Τέσσερις... καραμπινάτες απουσίες η ΑΕΚ με Παναιτωλικό!

Η ΑΕΚ ρίχνεται στη μάχη της Super League την Κυριακή (20/8) στις 19:30 στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ και μετά την καλή εμφάνιση στο Βέλγιο, ο Χιμένεθ καλείται να βρει... ιδέες και λύσεις για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα.

Θέλοντας να δώσει συνέχεια στη καλή εμφάνιση κόντρα στην Μπριζ ο Χιμένεθ καλείται να κάνει τις καλύτερες δυνατές επιλογές στο ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Super League την Κυριακή (20/8) απέναντι στον Παναιτωλικό.

Η λέξη... τιμωρία είναι συνυφασμένη με την Ένωση, αφού και το ΟΑΚΑ θα είναι άδειο, αλλά και τέσσερις ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής δεν θα είναι διαθέσιμοι να χρησιμοποιηθούν εξαιτίας των τιμωριών που "κουβαλούν" από την περσινή σεζόν.

Οι Βράνιες, Γαλανόπουλος, Σιμόες και Λάζαρος δεν έχουν δικαίωμα στο παιχνίδι της πρεμιέρας, ενώ εκ των τεσσάρων μόνο ο "Γαλανό" θα επιστρέψει στη 2η αγωνιστική μια και οι υπόλοιποι θα παραμείνουν τιμωρημένοι!

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...