Αγωνία για Γκάλο, ποια η εναλλακτική για δεξί μπακ

Ο τραυματισμός του Γκάλο σε συνδυασμό με την κόκκινη του Μπακάκη δημιουργεί πονοκέφαλο στην ΑΕΚ ενόψει Ολυμπιακού. Ποια η εναλλακτική για τη θέση του δεξιού μπακ.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΕΚ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΕΚ (MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Το ματς στο "Καυτανζόγλειο" θα θέλουν σίγουρα να το ξεχάσουν σύντομα οι φίλοι της ΑΕΚ καθώς πέρα από τους δύο πολύτιμους βαθμούς που άφησε η ομάδα τους (2-2 με Ηρακλή) στη μάχη για την είσοδο στα πλέι οφ, απέκτησε ένα πρόβλημα από το... πουθενά έξι ημέρες πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αυτό αφορά τον πονοκέφαλο που έχει πλέον ο Μανόλο Χιμένεθ όσον αφορά στο δεξί άκρο της άμυνας, με τον Γκάλο να τραυματίζεται και να γίνεται αναγκαστικά αλλαγή με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα και τον αντικαταστάτη του Μπακάκη να αποβάλλεται με δύο κίτρινες κάρτες και να χάνει αυτόματα το δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα της Κυριακής.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΕΚ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΕΚ (MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Όπως ενημέρωσε η ΑΕΚ, ο Γκάλο ναι μεν γλίτωσε το κάταγμα στο μικρό δάχτυλο του δεξιού του ποδιού για το οποίο υπήρχαν αρχικά φόβοι αλλά έχει υποστεί βαριά κάκωση και μεγάλο αιμάτωμα, με το ακριβές μέγεθος της ζημιάς να αναμένεται να διαπιστωθεί την Τρίτη.

Σε περίπτωση που δεν προλάβει ούτε εκείνος το ντέρμπι με τους Πειραιώτες, τότε το πιθανότερο είναι ο Μανόλο Χιμένεθ να μετατοπίσει στο δεξί άκρο τον Βράνιες, θέση στην οποία χρησιμοποιείται άλλωστε στην εθνική Βοσνίας, με τους Λαμπρόπουλο, Κολοβέτσιο και Τσιγκρίνσκι να απομένουν ως οι τρεις υποψήφιοι για δύο θέσεις στο κέντρο της κιτρινόμαυρης άμυνας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK