Επανήλθε η Αούστρια για Λαΐφη, δυσκολεύει η κατάσταση για την ΑΕΚ

Σύμφωνα με όσα βγαίνουν από τους Κύπριους η Αούστρια Βιέννης επανήλθε με βελτιωμένη πρόταση για την απόκτηση του Κωνσταντίνου Λαΐφη που ενδιαφέρει την ΑΕΚ και αποτελεί επιλογή του Τιμούρ Κετσπάγια.

Επανήλθε η Αούστρια για Λαΐφη, δυσκολεύει η κατάσταση για την ΑΕΚ

O βαθμός δυσκολίας της απόκτησης του Κωνσταντίνου Λαΐφη από την ΑΕΚ ανεβαίνει, αφού μετά την πρώτη -ανεπίσημη- προσφορά της "Ένωσης" που δεν κάλυψε τα θέλω της κυπριακής ομάδας, η Αούστρια Βιέννης επανήλθε καταθέτοντας νέα πρόταση για την απόκτηση του διεθνούς μέσου.

Συγκεκριμένα -τουλάχιστον σύμφωνα με όσα διαρρέουν από την πλευρά της κυπριακής ομάδας- οι Αυστριακοί προσφέρουν στην Ανόρθωση ένα ποσό της τάξης των 400.000 ευρώ, δίνοντας κάποια ακόμα μπόνους σε περίπτωση πρόκρισης σε ευρωπαϊκό όμιλο μεταξύ 50-100.000 ευρώ αλλά και ένα ποσοστό μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με τους Κύπριους, στην παρούσα φάση εξετάζουν την πρόταση της Αούστρια ενώ -πάντα όπως βγαίνει προς τα έξω από την Ανόρθωση- υπάρχει ενδιαφέρον για τον παίκτη και από την Σταντάρ Λιέγης.

Από την πλευρά της η ΑΕΚ ζυγίζει την κατάσταση για να ξεκαθαρίσει το αν θα προχωρήσει σε κάποια βελτιωμένη (αυτή τη φορά επίσημη) πρόταση για την απόκτηση του Λαΐφη που αποτελεί επιλογή του Τιμούρ Κετσπάγια, ή αν θα προτιμηθεί να πάει σε μια πιο… αναίμακτη -οικονομικά- λύση για τον τρίτο χαφ του ρόστερ τον οποίο αναζητά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η γραμμή μετρό που αφορά την ΑΕΚ και τη Νέα Φιλαδέλφεια

News 24/7

24MEDIA NETWORK