Αγγλική αναφορά για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για Φλέτσερ

Η Sunderland Echo έκανε αναφορά στο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Σκωτσέζο επιθετικό, αναφέροντας πως η πλευρά της 'Ένωσης' βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Στίβεν Φλέτσερ.

Αγγλική αναφορά για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για Φλέτσερ

Η -πολύ δύσκολη λόγω του κασέ του- περίπτωση του Στίβεν Φλέτσερ είναι μία από αυτές που ενδιαφέρουν την ΑΕΚ ως προς το θέμα της απόκτησης επιθετικού. Οι "κιτρινόμαυροι" δείχνουν μια διάθεση να το ψάξουν, εξαντλώντας τις πιθανότητες για την απόκτηση του 29χρονου Σκωτσέζου φορ, γεγονός που αποτέλεσε αντικείμενο αναφοράς και στον βρετανικό Τύπο. Η Sunderland Echo κάνει ιδιαίτερη αναφορά στο ενδιαφέρον της "Ένωσης" για τον Φλέτσερ που έμεινε ελεύθερος από την τοπική ομάδα:

"Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται πολύ για τον Στίβεν Φλέτσερ, του οποίου η συνεργασία με τη Σάντερλαντ ολοκληρώνεται άμεσα. Συγκεκριμένα, η θητεία του Φλέτσερ στη Σάντερλαντ θα ολοκληρωθεί στο τέλος της τρέχουσας εβδομάδας, όταν το συμβόλαιο του παίκτη εκπνεύσει, ωστόσο σε αντίθεση με τον επίσης έτοιμο προς αποχώρηση, Ντάνι Γκράχαμ, ο διεθνής Σκωτσέζος δεν έχει βρει ακόμα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η Σέλτικ φέρεται να ενδιαφέρεται για τον Φλέτσερ ενώ το όνομά του έχει ακουστεί στο παρελθόν και για τις Σέφιλντ Γουένσντεϊ, Άστον Βίλα και Χαλ, των οποίων τις προτάσεις όμως απέρριψαν οι "μαυρόγατες". Ωστόσο, πηγές στην Ελλάδα αναφέρουν πως η ΑΕΚ -όπου ο άλλοτε τεχνικός της Σάντερλαντ, Γκουστάβο Πογιέτ, κάθισε στον πάγκο της την περασμένη σεζόν- βρίσκεται επίσης σε συζητήσεις με τον Φλέτσερ.

Η δυσκολία για την ΑΕΚ θα αφορά στο εάν μπορεί να τα βρει σε όλα με τον ίδιο τον Φλέτσερ, ο οποίος είχε υψηλό συμβόλαιο στη Σάντερλαντ μετά τη μετακίνησή του από τη Γουλβς, έναντι 12 εκατομμυρίων λιρών. Ωστόσο, ο Φλέτσερ φέρεται έτοιμος να αποδεχθεί χαμηλότερο μισθό και βλέπει ανοιχτά κάθε ενδεχόμενο που αφορά την επόμενη ομάδα του, έχοντας περάσει το δεύτερο μισό της περυσινής σεζόν ως δανεικός στη Μαρσέιγ.

Η Σέλτικ θα παραμείνει το φαβορί για την απόκτηση του Φλέτσερ, έχοντας ενδιαφερθεί εδώ και καιρό, παρόλο που ο ίδιος επέμεινε νωρίτερα κατά τη διάρκεια του μήνα πως δεν είχε μιλήσει με την ομάδα της πατρίδας του. "Δεν είχα καμία επαφή με τη Σέλτικ. Ξέρω πως όλοι θέλουν να νομίζω πως είχα επαφή, αλλά ακόμα και πρόσφατα που το όνομά μου ακούστηκε για την ομάδα, όμως δεν είχε υπάρξει καμία επαφή".

News 24/7

24MEDIA NETWORK