Αυτά θα είναι τα ψώνια της ΑΕΚ

Με τη σεζόν να έχει ολοκληρωθεί και τυπικά εδώ και λίγες ώρες για την ΑΕΚ, η κουβέντα είναι φυσικό κι επόμενο να πηγαίνει στην επόμενη μέρα και τον προγραμματισμό για τη νέα χρονιά. Ποιες είναι οι θέσεις που θέλει ενίσχυση ο Μανόλο Χιμένεθ και πως οραματίζεται ο Ισπανός την ομάδα του;

Αυτά θα είναι τα ψώνια της ΑΕΚ

Με την προοπτική του Champions League που προέκυψε από το βράδυ της Τετάρτης για την ΑΕΚ, λογικό είναι να αυξάνονται και οι απαιτήσεις από το ρόστερ της νέας σεζόν. Ο Μανόλο Χιμένεθ που καλείται μαζί με τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς να "χτίσει" τη νέα ΑΕΚ έχει ήδη το προσχέδιο του καλοκαιρινού προγραμματισμού. Όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές, αλλά και από τα λεγόμενα του Ισπανού προπονητή, τρεις είναι οι θέσεις για τις οποίες η Ένωση θέτει ως προτεραιότητα την απόκτηση παίκτη.

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΤΑΙ

Συγκεκριμένα οι "κιτρινόμαυροι" θα κινηθούν για την απόκτηση φορ, εξτρέμ αλλά και αριστεροπόδαρου στόπερ.Για το ποιοι θα είναι αυτοί οι παίκτες, δεν υπάρχει τίποτα ξεκάθαρο για την ώρα, όμως μέσα στις αμέσως επόμενες ημέρες θα αρχίσουν να προκύπτουν τα πρώτα ονόματα.

Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ για κάθε παίκτη που θα χάσει, αναμένεται να προχωρήσει σε αναπλήρωσή του με ισάξιο ή καλύτερο. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση Ντίντακ, για τον οποίο ο Χιμένεθ έχει εισηγηθεί ανανέωση, αλλά αν κάτι στραβώσει, τότε θα πρέπει να αποκτηθεί αντικαταστάτης ίδιου βεληνεκούς. Το ίδιο θα ισχύσει και στην περίπτωση που πωληθεί κάποιος ποδοσφαιριστής, όπως ενδέχεται να συμβεί με τον Γιόχανσον, κρίνοντας από τα κροατικά δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών.

Βέβαια ενδέχεται να υπάρξει περαιτέρω ενίσχυση, αν προκύψει κάποια αξιόλογη περίπτωση σε άλλη θέση που θα είναι και σε καλή τιμή.

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΗΣ

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις θέσεις που υπάρχει πληρότητα και πολύ δύσκολα θα διαφοροποιηθούν τα δεδομένα, είναι αυτές του τερματοφύλακα, δεδομένης και της προσθήκης του Τσιντώτα, αυτή του δεξιού μπακ, αυτή του αμυντικού μέσου κι αυτή του επιτελικού μέσου.

Και μια επισήμανση ακόμη για την ιδιαίτερη περίσταση με την επίθεση. Ο Αραούχο, αν είναι να επιστρέψει, αυτό δεν θα συμβεί νωρίτερα από τον Αύγουστο. Έτσι η ΑΕΚ θα κληθεί σύντομα να αποφασίσει αν θα περιμένει μέχρι τότε (με τις πιθανότητες επιστροφής να είναι σημαντικά λιγότερες συγκριτικά με αυτές της οριστικής αποχώρησης) ή αν θα προχωρήσει από νωρίς σε αναπλήρωση της θέσης που μένει... ορφανή, με την επιστροφή του Αργεντινού στη Λας Πάλμας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK