Δημητριάδης σε βοηθό: "Μας έκλεψες την ισοπαλία"

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ έκαναν έντονα παράπονα στη διαιτητική τριπλέτα για τη φάση του γκολ του ΠΑΟΚ στο φινάλε, με τον Βασίλη Δημητριάδη να κάνει λόγο για κλοπή αποτελέσματος.

Δημητριάδης σε βοηθό: "Μας έκλεψες την ισοπαλία"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το φινάλε του αγώνα στην Τούμπα βρήκε τους παίκτες και τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να πανηγυρίζουν ξέφρενα μία σπουδαία νίκη όμως στο αντίπαλο στρατόπεδο, αυτό της ΑΕΚ, τα συναισθήματα που κυριαρχούσαν ήταν στενοχώρια, αγανάκτηση και οργή.

Στενοχώρια για το γεγονός πως η Ένωση έπεσε στο καναβάτσο στις καθυστερήσεις και ενώ όλα έδειχναν πως θα έφευγε με τον βαθμό από μία πολύ δύσκολη έδρα και αγανάκτηση και οργή λόγω του ότι το κόρνερ από το οποίο ξεκίνησε η φάση του γκολ του ΠΑΟΚ δεν έπρεπε να έχει καταλογιστεί.

Μάλιστα μετά το τέλος του αγώνα οι Δημητριάδης, Μπάγεβιτς και Μαϊστόροβιτς μίλησαν με τον βοηθό Ευθυμιάδη που ήλεγχε την περιοχή της ΑΕΚ στο δεύτερο μέρος, με τον γενικό αρχηγό των "κιτρινόμαυρων" να του λέει: "Μας έκλεψες την ισοπαλία".

Ο βοηθός απάντησε πως δεν ήταν σίγουρος και πως η αμφιβολία που είχε τον οδήγησε να πάρει την απόφαση υπέρ της επιτιθέμενης ομάδας, με τον Δημητριάδη να του δείχνει στη συνέχεια τη φωτογραφία που δείχνει πως η μπάλα είχε βγει άουτ πριν τη γυρίσει ο Λέο Μάτος.

ΚΛΑΜΑ ΑΠΟ ΝΤΙΝΤΑΚ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ

Εν τω μεταξύ, ο παίκτης της ΑΕΚ πού ήταν στη χειρότερη ψυχολογική κατάσταση στο φινάλε του ντέρμπι δεν ήταν άλλος από τον Ντίντακ, με τον Ισπανό αριστερό μπακ να μην μπορεί να πιστέψει πως ο διαιτητής έδειξε κόρνερ και όχι άουτ στη φάση από την οποία ξεκίνησε το γκολ του ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, ο Ντίντακ ήταν απαρηγόρητος και μπήκε στα αποδυτήρια κλαίγοντας, αδυνατώντας να αποδεχτεί τη διαιτητική απόφαση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK