Γρίφος Μανόλο για την 11άδα

Κλειστά κράτησε τα χαρτιά του ο Χιμένεθ για τον αγώνα με τον Πανιώνιο και δεν έδωσε κάποιο δείγμα 11άδας στις προηγούμενες μέρες στα Σπάτα. Ορισμένες θέσεις, όμως, είναι "κλειδωμένες".

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΧΙΜΕΝΕΘ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΧΙΜΕΝΕΘ EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να δώσει έναν σημαντικό αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, ωστόσο μέχρι την τελευταία προπόνηση ο Μανόλο Χιμένεθ δεν έδωσε ξεκάθαρο δείγμα σχετικά με τις σκέψεις του για την 11άδα. Ο Ισπανός ανακάτεψε την τράπουλα κατά την προσφιλή του συνήθεια, αποφασίζοντας να ξεκαθαρίσει τα πλάνα του την τελευταία στιγμή.

Συνεπώς δεν υπάρχει εικόνα, τουλάχιστον σε απόλυτο βαθμό, με τις προσεγγίσεις να αγγίζουν μόνο όσα "φωτογραφήθηκαν" στα Σπάτα την εβδομάδα που πέρασαν. Σύμφωνα με αυτά, δεν αποκλείεται να συνεχιστεί το ροτέισον στους τερματοφύλακες με τον Μπάρκα να επιστρέφει κάτω από τα δοκάρια και να παίρνει τη θέση του Ανέστη, ο οποίος πήγε αρκετά καλά στα προηγούμενα ματς αξιοποιώντας την ευκαιρία που πήρε. Αν ο Χιμένεθ πάρει οριστικά την παραπάνω απόφαση, τότε αυτή θα εντάσσεται στο πλαίσιο της επιθυμίας να έχει ο Ισπανός ζεστούς και τους δύο πορτιέρο δίνοντάς τους συνεχώς κίνητρο.

Σε ό,τι αφορά την αμυντική γραμμή τα πρόσωπα είναι σίγουρα λόγω… έλλειψης των κουκιών, με τους Ντίντακ, Βράνιες, Κολοβέτσιο, Λαμπρόπουλο. Αυτό που παίζει είναι ο ποδοσφαιριστής που θα καλύψει τη θέση του δεξιού μπακ ελλείψει Γκάλο και Μπακάκη. Στον αγώνα Κυπέλλου με τον Πλατανιά έπαιξε για πρώτη φορά εκεί ο Κολοβέτσιος, ενώ οι έχοντες σχέση με τη θέση στο παρελθόν είναι οι Βράνιες-Λαμπρόπουλος.

Σοβαρή πιθανότητα υπάρχει για τριάδα Σιμόες, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς στη μεσαία γραμμή, με τους Μάνταλο και Λάζαρο να παίρνουν θέση στα φτερά και με τον Αραούχο στην κορυφή της επίθεσης. Βέβαια η παραπάνω είναι μία μόνο εκδοχή των σκέψεων του Μανόλο, χωρίς να είναι εφικτό να υπάρχει ασφαλής εικόνα, λόγω του γεγονότος ότι δεν έγινε δοκιμή.

Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μιάμιση ώρα πριν το ματς, όταν ο Χιμένεθ θα ανακοινώσει την 11άδα στους παίκτες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK