"Aν γίνει Grexit υπεύθυνη είναι η ΕΠΟ"

Δεν υπάρχει κάποια επίσημη τοποθέτηση από την ΑΕΚ για την κλήση από το Μέγαρο Μαξίμου, αφού η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ δεν επιβεβαιώνει, ούτε όμως διαψεύδει.

"Aν γίνει Grexit υπεύθυνη είναι η ΕΠΟ"

Σχετικά με το δημοσίευμα της κλήσης του Δημήτρη Μελισσανίδη (και του Βαγγέλη Μαρινάκη) από το Μέγαρο Μαξίμου, επίσημα από την ΑΕΚ δεν υπάρχει κάποια επιβεβαίωση, ούτε όμως και διάψευση. Αυτό που προκύπτει από την πλευρά της "Ένωσης" ως σχόλιο είναι η επανάληψη της πάγιας άποψης της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ σχετικά με τα ζητήματα που αφορούν το γενικά το ποδόσφαιρο και πιο ειδικά την κλιμάκωση της κόντρας της Πολιτείας με την ΕΠΟ.

Στην ΑΕΚ έχουν την πεποίθηση ότι δεν θα υπάρξει Grexit και για οποιαδήποτε διαφορετική εξέλιξη αποκλειστικοί υπεύθυνοι θα είναι οι ποινικά διωκόμενοι διοικούντες την ΕΠΟ, οι οποίοι αν έδειχναν την παραμικρή διάθεση να παραιτηθούν θα διευκόλυναν την κατάσταση για την οποία υποτίθεται ότι ανησυχούν.

Είναι σαφές ότι η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ (στήριξε και) στηρίζει τον Σταύρο Κοντονή, καθώς μέχρι σήμερα δηλώνει ικανοποιημένη από το γεγονός ότι δείχνει την πρόθεση να το πάει μέχρι τέλους με τη διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, γεγονός το οποίο είναι γνωστό και στην κυβέρνηση.

Πάντως, παρά το γεγονός ότι δεν επιβεβαιώνεται η συνάντηση στο Μαξίμου από πλευράς ΑΕΚ, πληροφορίες αναφέρουν ότι έγινε κανονικά, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να μεταβαίνει σε διαφορετική ώρα από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μαρινάκης και Μελισσανίδης στο Μέγαρο Μαξίμου

News 24/7

24MEDIA NETWORK