Απόφαση κατά του γηπέδου της ΑΕΚ, τι λένε στην Ενωση

Ο δρόμος πριν την ανέγερση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ ήταν ξεκάθαρο πως δεν θα είναι στρωμένος με... ροδοπέταλα. Έγινε γνωστό μέσω της ΠΑΕ πως εγκρίθηκε δικαστική απόφαση κατά της "Αγιά Σοφιάς", ωστόσο από τη διοίκηση των "κιτρινόμαυρων" δεν ανησυχούν καθόλου.

Απόφαση κατά του γηπέδου της ΑΕΚ, τι λένε στην Ενωση

Οι μάχες για να γίνει το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια συνεχίζονται...

Τα έργα μπορεί να συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς, ωστόσο στις 20 Σεπτεμβρίου εγκρίθηκε δικαστική απόφαση από προσφυγή συγκεκριμένων μελών της Ερασιτεχνικής που έκρινε ανυπόστατη την Γ.Σ. που πραγματοποιήθηκε για να την έγκριση του παραχωρητηρίου.

Το νομικό επιτελείο της ΑΕΚ, όπως διαρρέεται μέσα από την ΠΑΕ δεν ανησυχεί καθόλου για τη συγκεκριμένη απόφαση!

Η σχετική απόφαση δεν παράγει έννομα αποτελέσματα για να σταματήσουν τα έργα, τουλάχιστον έως ότου να τελεσιδικήσει. Επίσης, δεν υπάρχει περίπτωση ακύρωσης της οικοδομικής άδειας!

Στην ΑΕΚ τονίζουν ότι έχουν όλο το χρόνο για να λύσουν το ζήτημα, καθώς η Γ.Σ. κρίθηκε ανυπόστατη και όχι άκυρη, γεγονός που σημαίνει ότι το θέμα λύνεται σύμφωνα πάντα με όσα αποκαλύπτουν κύκλοι της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ.

Η Ένωση υπερασπίζεται τη θέση της και λέει πως θα κάνει ό,τι χρειάζεται για να "θεραπεύσει" το θέμα και η απόφαση να "πέσει" στο Εφετείο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK