Αρνητική εισήγηση για την άδεια του Πανιωνίου

Η εισήγηση του διευθυντή αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, Γιώργου Δημητρίου, για τον Πανιώνιο ήταν αρνητική, ενώ αντίθετα για Πλατανιά και ΠΑΣ Γιάννινα άναψε "πράσινο" φως.

Αρνητική εισήγηση για την άδεια του Πανιωνίου
ΕΠΟ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Άσχημα νέα για τον Πανιώνιο που έχει ήδη κλείσει θέση για τα πλέι οφ της Super League. Κι αυτό γιατί η εισήγηση του διευθυντή αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, Γιώργου Δημητρίου, για την άδεια της ομάδας ήταν αρνητική. Όμως δεν πρόκειται για μια δεσμευτική απόφαση.

Εφόσον όμως επικυρωθεί, τότε η ομάδα της Νέας Σμύρνης δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στα πλέι οφ και σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ παραμένουν αισιόδοξοι πως η εισήγηση θα αλλάξει και δεν θα πάει στράφι η εξαιρετική παρουσία του Πανιωνίου στο πρωτάθλημα. Ο φάκελος όμως που παρουσίασαν έχει ελλείψεις από υπογραφές πιστωτών που για τον κ. Δημητρίου ήταν σημαντικές.

Αντίθετα, κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει στους φακέλους του Πλατανιά και του ΠΑΣ Γιάννινα, όπου φαίνεται πως θα πάρουν άδεια. Επίσης, αρνητική αναμένεται να είναι η εισήγηση και για τη Βέροια και τον Πανθρακικό.

Photo credits: Action Images

News 24/7

24MEDIA NETWORK