Ανυπόμονος για να παίξει με την ΑΕΚ ο Αραούχο

Την τελευταία του συνέντευξη πριν μπει στο αεροπλάνο για Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ έδωσε ο Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος τόνισε πως θα είναι έτοιμος το συντομότερο για να βοηθήσει τη νέα του ομάδα.

Ανυπόμονος για να παίξει με την ΑΕΚ ο Αραούχο

"Είμαι πράγματι πολύ ευχαριστημένος. Θα προσπαθήσω, με τη βοήθεια των νέων συμπαικτών μου, να προσαρμοστώ πολύ σύντομα.

Θα δούμε αν ο Μανόλο θα μπορεί να με υπολογίζει για την εβδομάδα που έρχεται ή ακόμα και για το Σάββατο, αν θέλει ο Θεός. Ίσως, βέβαια, είναι πρόωρο να αγωνιστώ, αλλά μπορεί να με υπολογίζει για το Κύπελλο την επόμενη εβδομάδα.

Η αλήθεια είναι ότι αφήνω πίσω μου κάτι περισσότερο από φίλους, μια οικογένεια. Πέρασα δυόμιση χρόνια μαζί με τους ίδιους συμπαίκτες και σίγουρα τώρα στεναχωριέμαι.

Γνωρίζω, επίσης, ότι μπορεί να απογοήτευσα τους οπαδούς, καθώς δεν έπαιζα πάντα σε υψηλό επίπεδο. Ζητώ συγγνώμη. Η συμπεριφορά τους ήταν άψογη απέναντί μου.

Ωστόσο, η νέα εμπειρία μου θα με βοηθήσει να επιστρέψω πιο δυνατός. Οι επόμενοι μήνες θα είναι σημαντικοί για να μπορέσω να επιστρέψω τον Ιούνιο. Θα θυμάμαι πάντα την χρονιά της ανόδου, αυτή ήταν η καλύτερη σεζόν μου. Ήταν αξέχαστη", ήταν όσα υποστήριξε ο Αργεντινός φορ στο "Radio Marca" πριν επιβιβαστεί στην πτήση που θα τον φέρει στην χώρα μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Επίσημο του Αραούχο!
Φέρνει και την... μπέμπα του στην Αθήνα ο Αραούχο
ANALYSIS: Αυτός είναι ο Σέρχιο Αραούχο

News 24/7

24MEDIA NETWORK