Από τα... δεσμά του Ολυμπιακού στην ΑΕΚ της καρδιάς του!

Το Contra.gr ανοίγει το φάκελο: Χρήστος Γιούσης και αποκαλύπτει σημαντικές λεπτομέρειες όσον αφορά τη μεταγραφή του νεαρού ποδοσφαιριστή στις ακαδημίες της ΑΕΚ σε μία περίοδο που η Ένωση ακόμη... ψαχνόταν σε όλους τους τομείς. Μάθετε για το... κιτρινόμαυρο πάθος δύο ανθρώπων να δουν τον Γιούση με το δικέφαλο στο στήθος.

Από τα... δεσμά του Ολυμπιακού στην ΑΕΚ της καρδιάς του!

Η "κιτρινόμαυρη" ιστορία του νεαρού Χρήστου Γιούση που έγινε γνωστός χάρη στα δύο γκολ που σκόραρε κόντρα στην Καλλιθέα δεν ξεκίνησε το 2013 που εντάχθηκε στις ακαδημίες της ΑΕΚ. Όλα άρχισαν έναν χρόνο νωρίτερα όταν δόθηκε "μάχη", όταν επί της ουσίας ξεσηκώθηκε ένα ολόκληρο νησί για να "σπάσει" ο ποδοσφαιριστής τον δεσμό του με τον... Ολυμπιακό, έστω κι αν τυπικά δεν άνηκε ποτέ στους "ερυθρόλευκους".

Το Contra.gr αποκαλύπτει την προσπάθεια δύο συγκεκριμένων ανθρώπων να φέρουν τον μικρό στην ΑΕΚ, μία περίοδο που η Ένωση ήταν διαλυμένη και η ΠΑΕ, όπως και οι ακαδημίες της βρίσκονταν σε περίοδο... περεστρόικα. Κι όμως λύση βρέθηκε και ο ποδοσφαιριστής ντύθηκε στα "κιτρινόμαυρα", όπως άλλωστε ήταν και η προσωπική του επιθυμία.

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Το 2012 ο Χρήστος Γιούσης βρισκόταν υπό τις οδηγίες παλαίμαχου ποδοσφαιριστή των "ερυθρόλευκων".

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, με τις ευλογίες του Ολυμπιακού ο 18χρονος πήγε να παίξει ποδόσφαιρο στην Άνδρο με την υπόσχεση να έχει όλες τις ανέσεις όπως σπίτι, σχολείο, ενώ παράλληλα θα αναπτυσσόταν η προοπτική να προωθηθεί στον Ολυμπιακό

Τίποτα απ' αυτά δεν έγινε και επίσης ανακαλύφθηκε πως ο νυν παίκτης της ΑΕΚ δεσμευόταν με δελτίο με τον νησιώτικο σύλλογο, γεγονός εξαιρετικά περίπλοκο ώστε να δυσκολέψει περισσότερο η διαδικασία να απαλλαγεί και να φύγει...

Από εκεί και έπειτα ξεκινά η προσπάθεια δύο συγκεκριμένων ανθρώπων για να έρθει το παιδί στην Ένωση. Του Δημήτρη Κουνταρδά, πρώην προπονητή του ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ και διευθυντή της ακαδημίας της ερασιτεχνικής ΑΕΚ και του θείου του παίκτη, Βασίλη Παππά. Ενός Ενωσίτη ζαχαροπλάστη που από τα Κάτω Πατήσια όπου εδρεύει το μαγαζί του έδωσε τη δική του "μάχη" για να έρθει ο Γιούσης στην ομάδα της καρδιάς του.

Ο Κουνταρδάς, έφερε τον 18χρονο από την Άνδρο στις ακαδημίες της ερασιτεχνικής ΑΕΚ μέχρι να βρει τρόπο να τον στείλει στην ΠΑΕ το 2013 πλέον. Ενώ ο μικρός προπονούταν ο Δημήτρης Κουνταρδάς χάρη των προσωπικών του γνωριμιών γύρισε το νησί ανάποδα για να πάρει το δελτίο του και τα κατάφερε! Λύνοντας έτσι τον... γόρδιο δεσμό με μία ομάδα που συνεργαζόταν άμεσα με τον Ολυμπιακό ως προς την ανάπτυξη και προώθηση ταλέντων.

Στη συνέχεια όλα πήραν το δρόμο τους με τον πρώην τεχνικό του ποδοσφαίρου σάλας να κάνει το... ψηστήρι στον Άκη Ζήκο και τον Γιούση τελικά να φορά τη φανέλα με τον δικέφαλο στο στήθος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK