Είπαν "ναι" στη χαλάρωση των μέτρων για τις αδειοδοτήσεις

Οι άνθρωποι της Super League Σουρωτή συναντήθηκαν με τους ομολόγους τους της ΕΠΟ και συμφώνησαν να χαλαρώσουν το νομικό πλαίσιο σχετικά με τις αδειδοτήσεις. Διαβάστε αναλυτικά.

Το ζήτημα των αδειοδοτήσεων είναι μία "καυτά πατάτα" για αρκετές ελληνικούς συλλόγους και προβληματίζει τους περισσότερους στο ξεκίνημα της σεζον, με τις ποδοσφαιρικές αρχές να φροντίζουν πάντως να διευκολύνουν λίγο την κατάσταση.

Και αυτό γιατί Super League και ΕΠΟ συμφώνησαν να χαλαρώσουν τα μέτρα όσον αφορά στις αδειοδοτήσεις παίρνοντας από κοινού δύο σημαντικές αποφάσεις.

Η πρώτη ήταν πως δεν θα υπάρχει ανάκλησης της άδειας μεσούσης της αγωνιστικής σεζόν, για να μην υπάρξουν λειιτουργικά προβλήματα στις ομάδες, και η δεύτερη ήταν πως δεν θα ισχύει η αρνητική θέση στους ισολογισμούς, πχ αν μια ΠΑΕ βγάζει αρνητικό ισολογισμό (από χρέη του παρελθόντος που έχει βρει τρόπος να καλυφθούν) δεν θα δημιουργεί πρόβλημα στο θέμα της αδειοδοτησης.

Σημειώνεται πως η πλειοψηφία των ΠΑΕ διαμόρφωσε το νομικό πλαίσιο όσον αφορά στις αδειοδοτήσεις μέσω των νομικών τμημάτων τους και είναι η πρώτη φορά που υπάρχει τόσο μεγάλη ικανοποίηση από τη στιγμή που έχει καθοριστεί ήδη το πλαίσιο πριν πριν βγει η απόφαση τις αδειοδοτήσεις.

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.