Έτσι εξέλαβαν στην ΑΕΚ το VIDEO του ΠΑΟΚ...

Ο ΠΑΟΚ "πακέτο" με το υπόμνημά του κατέθεσε στον αθλητικό δικαστή Σπύρο Καποδίστρια κι ένα VIDEO απ' τα αποδυτήρια της Τούμπας. Πώς λειτούργησε στο "στρατόπεδο" της ΑΕΚ η συγκεκριμένη ενέργεια; Ανησυχούν ή όχι στο νομικό επιτελείο της Ένωσης;

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μαζί με το υπόμνημά της κατέθεσε στον αθλητικό δικαστή Σπύρο Καποδίστρια κι ένα VIDEO της ΕΛ.ΑΣ απ' τα αποδυτήρια της Τούμπας.

Θέλοντας, έτσι, να αποδείξει στο αρμόδιο όργανο ότι οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ δεν ήταν φοβισμένοι μετά τη διακοπή της αναμέτρησης και μπορούσαν να συνεχίσουν να μπουν και να ολοκληρωθεί το ντέρμπι.

Η "κιτρινόμαυρη" πλευρά των Λυσάνδρου - Ρίζου γνώριζε για το υλικό που θα κατέθετε ο ΠΑΟΚ κι προετοιμάστηκε κατάλληλα προτού δώσει στον Σπύρο Καποδίστρια το υπόμνημα της.

Επισήμως η ΑΕΚ δεν αντέδρασε όσον αφορά το περίφημο VIDEO, απ' το ρεπορτάζ πάντως προκύπτει ότι ουδεμία ανησυχία υπάρχει για το υλικό που κατατέθηκε στον αθλητικό δικαστή.

Στο Μαρούσι θεωρούν ότι εις βάρος τους δεν προκύπτει κανένα επιβαρυντικό στοιχείο, δηλαδή ότι με δική τους υπαιτιότητα δεν συνεχίστηκε το παιχνίδι βασισμένοι στις εκθέσεις και τα στοιχεία που ήδη υπάρχουν και έχουν κατατεθεί.

Όσον αφορά την απόφαση, αυτή αναμένεται από την Παρασκευή κι έπειτα, καθώς ο δικαστής Καποδίστριας συνηθίζει να δίνει μαζί μ' αυτήν και το σκεπτικό του.

Podcasts

Γιάρδες, ξύλο, touchdown: Πώς 'κολλάει' κάποιος με το NFL

Με αφορμή τους αποψινούς τελικούς περιφερειών του NFL που θα αναδείξουν και το ζευγάρι του φετινού Super Bowl, το Contra.gr κλείνει στο στούντιο δύο σεσημασμένους λάτρεις του αθλήματος και επιχειρεί να μάθει τουλάχιστον τα βασικά.