Γύρισε από τη Βαρκελώνη με ατζέντα ο Ντε Μπαρτόλο

Ο αρχισκάουτερ της ΑΕΚ, Άλεξ Ντε Μπαρτόλο επέστρεψε χθες στην Αθήνα από τη Βαρκελώνη, όπου παρακολούθησε το πολύ γνωστό τουρνουά MIC στο οποίο συμμετέχουν σημαντικοί σύλλογοι και ορισμένες πολύ αξιόλογες περιπτώσεις νεαρών παικτών.

Γύρισε από τη Βαρκελώνη με ατζέντα ο Ντε Μπαρτόλο

Επέστρεψε χθες στην Αθήνα ο Άλεξ Ντε Μπαρτόλο, ο οποίος ολοκλήρωσε το ταξίδι του στη Βαρκελώνη που είχε να κάνει με το σκανάρισμα κάποιων περιπτώσεων νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών στο διάσημο τουρνουά MIC που λαμβάνει χώρα στην Καταλονία.

Η διοργάνωση ολοκληρώθηκε την Κυριακή και αμέσως μετά το τέλος της, ο Ντε Μπαρτόλο επέστρεψε στην Αθήνα, έχοντας γεμάτη την ατζέντα του με περιπτώσεις που σημείωσε ότι αξίζει τον κόπο να ασχοληθεί η «Ένωση».

Πέραν της διά ζώσης παρακολούθησης κάποιων αξιόλογων περιπτώσεων νεαρών παικτών, ο Ντε Μπαρτόλο στο περιθώριο του τουρνουά πραγματοποίησε και επαφές με άλλους σκάουτερ που… χτένιζαν τη διοργάνωση προκειμένου να παρατηρήσουν και αυτοί κάποιο λαβράκι. Με κάποιους εκ των σκάουτερ, ο Αργεντινός κράτησε επικοινωνία η οποία δεν αποκλείεται μελλοντικά να βοηθήσει κάπου την ΑΕΚ, αφού κάθε τέτοια επαφή σε αυτό το επίπεδο μεγαλώνει την ατζέντα και αυξάνει τις πιθανότητες να βγει κάτι καλό.

Γύρισε από τη Βαρκελώνη με ατζέντα ο Ντε Μπαρτόλο

Σε κάθε περίπτωση, το ταξίδι του Ντε Μπάρτολο έχει να κάνει με την μελλοντική ενίσχυση της ΑΕΚ με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι παρακολουθούνται από νεαρή ηλικία, από ανθρώπους οι οποίοι έχουν την απαραίτητη τεχνογνωσία και εμπειρία. Δεν αφορά την ενίσχυση της ομάδας ως προς τις άμεσες ανάγκες της, αλλά καλύπτει τα θέλω της για την επόμενη μέρα μέσω μιας σοβαρής προεργασίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK