Άλλον περιμέναμε, άλλον έφερε η ΑΕΚ!

Η Λας Πάλμας είχε προτείνει στην ΑΕΚ τον δανεισμό του Κροάτη φορ Μάρκο Λιβάγια όμως άλλος είναι τελικά ο παίκτης της που ήρθε στην Ελλάδα για να υπογράψει στην Ένωση!

Άλλον περιμέναμε, άλλον έφερε η ΑΕΚ!

Τις προηγούμενες ώρες το ρεπορτάζ ανέφερε πως ΑΕΚ και Λας Πάλμας εξετάζουν το ενδεχόμενο νέας συνεργασίας, μετά το δανεισμό του Σέρχιο Αραούχο στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν, μέσω της μετακίνησης του Κροάτη επιθετικού Μάρκο Λιβάγια με τον ίδιο τρόπο στην Ένωση, όμως τελικά είχαμε... ανατροπή σκηνικού.

Και αυτό γιατί ο παίκτης της Λας Πάλμας που μπήκε το βράδυ της Δευτέρας στο αεροπλάνο και έφτασε τα ξημερώματα της Τρίτης στην Ελλάδα προκειμένου να υπογράψει στους "κιτρινόμαυρους" (αυτή την ώρα υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις) είναι ο... Έλντερ Λόπες!

Πρόκειται για 28χρονο Πορτογάλο αριστερό μπακ που θα αποκτηθεί από τον ισπανικό σύλλογο με ελεύθερη μεταγραφή, με τον Λόπες να έρχεται ουσιαστικά να καλύψει το κενό του Ντίντακ Βιλά που όπως όλα δείχνουν θα μετακομίσει στην Primera Division για λογαριασμό της Εσπανιόλ.

Να σημειωθεί πως ο Λόπες είχε πέρυσι 15 συμμετοχές στη μεγάλη κατηγορία της Ισπανίας με τους "νησιώτες" ενώ προηγουμένως αγωνίστηκε στην πατρίδα του με τις Μπέιρα Μαρ και Πάσος Φερέιρα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK