Επέστρεψε στις προπονήσεις η ΑΕΚ

Με τους Τζεμπούρ-Μπακάκη να ακολουθούν τις θεραπείες τους και τους Φαγιέ-Πεταυράκη να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ΑΕΚ την Πέμπτη.

Επέστρεψαν σήμερα (Πέμπτη) στις προπονήσεις οι παίκτες της ΑΕΚ, μετά το χθεσινό ρεπό, και πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η πρωινή προπόνηση στα Σπάτα.

Οι τραυματίες Ράφικ Τζεμπούρ και Μιχάλης Μπακάκης ακολούθησαν το πρόγραμμα αποθεραπείας τους, ενώ ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Αμπλαγιέ Φαγιέ και Σταύρος Πεταυράκης.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά. Στις δέκα το πρωί της Παρασκευής έχει οριστεί η αυριανή προπόνηση της «Ένωσης», ενώ στις 11.30 το πρωί της Δευτέρας στα Σπάτα προγραμματίστηκε η βράβευση του Ντιέγκο Μπουονανότε ως MVP και για το καλύτερο γκολ της τρίτης αγωνιστικής

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.