Φεύγει ο Μπουονανότε

Από την πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ το Σάββατο μεταξύ των απόντων θα συγκαταλέγεται και το όνομα του Ντιέγκο Μπουονανότε ο οποίος δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν και η "Ένωση" βρίσκεται σε επαφές με ομάδα του εξωτερικού για την παραχώρησή του.

Φεύγει ο Μπουονανότε
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΑΕΚ επιστρέφει στην αγωνιστική δράστη το απόγευμα του Σαββάτου με την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Στην -κεκλεισμένων των θυρών- πρώτη προπόνηση. Από αυτή αναμένεται να λείψουν οι διεθνείς Χρήστος Αραβίδης και Πέτρος Μάνταλος οι οποίοι εξασφάλισαν επιπλέον άδεια λόγω της συμμετοχής τους με την Εθνική στα φιλικά της Αυστραλίας και θα… ανταμώσουν με την υπόλοιπη ομάδα στο αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος" κατά την αναχώρηση της αποστολής για την Πολωνία στις 28 του μήνα.

ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΠΟΥΟΝΑΝΟΤΕ

Η είδηση που προκύπτει είναι ότι θα απουσιάσει από την "πρώτη" στα Σπάτα και ο Ντιέγκο Μπουονανότε ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα… χαιρετίσει καθώς η ΑΕΚ βρίσκεται σε συζητήσεις για την παραχώρησή του σε ομάδα του εξωτερικού. Η ομάδα με την οποία βρίσκεται σε επαφή ο Αργεντίνος δεν είναι γνωστή, ωστόσο στη Χιλή αρκετά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για επαφές του με την Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα.

Πάντως, ο Μιλοβάνοβιτς, σε επικοινωνία που είχε με τον Αργεντίνο, τον ενημέρωσε ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα της ομάδας για τη νέα σεζόν και αυτή τη στιγμή υπάρχουν συζητήσεις για την παραχώρησή του. Το αν η διαφαινόμενη παραχώρηση του Μπουονανότε γίνει εφικτό να φέρει χρήμα στα ταμεία της ΠΑΕ, δεν είναι γνωστό και θα φανεί στην πορεία, όμως το σημαντικό για τους "κιτρινόμαυρους" είναι ότι ξεφορτώνονται ένα βαρύ συμβόλαιο ποδοσφαιριστή που δεν προσέφερε τα αναμενόμενα κατά τη μονοετή παρουσία του στην ομάδα.

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΓΚΑΛΟ

Από την πρώτη προπόνηση θα απουσιάσει και ο Ροντρίγκο Γκάλο, ο οποίος θα επιστρέψει στην Ελλάδα την Κυριακή.

ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ Κ20

Εκτός από τους ποδοσφαιριστές που αποτελούν αυτή τη στιγμή το ρόστερ της ομάδας αφού ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό της, το "παρών" θα δώσει και τρεις ποδοσφαιριστές της Κ20. Πρόκειται για τους Τσέλιο, Βλαχομήτρο και Γαλανόπουλο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK