Αθώωσε Μελισσανίδη η Επιτροπή Δεοντολογίας

Απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες για την υπόθεση Κύρκου ο Δημήτρης Μελισσανίδης, όπως αποφάσισε η Επιτροπή Δεοντολογίας.

Η Επιτροπή Δεοντολογίας μετά την απόφασή της να ασκήσει δίωξη στον Δημήτρη Μελισσανίδη για την υπόθεση Κύρκου, την εξέτασε στο δικαστικό της τμήμα και με την απόφαση 05/2017 ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες γιατί δεν αποδείχθηκε ότι όντως υπήρξε ο σχετικός διάλογος με τον παρατηρητή διαιτησίας του περσινού ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, Δημήτρη Κύρκο.

Το σκεπτικό αναφέρει ανάμεσα στα άλλα και το εξής: «Από την υπεύθυνη δήλωση του κ. Κύρκου στις 11/1/2017 προέκυψε ότι η συνομιλία μεταξύ αυτού και του πειθαρχικώς διωκόμενου ήταν έντονη και αφορούσε αποφάσεις του διαιτητή του αγώνα πλην όμως σε καμία περιπτωση ο τελευταίος (Μελισσανίδης) δεν απείλησε, ούτε εξύβρισε τον ως άνω αξιωματούχο του αγώνα».

Δικηγόρος του Μελισσανίδη στην υπόθεση ήταν η κ. Ελευθερία Ρίζου

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.