Δίνει βοήθειες και στη μέτρια μέρα του ο Μπουονανότε

O Nτιέγκο Μπουονανότε με 3 γκολ σε 6 τελικές προσπάθειες στο πρωτάθλημα στη Βέροια δεν έπιασε ψηλά στάνταρ απόδοσης, αντέδρασε λάθος στη φάση του γκολ που δέχτηκε η ΑΕΚ ωστόσο πήρε το αίμα του πίσω και σε γενικές γραμμές βοήθησε την "Ένωση".

Δίνει βοήθειες και στη μέτρια μέρα του ο Μπουονανότε
INTIME SPORTS

Παρότι η απόδοση του Ντιέγκο Μπουονανότε στον αγώνα της Βέροιας δεν κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα, ο Αργεντινός βοήθησε και αυτός την ομάδα του προκειμένου να φτάσει στο πρώτο διπλό της σεζόν σκοράροντας για τρίτη φορά στο πρωτάθλημα. Το γκολ του "νάνου" αποτέλεσε μία εξιλέωση και για τον ίδιο ο οποίος έδειξε λανθασμένη νοοτροπία στη φάση του γκολ που δέχτηκε η ομάδα του. Ο Αρετόπουλος κακώς δεν έδωσε φάουλ στο μαρκάρισμα στο οποίο ο Αργεντίνος έχασε τη μπάλα πριν αυτή καταλήξει στον Ναζλίδη, αλλά η προσέγγιση του Μπουονανότε που βγήκε εκτός φάσης για να διαμαρτυρηθεί δεν ήταν χωρίς αμφιβολία η καλύτερη δυνατή.

Ήταν εμφανές ότι ο Αργεντινός επηρεάστηκε από αυτή τη φάση και αυτός ήταν ο λόγος που ξέσπασε μετά το γκολ της ισοφάρισης. Η αλήθεια πάντως είναι ότι στα πρώτα λεπτά μετά το λάθος του ο Μπουονανότε εκνευρίστηκε… δημιουργικά αφού παρά την πτώση της ομάδας εκείνο το σημείο του ματς, ο ίδιος προσπάθησε να δώσει βοήθειες και να περάσει κάποιες κάθετες.

Όπως και να έχει το σημαντικό είναι ότι ο Μπουονανότε ακόμα και όταν δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση που μπορεί να βρεθεί, είναι ένα καθοριστικό εργαλείο για την AEK στην οποία δίνει βοήθειες -και- λόγω της υψηλής ευστοχίας του στις τελικές.

News 24/7

24MEDIA NETWORK