EΠΙΣΗΜΟ: Υπέγραψε ο Σκουρλέτης, στην τελική ευθεία για το γήπεδο της ΑΕΚ!

Ενημερώθηκαν και επίσημα στην ΑΕΚ για την υπογραφή του Σκουρλέτη με την οποία έκλεισε η ΜΠΕ και πλέον η ανέγερση του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια μπαίνει στην τελική ευθεία.

EΠΙΣΗΜΟ: Υπέγραψε ο Σκουρλέτης, στην τελική ευθεία για το γήπεδο της ΑΕΚ!
Γήπεδο ΑΕΚ INTIME SPORTS

Είναι πλέον επίσημο. Ο Πάνος Σκουρλέτης έβαλε την υπογραφή του για την ΜΠΕ του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και η -πολύ- παρατεταμένη περίοδος της δημόσιας διαβούλευσης που κράτησε για δέκα μήνες (χρόνος ρεκόρ, δεδομένου του γεγονότος ότι τα κανονικά περιθώρια είναι μόλις 45 εργάσιμες μέρες), λαμβάνει τέλος.

Πλέον η ΑΕΚ θα πάρει τον φάκελο και θα τον καταθέσει στην ΔΟΚ προκειμένου να εκδοθεί το συντομότερο δυνατό η οικοδομική άδεια και να ξεκινήσουν άμεσα τα έργα στον ιστορικό χώρο της Νέας Φιλαδέλφειας. Βάσει του παρόντος χρονοδιαγράμματος, τα έργα για την ανέγερση του γηπέδου της «Ένωσης» αναμένεται να ξεκινήσουν το αργότερο σε δύο μήνες.

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική εξέλιξη για ολόκληρο τον οργανισμό της ΑΕΚ, αφού μια μακρόχρονη ιστορία που ταλαιπώρησε τον σύλλογο βρίσκεται πια στην τελική της ευθεία, ενώ στον ορίζοντα υπάρχει το μεγαλύτερο έργο στην Ιστορία της «Ένωσης».

News 24/7

24MEDIA NETWORK