ΠΑΣ... για δεύτερη θέση!

Ποιος Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ; Ο ΠΑΣ Γιάννινα κέρδισε με ανατροπή τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και σκαρφάλωσε στην 3η θέση της βαθμολογίας, έχοντας ένα ματς λιγότερο, που αν το πάρει θα μειώσει στους 2 πόντους από την κορυφή!

ΠΑΣ... για δεύτερη θέση!
pas panigiriki ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τι κι αν χάνει κάθε χρόνο ποιοτικούς και κομβικούς ποδοσφαιριστές; Τι κι αν είχε σημαντικές απουσίες στο Αγρίνιο ( Ακόστα, Λίλα, έχασε νωρίς τον Ναδάλες); Ο ΠΑΣ Γιάννινα του Γιάννη Πετράκη κάνει θαύματα και τη φετινή περίοδο. Το απόγευμα της Δευτέρας (31/10) με κόντρα διαιτησία και ενώ βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς.

ΕΤΣΙ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕ

Ο Παναιτωλικός μπήκε πιο δυνατά και είχε κάποιες καλές στιγμές, όμως ο ΠΑΣ ήταν αυτός που έπρεπε να ανοίξει το σκορ. Στο 32ο λεπτό ο Γιάκος εκτέλεσε φάουλ, ο Κυριακίδης έδιωξε τη μπάλα ( οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν πως πέρασε τη γραμμή η μπάλα), με τον Μπέριο να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Ο βοηθός, ωστόσο, έδωσε λάθος οφσάιντ.

Δέκα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Οσμάν. Ο Πορτογάλος έκανε το σουτ από απόσταση, η μπάλα κόντραρε στον Μπέριο και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει το 1-0.

Από εκείνο το σημείο και μετά ο Παναιτωλικός άρχισε να μαζεύεται χωρίς λόγο. Έτσι, η δεμένη ομάδα του ΠΑΣ άρχισε να παίρνει μέτρα και να βγάζει πολλές επιθέσεις. Η αλλαγή του Μαμπουλού, βέβαια, ήταν αυτή που έκανε τη διαφορά. Στο 69ο λεπτό ισοφάρισε με κεφαλιά μετά από σέντρα του Κοζορώνη, ενώ στο 80' έφυγε στην κόντρα μετά από κάθετη του Γαρουφαλιά και με όμορφο πλασέ έγραψε το τελικό 1-2.

Ο βοηθός είχε ένα ακόμα μεγάλο λάθος σε βάρος του ΠΑΣ Γιάννινα, όταν στο 76ο ο Πέδρο ( που έχασε τα άχαστα) έβγαινε με φόρα προς την αντίπαλη περιοχή, αλλά δόθηκε οφσάιντ.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Ματζουράκης): Κυριακίδης, Κλέσιο, Κούσας, Ροντρίγκες (Λεντέσμα 75'), Τσοκάνης, Μάκος, Μάρκους Πάουλο, Ουάρντα (Μουνιός 84'), Οσμάν (Καμαβουακά 74'), Τομανέ, Μαρκόφσκι.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Πετράκης): Περιστερίδης, Ναδάλες (Κούτρης 30'), Μπέριος, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας, Κοζορώνης, Γαρουφαλιάς (Σκόνδρας 89'), Γιάκος (Μαμπουλού 59'), Ζάιρο, Πέδρο.

Σκόρερ: 1-0 (Οσμάν 32'), 1-1 (Μαμπουλού 69'), 1-2 (Μαμπουλού 80').

Δείτε ΕΔΩ την αναλυτική βαθμολογία της Super League.

News 24/7

24MEDIA NETWORK