Η ΑΕΚ περιμένει το Αμβούργο για τον Μπαχούι

Η περίπτωση του Ναμπίλ Μπαχούι είναι αυτή που έχει κερδίσει τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, ο οποίος έχει κάνει αρκετή προεργασία την υπόθεση και έχει ψήσει τον παίκτη. Ποιος ο ρόλος του Αμβούργου και ποια είναι η σκέψη των ανθρώπων της ΑΕΚ για δεύτερη μεταγραφή επιθετικού.

Στην ΑΕΚ θεωρούν ότι το ιδανικό θα ήταν να κλείσει και η τρίτη μεταγραφική προσθήκη της ομάδας (από τις άμεσες, χωρίς να υπολογίζονται οι Γιακουμάκης-Τσιντώτας που θα ενταχθούν στην ομάδα το καλοκαίρι) και προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται και στην περίπτωση του Ναμπίλ Μπαχούι. Ο τεχνικός διευθυντής της «Ένωσης», Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς με τον οποίο ο Μπαχούι γνωρίζεται αρκετά καλά από την ΑΪΚ Στοκχόλμης έχει κάνει μεγάλη προεργασία στο συγκεκριμένο κομμάτι προκειμένου να φέρει τον συμπατριώτη του στους «κιτρινόμαυρους».

Αυτή τη στιγμή τα δεδομένα έχουν ως εξής: Ο ποδοσφαιριστής δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ και όλη η… μπάλα παίζεται στο τι προτίθεται να κάνει το Αμβούργο.

Υπενθυμίζεται ότι στο γερμανικό κλαμπ ο Σουηδός εξτρέμ δεν έχει καταφέρει να πιάσει με αποτέλεσμα να μην υπολογίζεται, για την ώρα όμως είναι άγνωστο αν υπάρχει πρόθεση να αφήσει ελεύθερο τον ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2018. Στα πιθανά ενδεχόμενα υπάρχει αυτό του δανεισμού με οψιόν αγοράς ωστόσο αυτό είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει σύντομα, εάν βεβαίως προχωρήσει θετικά η όλη ιστορία.

Από εκεί και πέρα, τουλάχιστον οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΑΕΚ με την προσθήκη του ενός επιθετικού (εξτρέμ) δεν αποκλείεται να κινηθεί παράλληλα και για έναν ακόμα (φορ). Οι «κιτρινόμαυροι» σκέφτονται σοβαρά την πιθανότητα της διπλής ενίσχυσης της επιθετικής γραμμής, ωστόσο το παραπάνω ζήτημα βρίσκεται σε άμεση συνάρτηση με το τι θα κάνει η «Ένωση» με τους υπάρχοντες επιθετικούς και το αν θα υπάρξουν αποχωρήσεις (ή αποχώρηση).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Φουλάρει για επιθετικό η ΑΕΚ, ξεκαθαρίζει για Μπαχούι!  

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...

Face Control

Ο Μπούσης δεν βγήκε από ταινία του Σκορσέζε

Ο Μιχάλης Μπούσης είναι αυτός που περίμεναν εναγωνίως στον ΟΦΗ. Ο 'σωτήρας' που πρώτα θα φτιάξει τη νοοτροπία και μετά θα βάλει λεφτά. Ο εξ Αργολίδος επιχειρηματίας είναι αυτός που ακούμπησε στο συναίσθημα μετά από χρόνια.