκεψη του στο "AEL FC Arena" Λεβαδειακό.

Το γκολ της ΑΕΛ σκόραρε ο έμπειρος Θωμάς Ναζλίδης στο 94' των καθυστερήσεων, ομολογουμένως πάντως τα εύσημα πάνε στον δημιουργό.

Ο επίσης μπαρουτοκαπνισμένος Μανουέλ Περόνε "χόρεψε" με... μαγκιά τον Μεντί και έβγαλε τέτοια σέντρα που ο Ναζλίδης δεν χρειάστηκε πολλά για να κάνει το 1-0 και να δώσει ένα ακόμη "τρίποντο" στην ομάδα του που αναγεννιέται φτάνοντας τους 9 βαθμούς.

ΤΟ ΔΥΟ ΣΤΑ ΔΥΟ ΤΟΥ ΑΝΙΓΚΟ

Ο Ζοζέ Ανιγκό δεν συγκρατήθηκε και όπως στο ματς του Λεβαδειακού με τον ΠΑΟΚ, έτσι και στη Λάρισα αποβλήθηκε. Ο προπονητής των Βοιωτών διαμαρτυρόταν συνεχώς γεγονός που είχε ως συνέπεια ο διαιτητής να του δείξει την άγουσα προς τα αποδυτήρια. Καθώς βάδιζε εκτός αγωνιστικού χώρου ο Ανιγκό φάνηκε να λέει: " Σε κάθε ματς, σε κάθε ματς..."

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Γουάλας, Ζίζιτς, Φάρκας, Ρέντζας (54' Μασούρας), Φατιόν, Αγκάνοβιτς, Ντέλετιτς, Λεοζίνιο (68' Περόνε), Κρίζμαν (81' Γιαννιτσάνης), Ναζλίδης

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ζοζέ Ανιγκό): Επασί, Τσαμπούρη, Μεντί, Λεονάρντο, Τριποτσέρη, Ζοάο Φαβάρο, Ομπιόρα (81' Καλτσάς), Μητρόπουλο, Γιουσούφ, Μπραντάο (84' Μπελγκαζουανί), Γιακουμάκη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK