Γιακουμάκης: "Έχω πρόταση από την ΑΕΚ"

Ο Γιώργος Γιακουμάκης μίλησε σε μέσο της Κρήτης και υποστήριξε πως έχει πρόταση από την ΑΕΚ.

Τις τελευταίες ημέρες είχε κυκλοφορήσει ως πληροφορία ότι η ΑΕΚ εξετάζει και την περίπτωση Γιακουμάκη για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της και τώρα έρχεται ο ίδιος ο παίκτης να παραδεχτεί ότι από την Ένωση δεν υπάρχει μόνο ενδιαφέρον, αλλά και πρόταση.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο Cretalive:

Το τελευταίο διάστημα υπάρχει έντονη φημολογία για ενδιαφέρον των ''μεγάλων'' ομάδων από την Αθήνα, ΑΕΚ και Παναθηναϊκού. Τι ισχύει;

"Αυτό που ξέρω είναι το ενδιαφέρον της ΑΕΚ".

Υπάρχει πρόταση;

"Αυτό που ξέρω είναι ότι υπάρχει".

Δηλαδή, αν πάνε όλα καλά, θα… μετακομίσεις από τον Ιανουάριο στην ''Ένωση''

"Υγεία να έχουμε και θα δούμε. Θα ζυγίσω τις επιλογές που θα έχω το Γενάρη και θα κάνω το καλύτερο για μένα και τον Πλατανιά".

Και το καλοκαίρι, αν δεν κάνω λάθος, υπήρχε έντονο ενδιαφέρον από την ΑΕΚ;

"Δεν ήταν μόνο ενδιαφέρον. Τα είχαμε βρει σε όλα με την ΑΕΚ το καλοκαίρι και θα έμενα δανεικός στον Πλατανιάς όμως τελικά δεν έγινε".

Πολλοί σε συνέδεσαν και με τον Παναθηναϊκό λόγω Ουζουνίδη.

"Eίναι πολύ καλός προπονητής. Κατά την γνώμη μου ο καλύτερος νέος Έλληνας προπονητής στην Ελλάδα. Δεν γνωρίζω κάτι για ενδιαφέρον Παναθηναϊκού αυτό το διάστημα".

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".