Δεν "πάτησε" στον τραυματισμό του Μάνταλου και τον "χρύσωσε"

Ο Πέτρος Μάνταλος ανανέωσε με την ΑΕΚ μέχρι το 2022, με τους "κιτρινόμαυρους" να μην... πατούν πάνω στον τραυματισμό του, αφού του προσέφεραν ένα συμβόλαιο με... κάτι παραπάνω απ' αυτά που ζητούσε! Πώς ο αρχηγός των "κιτρινόμαυρων" θα βάλει 2.000.000 ευρώ στην τράπεζα.

Δεν "πάτησε" στον τραυματισμό του Μάνταλου και τον "χρύσωσε"

Η σχέση αγάπης και σεβασμού μεταξύ της ΑΕΚ και του Πέτρου Μάνταλου "σφραγίστηκε" με το τρίτο πιο ακριβό συμβόλαιο στους "κιτρινόμαυρους".

Η Ένωση δεν "εκμεταλλεύτηκε", προς όφελός της, τον τραυματισμό του αρχηγού της για να κάνει "παζάρια" στην ανανέωση, της οποίας οι συζητήσεις είχαν αρχίσει πριν από το "καταραμένο" ματς στη Νέα Σμύρνη. Αντιθέτως συμφώνησε με τον διεθνή μεσοεπιθετικό με τους δικούς του όρους, προσφέροντάς του μάλιστα και κάποια χρήματα παραπάνω!

Από την πλευρά του Μάνταλου, προέκυπτε ότι οι απαιτήσεις έφταναν τις 550.000 ευρώ ετησίως. Με το νέο συμβόλαιό του, ο αρχηγός θα αμείβεται από το 2019 μέχρι το 2022 με 450.000 κλιμακωτά, τα θα φτάσουν και μπορεί να ξεπεράσουν τις 600.000 ευρώ χάρη στα μπόνους!

Από τώρα δηλαδή και μέχρι τη λήξη της συνεργασίας του με την Ένωση, ο διεθνής μέσος μπορεί να αυξήσει το τραπεζικό του λογαριασμό κατά 2.000.000 ευρώ...

Με τα νέα δεδομένα που επικρατούν στην Ένωση, κι αν εξαιρέσει κανείς τους δανεικούς Λιβάγια και Αραούχο, ο Μάνταλος είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στο ρόστερ και σίγουρα ο πιο καλά αμειβόμενος Έλληνας.

Επισημαίνουμε ότι τη σεζόν που διανύουμε ο αγαπημένος Πετράν των "κιτρινόμαυρων" θα λάβει 300.000 βάσει της συμφωνίας προ ανανέωσης και από το καλοκαίρι του 2019 θ' αρχίσει να λειτουργεί το νέο deal.

Μέχρι τα 31 του λοιπόν (λήξη συμβολαίου 2022) ο Μάνταλος θα υπηρετεί την ΑΕΚ και θα 'χει την ευκαιρία, μόλις επιστρέψει από τον τραυματισμό του, ν' αρχίσει από εκεί που σταμάτησε με εντυπωσιακές εμφανίσεις που τον έβαλαν στα ραντάρ ευρωπαϊκών ομάδων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK