Εκτόξευση και πρωτιά στην Ελλάδα για την ΑΕΚ!

Τη... γενέθλια ημέρα του Μανόλο Χιμένεθ για τη συμπλήρωση ενός έτους στον πάγκο της ΑΕΚ ήρθε μία ακόμη επιβράβευση από την IFFHS (Διεθνής Ομοσπονδία Ιστορίας και Στατιστικής Ποδοσφαίρου). Η Ένωση αναδείχθηκε κορυφαία ομάδα της Ελλάδας για το 2017.

Εκτόξευση και πρωτιά στην Ελλάδα για την ΑΕΚ!

Ο Μανόλο Χιμένεθ ανέλαβε την ΑΕΚ την αυγή του 2017, καταφέρνοντας να φτάσει στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και να προκριθεί μέσω των πλέι οφ στα προκριματικά του Champions League.

Η μετάλλαξη της Ένωσης στα χέρια του Ισπανού προπονητή είχε και διεθνές αντίκτυπο, την ημέρα μάλιστα που ο Χιμένεθ συμπλήρωσε έναν χρόνο στον "κιτρινόμαυρο" πάγκο.

Σύμφωνα με τη Διεθνή Ομοσπονδία Ιστορίας και Στατιστικής του Ποδοσφαίρου (IFFHS) η ΑΕΚ είναι η κορυφαία ελληνική ομάδα για το 2017! Ο "δικέφαλος", μάλιστα, εκτοξεύθηκε από την 164η θέση του '16 στην 47η μέσα σ' έναν χρόνο.

Οι "κιτρινόμαυροι" άφησαν πίσω τους τον πρωταθλητή Ολυμπιακό που τερμάτισε στην 49η θέση, όπως και πέρυσι. Όσον αφορά τον Κυπελλούχο ΠΑΟΚ, οι "ασπρόμαυροι" ανέβηκαν πέντε θέσεις στη σχετική λίστα, τερματίζοντας στην 60η.

Ο Παναθηναϊκός ήταν 142ος και ο Ατρόμητος 221ος.

Εκτόξευση και πρωτιά στην Ελλάδα για την ΑΕΚ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK