Ανοιχτές θέσεις και στην κορυφή ο... Αλμέιδα

Ο Τιμούρ Κετσπάγια ανακάτεψε την "τράπουλα" με τη χρησιμοποίηση του Αλμέιδα στην κορυφή του αρχικού σχήματος.

Ανοιχτές θέσεις και στην κορυφή ο... Αλμέιδα
Αλμέιδα-ΑΕΚ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τιμούρ Κετσπάγια ανακάτεψε λίγο την "τράπουλα" ως προς τις σκέψεις του για την αρχική ενδεκάδα της ΑΕΚ στο ματς με τη Σεντ Ετιέν, δείχνοντας να το σκέφτεται για ορισμένες θέσεις.

To βάρος στην προπόνηση της ΑΕΚ την Κυριακή έπεσε κυρίως στη φυσική κατάσταση, ενώ στο τέλος ο Τιμούρ Κετσπάγια είδε τους ποδοσφαιριστές του να παίζουν σε ένα μίνι οικογενειακό διπλό.

Ο Γεωργιανός τεχνικός φανέρωσε ξανά μέρος των σκέψεών του ενόψει του αγώνα της Πέμπτης με τη Σεντ Ετιέν, δείχνοντας να έχει κατασταλάξει σε κάποιες συγκεκριμένες θέσεις, όπως ανέφερε και το ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών.

Η αμυντική τετράδα ήταν ίδια και απαράλλακτη, με τον Κολοβέτσιο να παίρνει θέση στο πλευρό του Τσιγκρίνσκι στο κέντρο της άμυνας και με τους Ντίντακ-Γκάλο αριστερά και δεξιά αντίστοιχα.

Στα χαφ, οι δύο θέσεις είναι και αυτές κλειδωμένες με το δίδυμο Σιμόες-Γιόχανσον.

Από εκεί και πέρα, το πράγμα περιπλέχτηκε λίγο, με τον Κετσπάγια να δοκιμάζει τους Αραβίδη-Μπαρμπόσα στα φτερά της επίθεσης και τον Μάνταλο πίσω από τον προωθημένο Αλμέιδα.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ ανακάτεψε λίγο την "τράπουλα" με την είσοδο του Αλμέιδα στην ενδεκάδα των βασικών (βέβαια είχε ξεκαθαρίσει μετά από το φιλικό με τον Άρη Λεμεσού ότι δεν είναι ακόμα έτοιμος ο Πορτογάλος), ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες ο Τόμας Πέκχαρτ για να ξεκινήσει στη Γαλλία.

Το ύψος είναι ένας παράγοντας στον οποίο ποντάρουν αρκετά στην ΑΕΚ και η υποψηφιότητα του Τσέχου για μια θέση στο αρχικό σχήμα παίζει πάντα. Παρόλα αυτά, είναι σαφές πως υπάρχουν ακόμα θέσεις "ανοιχτές".

ΕΔΩΣΕ ΡΕΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ άκουσαν -με έκπληξη είναι η αλήθεια- από τα χείλη του προπονητή τους ότι η Δευτέρα θα τους χαριστεί, προκειμένου να ξεκουραστούν και να αποφορτιστούν ενόψει του δύσκολου αγώνα της Πέμπτης κόντρα στη Σεντ Ετιέν για το Europa League.

Οι "κιτρινόμαυροι" θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μία ακόμα ανάσα πριν από το ευρωπαϊκό ντεμπούτο τους, αφού ο Κετσπάγια είναι προπονητής που δίνει αρκετά μεγάλη βάση στην ξεκούραση των ποδοσφαιριστών. Γι' αυτό τους ζήτησε να μείνουν με τις οικογένειές τους για να ξεκουραστούν και να επιστρέψουν την Τρίτη στα Σπάτα, για την κορύφωση της προετοιμασίας πριν από τον αγώνα με τους Γάλλους.

Μάλιστα, ενδέχεται το επόμενο ρεπό της ΑΕΚ να προγραμματιστεί και αυτό σύντομα, αν όλα πάνε καλά, για την άλλη Κυριακή.

ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ

Το θετικό για τον Κετσπάγια είναι ότι και στην προπόνηση της Κυριακής, όλοι οι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά και το ιατρικό δελτίο ήταν άδειο, συνεπώς οι επιλογές είναι αυξημένες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Κράτησε τον κορμό και πρόσθεσε ποιότητα

News 24/7

24MEDIA NETWORK