Ανοιχτό και το σενάριο για δανεισμό του Σκόκο!

Η υπόθεση του Νάτσο Σκόκο ολοένα και απασχολεί περισσότερο την "κιτρινόμαυρη" καθημερινότητα και πλέον αναζητείται τρόπος για να ξεπεραστούν τα όποια εμπόδια ώστε να επιστρέψει ο "υδραυλικός" στην ΑΕΚ.

Ανοιχτό και το σενάριο για δανεισμό του Σκόκο!

Εντείνονται όπως φαίνεται οι προσπάθειες της ΑΕΚ για την περίπτωση του Νάτσο Σκόκο, που εξελίσσεται σε σήριαλ, λόγω και της ιδιαίτερης κατάστασης που επικρατεί στη Νιούελς Ολντ Μπόις.

Οι άνθρωποι της Ένωσης βρίσκονται σε επαφές με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, προκειμένου να βρεθεί μια λύση και να ξεπεραστούν τα όποια εμπόδια υπάρχουν στην υπόθεση. Με τη δεδομένη κατάσταση στον αργεντίνικο σύλλογο, μια σκέψη θα ήταν να αναζητηθεί τρόπος ώστε να αποζημιωθεί ο παίκτης για τα οφειλόμενα και εν συνεχεία να έρθει ως ελεύθερος στην ΑΕΚ, με το ενδεχόμενο η ελληνική ομάδα να καλύψει ένα ποσό από τα χρήματα αυτά, να βρίσκεται πάνω στο... τραπέζι.

Η νέα σκέψη που φαίνεται πως έχουν στην ΑΕΚ είναι να αιτηθεί ο 32χρονος ανανέωση του συμβολαίου του με την Νιούελς και εν συνεχεία η ελληνική ομάδα να τον πάρει δανεικό για έναν χρόνο, με ενδεχόμενη οψιόν για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Βέβαια για να γίνει πράξη το τελευταίο σενάριο απαιτείται να αναλάβει δράση ο ίδιος ο Σκόκο και ο εκπρόσωπός του, κάτι που μένει να φανεί αν μπορεί να υλοποιηθεί, το αμέσως επόμενο διάστημα.

Σε ό,τι έχει να κάνει τώρα με την επιθυμία του "υδραυλικού" να φορέσει εκ νέου τα κιτρινόμαυρα, όλα δείχνουν ότι είναι θετικός διατηρώντας ωστόσο μια επιφύλαξη, ελέω και της πολυπλοκότητας της κατάστασης.

Photo credits: AP Photo/Tim Hales

News 24/7

24MEDIA NETWORK