Η ΑΕΚ ζητά διακοπή του πρωταθλήματος για συγκεκριμένο λόγο αλλά...

Με επιστολή που έστειλε στον Γιώργο Βασιλειάδη η ΠΑΕ ΑΕΚ ζητά τη διακοπή του πρωταθλήματος μέχρι να τελεσιδικήσουν όλες οι υποθέσεις και κυρίως σε ότι αφορά το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ, με επιστολή της προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη ζήτησε τη διακοπή του πρωταθλήματος μέχρι να ξεκαθαρίσουν όλες οι εκκρεμείς υποθέσεις στην ποδοσφαιρική δικαιοσύνη.

Με συγκεκριμένη επιχειρηματολογία η Ενωση αναφέρει ότι είναι άτοπο να διεξάγονται σημαντικοί αγώνες χωρίς οι ομάδες να γνωρίζουν την πραγματική βαθμολογία.

Πρακτικά, να γίνει κάτι τέτοιο πάντως είναι από δύσκολο έως αδύνατον για μία σειρά από λόγους ο οποίος έχει να κάνει και με το καλεντάρι.

Το σχετικό μέρος της επιστολής:

ΟΛΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ

 

Columns

Ο Γιάννης δεν μίλησε μόνο για τον Θανάση

Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξηγεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Γιάννη κυρίως για λογαριασμό των ανώνυμων θυμάτων του ρατσισμού.

Longread

Ελλάδα-Ρωσία 1-0: "10 και 11 πέφτουν για πεν."

Μετά από 25 χρόνια, ο δημιουργός Νιόπλιας, ο σκόρερ Μαχλάς και ο ρεπόρτερ αγωνιστικού χώρου Γιάννης Καραλής αναπολούν και διηγούνται στο Contra.gr την ιστορία της τεράστιας νίκης επί των Ρώσων (1-0).