"Γήπεδο στην Εθνική, στη Ριζούπολη ή στο ΟΑΚΑ"

Ο Άρης Βασιλόπουλος συνεχίζει την επιχειρηματολογία κατά του γηπέδου η οποία έχει απορριφθεί από το ΣτΕ και η ΑΕΚ αφήνει στην άκρη τη σιγή ιχθύος και βγαίνει μπροστά στην καθημερινότητα της Νέας Φιλαδέλφειας με μια σειρά από εκδηλώσεις στο πλαίσιο της ενημέρωσης του κοινού.

"Γήπεδο στην Εθνική, στη Ριζούπολη ή στο ΟΑΚΑ"
INTIME SPORTS

Σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ της «Εφημερίδας των Συντακτών» ο Βασιλόπουλος αιτήθηκε στο Επιμελητήριο Περιβάλλοντος γνωμοδότηση για τις επιπτώσεις του γηπέδου και έφτασε στο… άλλο άκρο να προτείνει στην ΑΕΚ άλλες λύσεις για το γήπεδο του, όντας ανακόλουθος στις αρχικές του δηλώσεις στις οποίες είχε τονίσει ότι το γήπεδο πρέπει να γίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μεταξύ άλλων ο Βασιλόπουλος προτείνει στην ΑΕΚ να πάει στη Ρενό (περιοχή πάνω στην Εθνική Οδό στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας), στη Ριζούπολη ή ακόμα και να μείνει στο ΟΑΚΑ!

Βεβαίως για την ουσία του θέματος πρέπει να τονιστεί ότι η… περιβαλλοντική επιχειρηματολογία με την οποία ο Βασιλόπουλος προσπαθεί να δημιουργήσει εμπόδια στην κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ έχει απορριφθεί ήδη από το Συμβούλιο της Επικρατείας. Αυτή τη στιγμή ο δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας μέσω δημοσιευμάτων του τοπικού Τύπου προσπαθεί να δημιουργήσει κλίμα, ωστόσο αυτό αφορά το επικοινωνιακό κομμάτι αφού δύσκολα -δεδομένης και της πανηγυρικής απόρριψης από το Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο της χώρας- θα έχει κάποια τύχη ως προς το αποτέλεσμα.

Από την άλλη μεριά, η ΑΕΚ η οποία τηρούσε σιγή ιχθύος το περασμένο διάστημα περιμένοντας ότι θα γίνει σεβαστή η απόφαση του ΣτΕ (κάτι που δεν έγινε τελικά παρά τις δεσμεύσεις για το αντίθετο), είναι αποφασισμένη να βγει μπροστά και να κάνει πιο αισθητή την παρουσία της στην καθημερινότητα της Νέας Φιλαδέλφειας.

Διαβάστε ακόμη:

Bγαίνει μπροστά η ΑΕΚ στη Φιλαδέλφεια!

News 24/7

24MEDIA NETWORK