Αλλαγμένη η ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό

Η ήττα από τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ φαίνεται πως φέρνει αλλαγές στο βασικό σχήμα της ΑΕΚ κόντρα στους πράσινους. Ποιοι... σκασμένοι θα πάρουν ανάσες και ποιοι επιστρέφουν στην αρχική ενδεκάδα.

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
jimenez EUROKINISSI SPORTS

Για την ΑΕΚ η νίκη στο Αθηναϊκό ντέρμπι αποτελεί μονόδρομο με σκοπό να μπορεί να ελπίζει βάσιμα σε πρωτιά στα πλέι οφ. Ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί στο ΟΑΚΑ έχοντας πολλές και σημαντικές απουσίες, οπότε ο Μανόλο Χιμένεθ καταστρώνει τα πλάνα του πάνω στις... πράσινες αδυναμίες.

Σε σχέση με τον Πανιώνιο ο Ισπανός τεχνικός ετοιμάζει αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα της Ένωσης, έτσι ώστε να έχει φρέσκους όλους τους παίκτες του ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Γιάννης Ανέστης, ενώ τη θέση του Γκάλο στο δεξί άκρο της άμυνας θα πάρει ο Μιχάλης Μπακάκης. Την τετράδα αναμένεται να συμπληρώσουν οι... γνωστοί Βράνιες, Τσιγκρίνσκι και Ντιντάκ.

Στο κέντρο ο Χιμένεθ θέλει να δώσει ανάσες στον Σιμόες, οπότε θα τον αφήσει στον πάγκο. Τη θέση του θα πάρει ο Γαλανόπουλος και μπροστά του θα βρεθούν οι Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς. Στα άκρα επιστρέφει ο Πέτρος Μάνταλος με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και στην κορυφή θα αγωνιστεί ο Σέρχιο Αραούχο.

Είναι βέβαιο πως κατά τη διάρκεια του αγώνα ο τεχνικός της ΑΕΚ θα ανακατέψει την τράπουλα αναλόγως την εξέλιξη, αφού ο Παναθηναϊκός παρά τις απουσίες, έχει σημαντικές μονάδες που μπορούν να απειλήσουν ( Εμποκού, Κλωναρίδης).

News 24/7

24MEDIA NETWORK