Από τις γκραν κάσες στους Μπατράνηδες!

Η ΑΕΚ σχολιάζοντας την καταγγελία του Ολυμπιακού έκανε λόγο για "ρουφιάνους" και "Μπατράνηδες" ενώ δεσμεύτηκε πώς αν και θα μπορούσε, δεν θα κυνηγήσει τους "ερυθρόλευκους" στην UEFA ζητώντας την αποβολή τους. Τι ήταν ο Μπατράνης

Από τις γκραν κάσες στους Μπατράνηδες!

Ο Ολυμπιακός κατήγγειλε την ΑΕΚ για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, μεταξύ των οπαδών της και των ΜΑΤ, ζητώντας την τιμωρία της "κιτρινόμαυρης" ομάδας με αφαίρεση βαθμών.

Η απάντηση της Ένωσης ήρθε λίγο αργότερα, με την μορφή του σχολίου, αναφέροντας πως ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα και γι' αυτό ζητάει την αφαίρεση βαθμών. Κάνοντας λόγο για ρουφιάνους και...Μπατράνηδες αλλά και οτι δεν θα...καταγγείλουν τους "ερυθρόλευκους" στην UEFA ζητώντας - πετυχαίνοντας την αποβολή του, αν και θα μπορούσαν...

Αναλυτικά το σχόλιο της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ που διέρρευσε από την Διεύθυνση Επικοινωνίας της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ:

"Τώρα που βλέπουν ότι δεν μπορούν αγωνιστικά να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα, έχουν επιδοθεί στις καταγγελίες για αφαιρέσεις βαθμών. Καταγγελίες παντελώς αστήρικτες νομικά, που προδίδουν τον πανικό τους. Παρ’ όλα αυτά εμείς ούτε ρουφιάνοι θα γίνουμε, ούτε κουκουλοφόροι Μπατράνηδες!

Εχουμε κάθε έννομο συμφέρον, μετά την πρόσφατη δικαστική εξέλιξη και τις παραπομπές σε δίκη, να προβούμε σε καταγγελία του Ολυμπιακού στην UEFA ζητώντας την αποβολή του από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όπως έχει συμβεί στο πρόσφατο παρελθόν με ελληνικές και ξένες ομάδες.

Δεν θα το κάνουμε! Η δική μας υπερηφάνεια και ο τρόπος με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε το ποδόσφαιρο μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου δεν συνάδει με ταπεινές μεθοδεύσεις και τακτικές..."!!

ΤΙ... ΗΤΑΝ ΟΙ "ΜΠΑΤΡΑΝΗΔΕΣ"

Για την... ιστορία και για όσους δεν γνωρίζουν τι εστί Μπατράνης (ή Βαρτάνης ή Πατράνης ή Μπαρτώνης): ένας από τους διαβόητους χαφιέδες, που έδρασε κυρίως στις συνοικίες του Πειραιά. Οι μαρτυρίες για αυτόν τον άνθρωπο είναι πολλές και μέσα από αυτές μπορεί κανείς να δει πως λειτουργούσε η συγκεκριμένη κατηγορία των χαφιέδων, που ήταν πρώην αντιστασιακοί ή μέλη του ΚΚΕ ή άτομα με επάγγελμα που άκουγαν πολλά (κουρείς, καφετζήδες, εφημερηδοπώλες κλπ).

Είτε κάτω από το καθεστώς εκβιασμών, είτε λόγω κομματικού - ιδεολογικού παραμερισμού, είτε μετά από βασανισμό, είτε από φτώχια, είτε από συνδυασμό όλων των πιο πάνω λόγων, περνούσαν στην κατηγορία των μασκοφόρων συνεργατών των κατοχικών στρατευμάτων.

Μιλάμε για την αθλιέστερη μορφή δοσιλογισμού, το τελευταίο στάδιο των ανθρώπων αυτών ήταν αφού κατέδιδαν, τους πρότειναν οι ίδιοι οι Γερμανοί να σκυλέψουν τους εκτελεσμένους, δηλαδή τα... θύματά τους. Μάλιστα οι Γερμανοί πολλές φορές μετά την χρησιμοποίησή τους, αηδιασμένοι και οι ίδιοι από την αθλιότητα που έδειχναν, τους κατέβαζαν την κουκούλα και τους εκτελούσαν πάνω στους νεκρούς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK