ΕΡΤ: "Το ήξερε η ΑΕΚ..."

Η ενόχληση της ΑΕΚ προς της ΕΡΤ για τη φιλοξενία των Κωνσταντινίδη - Κυριάκου στην "Αθλητική Κυριακή" βρήκε άμεση απάντηση μέσω του επικεφαλής του αθλητικού τμήματος, που ανέφερε πως και γνώριζαν και μπορούσαν να παρέμβουν αν ήθελαν.

Το βράδυ της Κυριακής και συγκεκριμένα μετά το Πλατανιάς  - ΑΕΚ, οι "κιτρινόμαυροι" με διαρροή εξέφρασαν την έντονη δυσαρέσκειά τους προς την ΕΡΤ και την "Αθλητική Κυριακή" λόγω της φιλοξενίας των Παντελή Κωνσταντινίδη και Κυριάκου Κυριάκου στον "αέρα" της ιστορικής εκπομπής.

Σύμφωνα με την Ένωση, αυτό ήταν μία κίνηση unfair την ώρα που μία υπόθεση μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ κρίνεται σε εν εξελίξει δικαστική υπόθεση. Συγκεκριμένα η ΑΕΚ ανέφερε: "Υπάρχει μια δικαστική διαδικασία σε εξέλιξη και περιμέναμε από τη δημόσια τηλεόραση να τηρήσει ουδέτερη στάση και όχι να προχωρήσει σε live εξέταση μαρτύρων..."

Από πλευράς ΕΡΤ απάντησε το πρωί της Δευτέρας ο επικεφαλής του αθλητικού τμήματος και παρουσιαστής της εκπομπής, Γιώργος Λυκουρόπουλος.

"Επικοινώνησα με τον κ. Δημάτο, τον ενημέρωσα ότι θα φιλοξενηθούν στην εκπομπή οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ και του ζήτησα να παρακολουθεί την εκπομπή κάποιος από την ΑΕΚ για να παρέμβει ζωντανά, αν το θελήσει.

Μου απάντησε ότι θα είναι στο δρόμο μετά το παιχνίδι με τον Πλατανιά και μου είπε ότι θα ενημερώσει τον κ. Λυσσάνδρου, για να παρακολουθεί την εκπομπή και να παρέμβει."

ΙΔΟΥ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

 

Columns

Ο Γιάννης δεν μίλησε μόνο για τον Θανάση

Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξηγεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Γιάννη κυρίως για λογαριασμό των ανώνυμων θυμάτων του ρατσισμού.