ΑΕΚ: "Μας περιμένουν στη γωνία..."

Μεγάλο "όχι" της ΑΕΚ στη μεμονωμένη μετακίνηση των οπαδών της στη Λιβαδειά για το ματς με τον τοπικό Λεβαδειακό. Οι "κιτρινόμαυροι" εξέδωσαν ανακοίνωση που αναφέρουν τους λόγους για τους οποίους δεν πρέπει η Ενωσίτες να έρθουν στο γήπεδο.

ΑΕΚ: "Μας περιμένουν στη γωνία..."

Σε μία μακροσκελή ανακοίνωση η ΑΕΚ κάλεσε τους οπαδούς της να μην έρθουν στο γήπεδο του Λεβαδειακού για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι. Τι επικαλείται η Ένωση στη σχετική τοποθέτηση για τους λόγους που πρέπει ο κόσμος να συμμορφωθεί την υπουργική απόφαση.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ με απόλυτο αίσθημα ευθύνης απευθύνει έκκληση στους φιλάθλους της ενόψει του σημερινού καθοριστικού αγώνα με τον Λεβαδειακό για συμμόρφωση με την υπουργική απόφαση περί απαγόρευσης και της οργανωμένης αλλά και της μεμονωμένης μετακίνησής τους στο γήπεδο της Λιβαδειάς.

Αντιλαμβανόμαστε πλήρως την έντονη δυσαρέσκειά τους απέναντι σε αυτή την απαγόρευση, όπως και την επιθυμία τους να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας μας και να συμπαρασταθούν σε παίκτες και προπονητή για την κατάκτηση της πολύτιμης νίκης, αλλά από την άλλη πλευρά θα πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι αυτό που προέχει για όλους μας είναι η προστασία της ΑΕΚ. Η όποια απόπειρα παραβίασης της σχετικής απόφασης θα έχει ολέθριες συνέπειες, ειδικά από τη στιγμή που δεν υπάρχει πλέον ούτε καν η δυνατότητα αγοράς εισιτηρίων.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ είναι υπέρμαχη του δικαιώματος της ελεύθερης μετακίνησης οπαδών σε όλα τα γήπεδα της χώρας και έχει καταθέσει σχετικές προτάσεις πάντα μέσα στο πλαίσιο της νομιμότητας και όταν οι συνθήκες το επιτρέπουν.

Γνωρίζουμε, όμως, όλοι μας πόσες φορές στη διάρκεια της εφετινής σεζόν και η ομάδα μας, αλλά και οι φίλαθλοί μας, έχουν μπει στο στόχαστρο και ποιοι είναι αυτοί που μας περιμένουν στη γωνία για να εκμεταλλευτούν το παραμικρό λάθος, να δημιουργήσουν εντυπώσεις και να απειλήσουν εξωαγωνιστικά τα εντός γηπέδου αποτελέσματά μας, προκαλώντας εμπόδια στην πορεία μας για την κατάκτηση του τίτλου.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ είναι υπέρμαχη της νομιμότητας και συμμορφώνεται με τις αποφάσεις, έστω και αν διαπιστώνουμε ότι πολλές φορές παραβιάζεται η αρχή της ίσης μεταχείρισης. Εστω και αν διαπιστώνουμε ότι αυτές οι αποφάσεις δεν γίνονται σεβαστές απ' όλους. Εστω κι αν σε πολλές περιπτώσεις είναι ξεκάθαρο ότι ισχύουν μόνο για εμάς προκαλώντας δικαιολογημένη οργή στις τάξεις των οπαδών μας. Και είναι κάτι που θα πρέπει να απασχολήσει σοβαρά τους αρμόδιους φορείς και την πολιτική ηγεσία του ελληνικού αθλητισμού για την προάσπιση της ισονομίας. Εμείς δεν πρόκειται εκ νέου να ανεχτούμε διαφορετική αντιμετώπιση σε σχέση με τους άμεσους ανταγωνιστές μας.

Προς το παρόν, όμως, βάζουμε πάνω απ' όλα την ομάδα μας. Δεν χρειάζεται να δώσουμε εμείς την παραμικρή αφορμή. Δεν χρειάζεται να καλλιεργήσουμε το οποιοδήποτε αστείο άλλοθι των αντιπάλων μας. Ολοι μαζί θα πρέπει να προστατεύσουμε την ομάδα μας. Για να είμαστε κοντά της μέχρι το τέλος. Μέχρι την τελική μας δικαίωση!"

News 24/7

24MEDIA NETWORK