Αποχώρησαν πέντε παίκτες από την ΑΕΚ

Τα συμβόλαια πέντε ποδοσφαιριστών έληξαν στην ΑΕΚ, με την ομάδα να μην τα ανανεώνει. Διαβάστε ποιοι αποχώρησαν.

Αποχώρησαν πέντε παίκτες από την ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι Μπρέσεβιτς, Τζεμπούρ, Κρισάντους, Καραγκιολίδης και Σουκουλίνι αποτελούν παρελθόν από την ΑΕΚ. Τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών έληξαν στις 30 Ιουνίου και πάρθηκε η απόφαση να μην ανανεωθούν.

Οι ανακοινώσεις:

"Ολοκληρώθηκε στις 30 Ιουνίου 2016 η συνεργασία της ΠΑΕ ΑΕΚ με τους ποδοσφαιριστές Ράφικ Τζεμπούρ, Μακόλεϊ Κρισάντους, Φώτη Καραγκιολίδη καθώς έληξε η διάρκεια των συμβολαίων τους. Επίσης, ολοκληρώθηκε και η περίοδος δανεισμού του Μπρούνο Ζουκουλίνι από τη Μάντσεστερ Σίτι.
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί τους εν λόγω ποδοσφαιριστές για την προσφορά τους και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

Ο Ιβάν Μπρέσεβιτς αποχωρεί από την ΑΕΚ μετά από τρία χρόνια και η διοίκηση του συλλόγου τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Ο Κροάτης επιθετικός ήταν από τους βασικότερους συντελεστές στην προσπάθειά μας για επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία τη διετία 2013-15, σημειώνοντας συνολικά 25 γκολ σε 33 επίσημους αγώνες.

Δυστυχώς, ο σοβαρός τραυματισμός του δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί στη Super League, αλλά δεν έπαψε ποτέ να αποτελεί ένα από τα πιο αγαπητά μέλη της ομάδας και να προσπαθεί για την αγωνιστική του επάνοδο. Φεύγει από την ΑΕΚ αφήνοντας μόνο φίλους και παίρνει μαζί του την εκτίμηση όλων μας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK