Δεν είναι δυνατόν: Ο Λέσκοτ τραυματίστηκε στο ρεπό

Ήταν στραβό το κλήμα στην ΑΕΚ με όλα όσα συνέβησαν τις προηγούμενες μέρες και την φορτισμένη ατμόσφαιρα στα Σπάτα, το έφαγε και ο… Λέσκοτ αφού επέστρεψε με πρησμένο γόνατο από την Αγγλία, όπου βρέθηκε στο διήμερο ρεπό! Το περίεργο; Τραυματίστηκε κάνοντας...πετάλι!

Δεν είναι δυνατόν: Ο Λέσκοτ τραυματίστηκε στο ρεπό

Δεν έφταναν όλα τα άλλα στην ΑΕΚ, κινδυνεύει σοβαρά - και μάλιστα από το πουθενά (κυριολεκτικά) - να βρεθεί στα...πιτς βασικότατος ποδοσφαιριστής της. Είναι αυτό που λέει η παροιμία : στραβό το κλήμα, το έφαγε και ο… γάιδαρος! Στην προκειμένη περίπτωση οι ποδοσφαιριστές της «Ένωσης» και οι παρευρισκόμενοι στα Σπάτα, είδαν τον Τζολέον Λέσκοτ να παρουσιάζεται στο προπονητικό κέντρο της ομάδας κουτσαίνοντας!

O Άγγλος εννοείται ότι δεν προπονήθηκε καθόλου ενώ το ακριβές μέγεθος της ζημιάς θα εκτιμηθεί μετά τα αποτελέσματα της μαγνητικής. Αρχικά ήταν να υποβληθεί σε αυτή άμεσα, λόγω της μεγάλης ανησυχίας που υπάρχει για την σοβαρότητα της κατάστασής του, ωστόσο αποφασίστηκε τελικά, επειδή ώρα είχε περάσει και ο άσος ήταν ήδη πολύ ταλαιπωρημένος, να γίνει την Πέμπτη το πρωί.

Η αγωνία πάντως των ανθρώπων της ΑΕΚ είναι μεγάλη και εκφραζόντουσαν φόβοι για σοβαρή ζημιά αφού στο σημείο των ενοχλήσεων υπάρχουν κίνδυνοι για τον χόνδρο και για τον μηνίσκο. Στην Ένωση βέβαια εύχονται να μη συμβαίνει τίποτα από όλα αυτά, γιατί διαφορετικά ένας ακόμα βασικός ποδοσφαιριστής της ομάδας χάνεται λόγω τραυματισμού

Το… ποδήλατο φταίει

Το οξύμωρο της όλης ιστορίας, είναι ότι ο Λέσκοτ εμφανίστηκε στα Σπάτα με πρησμένο γόνατο! Είχε πάντως προλάβει να ενημερώσει τον γιατρό Άλκη Καλιακμάνη καθώς και να περάσει από το Ιατρικό Κέντρο, προκειμένου να τον δει ο Λάκης Νικολάου. Και όμως, ο Λέσκοτ δεν τραυματίστηκε στην προπόνηση (αφού υπήρχε ρεπό από τον Κετσπάγια). Όπως δεν τραυματίστηκε και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό! Τι έγινε;

Ο Άγγλος εκμεταλλευόμενος το διήμερο ρεπό αλλά και ο τι η προπόνηση της Τετάρτης ήταν απογευματινή, "πετάχτηκε" μέχρι την πατρίδα του και εκεί έπαθε την ζημιά. Συγκεκριμένα, ένιωσε πως κάτι συνέβη στο γόνατο του ενώ έκανε ποδήλατο γυμναστικής στο σπίτι του! Σταμάτησε αμέσως αλλά το πρωί της Τετάρτης(5/10) γύρισε στην Ελλάδα με πρησμένο γόνατο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τι είπαν Κετσπάγια και Μπάγεβιτς

News 24/7

24MEDIA NETWORK